Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vonj po cigaretah v avtomobilu

Vonj po cigaretah v avtomobilu

V avtomobilu obupno smrdi po cigaretah (prejšnji lastniki so notri kadili). Kako se znebiti tega vonja? Bi bilo kemično čiščenje v avtopralnici dovolj? Ali tako čiščenje izvajajo vse pralnice ali samo določene in če mi še kakšno priporočate, bi bila zelo vesela.
Prijeten večer in lahko noč!

OUST?????

Ravnokar sem porabila cel Eucasol sprej in rezultat bom videla jutri zjutraj.

Oust nič ne pomaga. Po moje najbolj zaleže kemično čiščenje. V avto dajte potem še kako dišavo, čez čas se bo pa že razsmradilo.

Zakaj ga ne peljete na globinsko čiščenje? Sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da bo uspelo in smradu ne bo več.
lp,

Lep pozdrav --------------------- Vse se vrača, vse se plača!!!

Cel? V njem je za cca 800 brizgov. 1 brizg zadostuje za cca 30 m2. Vsi Justovi izdelki so zelo močno koncentrirani, tudi Eucasol, zato lahko v prevelikih količinah precej dražijo. V konkretnem primeru dihala (lahko pa bi vplivalo tudi na draženje očesne sluznice) sploh pri dojenčkih in mlajših otrocih.

Upam, da mi ne zamerite, če vam svetujem, da avto pred vožnjo temeljito prezračite. Če je le možno, večkrat. Predvsem naj se površine, ki so morebiti vpile kapljice spreja dobro osušijo, stekla in ostale površine pa lahko obrišete z mokro krpo, ki jo vmes večkrat sperete. Slednje velja predvsem v primeru, če se v avtu vozijo mali otroci, ki še vtikajo prstke v usta.

Se opravičujem, ker sem takole vskočila v temo.

Lp

Ona* – Četudi je Eucasol tako močan, ni pomagal nič. Otroka vozim v vrtec jaz z drugim avtomobilom, tako da se s tem pošpricanim še ne bo peljala.
Upam samo, da bo globinsko oz. kemično čiščenje dovolj, da gre vonj ven!

pomagala ti z mojim odgovorom ne bom kaj dosti, ampak ravno zato nikoli ne kupujemo avtomobilov od kadilcev. smrdijo, pa še rumeno-rjavo so umazani po vseh površinah.
Verjetno vam bo res pomagalo le globinsko čiščenje, mogoče bo potrebnih več. Dogovori se, da očistijo poleg sedežev še stropne in stranske vratne obloge, če so tekstilne. Po takem čiščenju je treba avto dobro presušiti.

Tudi globinsko čiščenje ne bo pomagalo. Žal.

New Report

Close