Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek voziček jane slalom

voziček jane slalom

Ojla,

vse uporabnice tega vozička, zanima me kako ste z njim zadovoljne, ker ga kupujem, kako je za na sprehod, za v avto, teža, velikost… Kupila bom starejši model, ki je sedaj akcija 96.000 sit, novi je z 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zbižanjem 140.000 pa je full predrago, samo baje so vredni svoje cene. Nikjer pa ne najdem rabljenih takih vozičkov. No, hvala za mnenja Lp

OJ

JAZ IMAM TA VOZIČEK. JANE SLALOM Z MATRIX KOŠARO IN TA MALO LUPINICO.
VOZIČEK SEM KUPILA, KER MI JE BIL VŠEČ NA POGLED, JE LAHEK IN ENOSTAVEN ZA VOŽNJO. GA LAHKO UPRAVLJAŠ.
EDINA POMANJKLJIVOST JE TA, DA SE NE ZLOŽI PREVEČ IN ZAVZAME KAR NEKAJ PROSTORA.
JAZ SEM Z VOZIČKOM ZELO ZADOVOLJNA IN, ČE BI TAKRAT KUPILA DUGEGA BI MI BILO ŽAL.

TA NOVI MODEL SLALOM PRO SE PA RAZLIKUJE SAMO V DIZAJNU. IN SICER NI NOVI MODEL SAMO, V SLOVENIJO SO GA ZAČELI ŠELE SEDAJ UVAŽAT.

VELIKO LEPIH SPREHODOV.

Tukaj ga imaš za 84000 sitkov…. če pravega mislim…

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Kar se mene tiče, je en pomembnejših faktorjev pri vozičku premakljiv ročaj. Če tega nima, je lahko kvaliteten za 200 tisoč, pa mi ni dober. Trikolesniki pa mi še vedno niso všeč. Štirikolesniki s ta velikimi gumami so zame zakon.

Naš Jane ima premakliv ročaj. Trikolesnik pride prav na kakšnem ozkem delu, ozki koančini….če imaš dost prostora in se pelješ samo po širokem je bolj štirikolesnik. In menda je bolj stabilen. Priznam, malo se bojim, kdaj bo kdo prevrnil trikolesnika.

New Report

Close