Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vorwerk sesalci

Vorwerk sesalci

Ima kdo? So vredni svojega denarja ali je pol cenejši enako dober?

Zame osebno je slehrnega eura vredno Hyla. Imam jo 20 let, zgledno je vzdrževanje s strani proizvajalcev (posodobitev posode, kablov, nastavkov zastonj oz. ob malenkostnem doplačilu). Zadovoljna sem vedno, ko jo uporabljam.

Kupi rabljenega.
Jaz sem se nekaj časa trudila z navadnim sesalcem na vikendu, pa sem kupila še enega vorwerka, rabljenega, in zdaj gledam novejši model z vsemi priključki (predvsem za pomivanje), bom prav tako vzela nekaj rabljenega. Če se kaj pokvari, naročim na ebayu, pri nas je servis predrag.
Za redko katero stvar bi rekla, da je vredna svojega denarja. Za vorwerk bi rekla, da je zelo dober aparat, ampak predrag.
Moj vorwerk je star 23 let, vmes sem morala zamenjati motor. Tistega navadnega imam pa zdaj samo za avto sesat.

imam nastavek za pomivanje tal poleg navadnega sesanja z metlo, nimam pa nastavka za preproge
vredno svojega denarja
vsekakor

So dobri, ampak božjastno dragi. Toliko denarja za en ušiv sesalec ne mislim dati.

Mi imamo z vorwekom same probleme. V kopletu je zena narocila dodatek za brisanje tal, ki je bil uporabljen 3x. In potem konec. Prvo sem sam poiskusil vse kar so svetovali, ker ni pomagalo smo ga poslali na servis. Prvo ciscenje po servisu se zgodba ponovi, kljub temu, da poizkusamo cistit na 1 stopnjo, kot sedaj svetujejo na predstavitvi tega ne omenjajo. Zadeva je prakticno neuporabna. Tudi sam sesalec je veliko precenjen, kar pogosto zaradi slabe dostopnosti in moci uporabim starega dysona. Nakup vsekakor odsvetujem. Lp

Neroden in štorast, z njim vse prevrnem, za ta denar bi moral sam delat, že muka mi ga je iz omare ven vzet.

Odgovor na objavo uporabnika
ni vreden, 25.10.2023 ob 21:09

Neroden in štorast, z njim vse prevrnem, za ta denar bi moral sam delat, že muka mi ga je iz omare ven vzet.

Tudi meni ni vreden denarja.  Preproge sicer posesa OK, ampak menjava nastavkov je pri meni no-go, se mi ne da menjati nastavkov ko se spravim na sesanje bajte.  Težak, pa tudi občutljiv na smeti, bognedaj da se kakšna nitka strga s konca tepiha, takoj zagrabi in moraš prenehati in nitko vleči iz krtače. Vrečke niso poceni, pa tudi prodajalci te nonstop nadlegujejo z nakupi vrečk.

Neokreten, težek, ne prideš do kotov, tudi na gladkih površinah zanič, ne pobede drobtin, moraš vleči sem in tja v nedogled.

EDIT:

Za preproge je ok, ampak preproge lahko posesaš tudi s kakšnim drugim kvalitetnim sesalcem.

Smo ga imeli včasih, pa sem enkrat z njim avto sesal in je posesal kovanec, ki je slučajno ležal ob strani sedeža in menjalnika…ni hudič, da je kovanec naredil veliko škodo, pretrgal vrečko in direktno v motor…se vidi da imajo močan motor…

JA!  Ta sesalec je samo za tepihe in kavče (prej obrisan da s krtačo ne umaže kavča).

Si pa faca da si to kračo vlačil sesati avto….  😀

Dala sem 100 eur za rabljenega, z dodatno sesalno glavo in še s paketom 20 vrečk. Torej manj kot bi plačala običnega v šparu. Dela že štiri leta brez problema. Ko bo crknil, grem pod drugega rabljenega. Imajo sistem staro za novo, zato je na trgu zmeraj dovolj rabljenih sesalcev. Novega ne kupim, ker za tak denar sesalca res ne rabim. Bi raje dala sosedi, da mi prihaja enkrat tedensko posesat. Ničesar, kar stane tak denar, ne rabim, dokler s čem drugim dosežem vsaj približno zadovoljiv rezultat. Za vse nimam, pol pa raje finančni presežek zapravim za kaj bolj pametnega kot so super duper stroji in roboti. Vorwerk ali križarjenje po norveški obali? Khm… odločitev je jasna.

New Report

Close