VORWERK cena
WAW cena pa je ulala…
Meni bi bil Philips čisto ok, če ne bi imela takih ploščic, da se vse zažre notri. Baje, da granitogrez ni vpojen, so pa grobe ploščice, da gre gor umazanija in je ta Philips prešvoh, moram na nekih mestih še s cunjo počistit. Zato gledam tega, samo mora biti res oreng močan, da bi ga vzela, če ne mi je isto, kot Philips. Sam cena…
A zdaj razumem, v bistvu je en sesalec in gor gredo različni nastavki. Se mi je zdelo malo sesalcev na njihovi strani. Torej bi lahko vzela samo za mokro čiščenje, in nič drugega? Pol koliko misliš, da bi bila cena?
Prezentacija pa itak, ker se bojim, da je vse samo reklama, pa še moti me, ker se cena tako skriva.
vse je možno posebej kupit, samo najdražji je sesalni del. pol ti pa hočejo prodat še vsega in svašta…
zato jaz gledam zdaj na ebayu… in razmišljam… ker dva jurja za sesalca mi ni za dat, imam pa problem s tem, da imamo psa z dolgo dlako in ta hudič mi vsak sesalec z rotirajočo glavico uniči.
v enem letu sem sprobala tri sesalce, dva sta šla takoj nazaj, ker nista bila zmožna te dlake obvladovat, tretji je omagal po enem letu. sesalci za 100 eur….
Kupi dve ali tri leta starega, da ima še kako leto garancije, dobiš komplete tudi na bolhi. Kolikor sem jaz gledala, neke bistvene razlike v ceni med e-bayem in bolho ni.
Tudi jaz imam komplet s to glavo za mokro sesanje in je super. Pa priključek za tepihe in jogije.
Nekaterim ni všeč, ker je pokončen, imajo raje tisto škatlo za vleči za seboj, meni pa recimo pri mojem starem ravno to ni nikakor ustrezalo, vsi koti so bili poškodovani od tega, pa še nerodno se mi je zdelo vse skupaj. Naroči predstavitev, vzemi sesalec tudi sama v roke, da boš videla, kako šiba.
Stari sesalec sem imela več kot 20 let in sem ga potem prodala za 200 evrov … Ja, je drag, ampak meni se zdi res dober.