Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Volvo XC 60

Volvo XC 60

Pozdravljeni

Kaj menite o tem avtu bo to ok za 5 let. Kaj moram paziti pri nakupu.

https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=14505523

Meni je Volvo top znamka. XC60 ima sicer moj bratranec in je z njim zelo zadovoljen, s tem, da ima avto že precej čez 300k km. Jaz bi na tvojem mestu morda razmišljal še o nakupu kakšnega Sportageu. V primeru, da se bojiš morebitnih nepričakovanih stroškov, imaš pri njemu najdaljšo fabriško garancijo. Tako, da če vzameš recimo tri leta starega, si še vedno lahko glede okvar miren naslednja 4 leta.

Super hvala za nasvet ampak Volvo je res lep avto

Seveda je lep. Pa tudi zelo varen je Volvo. Pri mojem pisanju gre zgolj za razmišljanje v smeri racionalizacije nakupa in z njim povezanih morebitnih kasnejših stroškov. Za kar koli se boš odločil, naj bo Volvo XC60 ali pa morda Sportage, ne boš po mojem nič zgrešil

Kakšno zvezo ima kia sportage z volvom XC60. Volvo je po prestižu precej više. Se mi zdi da kdor kupuje volvo ne bo pogledal kie in obratno. Potem je že bolj za primerjat kakšen audi ali kaj podobnega.

Res je volvo lep, kia 😒. Malo me skrbijo km 190.000 je to sploh vredno toliko denarja in to kupovat. Ali bom denarnico pustil kar pri mehaniki.

Zakaj se mi zdi, da večina teh komentatorjev oglašuje kio? Edina zanimivost je res 7 letna garancija, katera je omejena na 150000km, poleg tega 7 let pokriva zelo malo stvari.

Se strinjam. Kie so čisto kul avtomobili, vsekakor pa niso edini. In krajša garancija pri marsikateri drugi firmi bolje krije napake. Sedem let je sedem let res samo do 150.000 km, potem pa…..

Glede rezervniih delov pa je vrjetno cena kar enaka saj se težko dobijo ponaredki nadomestnih delov.
XC60 ima trenutno 188.000 km malo me skrbijo km

Ne razumem zakaj pišete nekateri, da 7-letna Kia garancija krije samo nekatere zadeve. To ni res. Pred cca 10 leti je res krila le dele pogonskega sklopa. Že skoraj zadnjih 10 let pa krije 7-letna garancija vse dele avtomobila, razen seveda obrabno najbolj izpostavljenih, kot so zavorne ploščice, akumulator itd. Sicer pa je razmišljanje o alternativi XC60 s 190.000 prevoženimi kilometri po mojem na mestu. Za tak denar lahko dobiš avto z manj kilometri, ki sicer ni tako prestižen, a lahko pri njem bolj mirno spiš glede nepričakovanih stroškov. Zato je nekdo izpostavili Kio.

Kaj pa menite o mazdi x7 2011 letnik diesel

Lp

Kje si pa to izvohal. Prav veliko jih ni bilo pri nas. Ne vem, kako je s servisi. Mazdini v vsakem primeru ne veljajo za najcenejše. Se je pa menda dobro vozil.

New Report

Close