Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute VOŠČILO

VOŠČILO

SPOŠTOVANI FORUMOVCI

Spet izteka se nam leto,
ki nam polno izkušenj je prineslo,
nekaterim dobro z nasmehom,
drugim izkušnjo manj srečno.

Dvignimo zdaj kupo
in nazdravimo mu v čast,
naj gre srečno v pozabo
saj prihaja novi čas.

Nov, neznan in poln izzivov,
naj bo srečen in krepak,
v Vaši družbi, dragi moji
ga bo vsak preživel rad .

Spoštovani forumovci, dragi prijatelji,

prihaja čas, ko bomo leto 2006, kakršnokoli je že bilo za vsakega izmed nas, lično zapakirali in pospravili na polico med spomine. Preden dokončno zapremo vsa vrata za njim, pa je prav, da Vanj položimo tudi zahvale.

Hvala Vam torej, dragi prijatelji, za vsa vprašanja in mnanja, ki ste jih letos delili z mano, za vse minute, ki ste jih namenili forumu in za prijaznosti, ki ste mi jih namenili. Upam, da sem Vam vsaj kanček tega tudi vrnil.

Naj bodo prijetni spomini na leto 2006 popotnica in spodbuda nam vsem, da se bomo tudi v prihodnjem letu, ki že trka na duri, enako in še bolj trudili za dobre stvari, napredek, koristne nasvete, dobre finančne odločitve in prijazne odnose med ljudmi.

Vesele Božične praznike Vam želim, čestitam ob državnem prazniku samostojnosti in enotnosti ter srečno in ljubezni polno leto 2007.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close