Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Vonj po moškem

Vonj po moškem

V eni izmed tem smo se razgovorili o vonju (Parfum). Mene pa zanima, kako vam je bila všeč knjiga Vonj po moškem, avtorice Desanke Maksimović. Upam, da se glede avtorice nisem zmotila, že lep čas je, odkar sem knjigo prebrala.

Meni se je zelo vtisnila v spomin, predvsem zaradi krutosti dejanja protagonistke, hkrati pa mi je odprla nove poglede, dimenzije na ljubezen čustva in strasti, ki se jih ne da krotiti…

Kaj menite vi?

se nisi malo zmotila??? mislim, da je naslov Okus po moškem, avtorica pa Savaenka Drakulić!!!

Možno, bom preverila. Se opravičujem. In hvala za pomoč.
Saj pravim, da je že lep čas, kar sem prebrala. Čudno sploh, da se mi je tako zasidrala v spominu…

Mene je po finalnem twistu, ki se itak razkrije že na začetku, samo še dolgočasila.

Meni pa je bila knjiga ful všeč, sploh spoznanje, kako lahko sočustvujem s človekom, ki je storil tako hud zločin. Nasploh so mi všeč njene knjige.

Seveda je pravilen naslov Okus po moškem in ne vonj, saj svojega moškega
na koncu poje!!! Bljak!

Ful hvala, elis! Zdaj pa res ne vem, če se splača brati.

Jaz sem jo ravnokar prebrala in lahko bi rekla, da na dušek. Čeprav imaš čuden občutek, ko zaštekaš, kaj se bo zgodilo, je jezik neverjetno tekoč. Jaz sem kar brala in brala….pa čeprav mi ideja o usodni ljubezni sploh ni blizu.

New Report

Close