Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek voyo – brazplačen dostop lidl

voyo – brazplačen dostop lidl

v Lidlu sem za nakup nad 20 eur prejela kodo za 60-dnevni brezplačen dostop na Voyo. Zanima me, kako lahko dostop prekinem, da mi po preteku 60 dni ne bodo zaračunavali naročnine? Ob prijavi piše, da za prekinitev pošlješ sms “voyostop”. Ampak jaz nikjer nisem vnašala številke svojega mobilca – kako potem vejo, katero naročnino prekinjaš? Ob aktivaciji kode vneseš samo mail in vzdevek ter datum rojstva.
Upam, da mi bo kdo znal pomagati.
Lep vikend vam želim!

Če si vnesla ime in mail, s katerim si že bila kdaj prej prijavljena na voyo, najbrž imajo vse podatke in boš dobila znesek na položnici od operaterja.

Hvala za odgovor. Prej na voyo nisem bila prijavljena, ob registraciji sem vnesla samo mail in vzdevek. Zanima me pa, na kakšen način se potem odjavim, da mi ne bodo zaračunavali naročnine.

Pojdimo lepo po vrsti.

Ko se registriraš, vneseš svoj mail in datum rojstva ter starost.

Klikneš naprej.

Nato se ti odpre stran, kamor vneseš tisto 10-mestno kodo. Jo vneseš in aktiviraš.

Nato se ti odpre nova stran, kjer moraš odkljukati, da se strinjaš z njihovimi pogoji uporabe.

Odkljukaš in greš naprej.

No, tu pa pridemo do tega, kar te muči. Programček te ne spusti naprej, ampak ti odpre novo okno AKTIVACIJA VOYO S PROMOCIJSKO KODO, kjer pa zahtevajo da vneseš telefonsko številko: za aktivacijo VOYO naročnine
pošlji sms s ključno besedo
VOYO xyxyxyyy
(neka številka se izpiše)
na 3232.

Tako da brez tega smsa žal ne bo šlo!

Hvala! Ja, res je, do tega koraka še nisem prišla. Kodo sem sicer vnesla, nisem pa je še aktivirala. Sem se hotela najprej prepričati, kako se stvar odjavi. Najlepša hvala za odgovor!

Na temo “brezplačni 2-mesečni lidlov voyo dostop ” bi povedala svojo izkušnjo. Kodo z lidlovega računa sem aktivirala dne 3.10.2016 ob 18:13 uri ( dokaz je med poslanimi sms-si na mojem telefonu) , odjavo sem poslala dne 2.12.2016 ob 17:55 z sms-som ” VOYO STOP ” ( sms še vedno v telefonu) , takoj za tem prejela tudi povratni sms, da sem se uspešno odjavila od storitve VOYO. Sem verjela, da je stvar rešena … Pred dnevi sem pa na računu svojega mobilnega operaterja, ki sem ga prejela za mesec december 2016, presenečena opazila zaračunano storitev VOYO-PRO PLUS d.o.o. , obračunano za obdobje 02.12.2016-02.12.2016 ( se pravi 1 dan? ) v znesku 5,74 € brez ddv.
Naj mi kdo prosim pojasni, kako je to mogoče. Za mene je to dobesedno zavajanje in prevara.

To je nemogoče, če bi ti aktivirala 3.10. ob 18:13 uri, bi ti naslednji interval zaračunal šele 3.12. ob 18:14. Torej si aktivirala v resnici 2.10.
Prepozno si odjavila.

To je nemogoče, če bi ti aktivirala 3.10. ob 18:13 uri, bi ti naslednji interval zaračunal šele 3.12. ob 18:14. Torej si aktivirala v resnici 2.10.
Prepozno si odjavila.[/quote]

Eh, popravljam – zaračunali bi ti 2.12. ob 18:14.

Jaz samo nevem kaki je moj email sem Eric Kolarič. ODGOVORITEMI LEPO PROSIM!!!

Ce ne vejo kiro narocnino prekint nevejo niti kiro zaracunat ane…

Prepozna odjava….koda velja 60 dni in ne 2 meseca (?).

ni več aktualno

ali pa morda zaračunajo deaktivacijo kot storitev?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa sploh spremljate na voyo – jaz sem ga vzela, pa se mi nič kaj ne zdi … Kaka ideja, kaj je vredno gledati?

Ker sem ravno tako dobil kupon, sem si želel pogledati nanizanko “V dvoje” in to sem tudi pogledal, kaj drugega pa dvomim, da bom, niti ni časa.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mene čudi zakaj ljudje odjavljate storitev zadnji dan. Odjavite jo lahko takoj po registraciji in potem pač uporabljate brezplačno obdobje do zadnje sekunde obdobja, ko vas morajo avtomatično izklopiti. Če odjavis Voyo isti dan kot vpises promocijsko kodo, ne pomeni da brezplacnega obdobja ne mores koristiti do konca.

Sicer je pa glavni trik teh promocij samo v budalah, ki se pozabijo odjaviti…racunajo da bo nek {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi pozabilo in bojo imel navidezno vec narocnikov.

Še danes sem dobila v Lidlu listek, kje lahko za 60 dni aktiviram Voyo.

voyo se aktivira na voyo.si/koda
Velja pa 60 dni!!!!! in ne 2 meseca
Torej če vnesete 1.12. NE VELJA do 1.2. ampak 60 dni kar je že 29.1.!!!!

Ko vnesete kodo in v kolikor ne želite po preteku uporabljati voyo se odjavite takoj. Dosegljiv bo še vedno, le po preteku 60 dni vam ne bodo avtomatsko podaljšali.

žal ni tako (vec?). sem se takoj odjavil od narocnine, ko so mi odobrili kodo, zdaj pa ponovno zahteva naročnino. Torej sem zavrgel 60 dnevno brezplacno obdobje.. lp

New Report

Close