voyo prijava splet
Če v času preizkusnega obdobja (14 dni) ne pošlješ odjave se ti po pretečenem času avtomatsko vklopi naročnina za en mesec. In tako za vsak mesec naprej dokler ne pošlješ odjave. Prijaviš se lahko na več načinov: sms, internetni ponudniki, paypal
Sicer so pa vsi odgovori na njihovi spletni stani….samo brat je treba:)
Za odjavo iz SMS kluba VOYO pošlji ključno besedo VOYO STOP na številko 3232.
Če imaš naročnino na paket VOYO sklenjeno pri svojem TV-operaterju, se za odjavo obrni nanj.
Od storitve VOYO na iPadu ali iPhoneu se odjavite v naslednjih korakih:
1. kliknete na “Apple Store”
2. kliknete na zavihek “Featured” (spodaj levo)
3. na dnu strani klinete na “View Apple ID” (vpišete geslo, če je potrebno)
4. kliknete na “Subscriptions”
5. Auto-Renewal nastavite na OFF
V kolikor ste prijavljeni preko PayPal-a, je potrebno slediti naslednjim korakom:
1. prijavite se na strani http://www.paypal.com
2. v tabeli v vrstici Pro Plus d.o.o. kliknete na “Details”
3. na novo odprti strani kliknete »Cancel« (zgoraj levo)
4. potrdite odjavo s “Cancel profile”
Ob uspešno izvedeni odjavi se izpiše: »This profile has been canceled and cannot be reactivated. No more recurring payments will be made.«
Za Voyo potrebuješ vsaj 2mb hitrosti, sicer trokira.
Meni je super. Pogledam nadaljevanke brez reklam in ko imam čas. Saj nekaj podobnega ponujajo tudi pri Siolu, Amisu z časovnim zamikom, ampak tu na Voyu lahko gledaš cele serije nazaj in je še ogromno vsebin ki niso na tv. Včasih si mislim, ko je na sporedu že zopet film, ki so ga že ponavljali pred pol leta zakaj ne bi dali kaj iz Voyota ko je takšna izbira. Jaz sem zelo zadovoljna…tistih 5 eur na mesec pa tudi ni tak denar. In še vsak 6 mesec imaš zastonj. Pa brez reklam med filmi. Super
jaz sem se prijavil na spletu na njihovi spletni strani z emailom, kako pa je to
No pa še en sms je bilo treba poslati da lahko gledaš.
A po 14 dneh pa treba potem poslati voyo stop na 3232,
Kja pa če klikneš gor na vrhu ko ti piše uporbniško ime odjava a samo to pa ne pomaga treb prav sms voyo stop a kako je s tem.
lp.
hahaha..a ko na fb klikneš odjava se ti tudi izbriše račun:) Si me pa res nasmejal.
Je treba poslat sms pred potekom 14 dni, ker ko ti oni enkrat pošljejo reklamni sms se ti naročnina podaljša za en mesec (in iz tvojega računa izgine 5 eur). Lahko se pa odjaviš kadarkoli v mesecu, ker ti naročnina velja do plačanega datuma.
Kaj nisi napisal da si poslal tudi sms. Glej podrobnosti res ne vem, povem ti le moje izkušnje. Tudi jaz sem se prijavila preko spletne strani, stvar potrdila preko maila in sms preko telefona. 15 dan sem dobila reklamni sms iz 3232 in na telefonu je bilo 5 eur manj. Ko sem se odjavila, mi je pa naročnina pretekla, ko je bilo konec obračunanega obdobja.
Primer:brezplačno sem se prijavila 15.6., 30. 6. sem dobila reklamni sms, odjavila sem se 7.7, Voyo sem lahko spremljala še do 30.7.
Skrivnost: naslednjič sem se prijavila z drugim e naslovom in si izbrala drugo uporabniško ime in spet koristila 14 dni preizkusa. To bi verjetno lahko počela v nedogled…., ampak se mi ne da “čarat” in raje plačam in gledam ko imam čas.
Za Voyo potrebuješ vsaj 2mb hitrosti, sicer trokira.
Meni je super. Pogledam nadaljevanke brez reklam in ko imam čas. Saj nekaj podobnega ponujajo tudi pri Siolu, Amisu z časovnim zamikom, ampak tu na Voyu lahko gledaš cele serije nazaj in je še ogromno vsebin ki niso na tv. Včasih si mislim, ko je na sporedu že zopet film, ki so ga že ponavljali pred pol leta zakaj ne bi dali kaj iz Voyota ko je takšna izbira. Jaz sem zelo zadovoljna…tistih 5 eur na mesec pa tudi ni tak denar. In še vsak 6 mesec imaš zastonj. Pa brez reklam med filmi. Super[/quote] Jaz imam okoli 50. Pise, da deluje samo v Sloveniji. Saj ni panike, imam dovolj za gledat, se to komaj sproti.