Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Voziček za brezpotja

Voziček za brezpotja

Zdravo,

zanima me, kateri voziček priporočate za brezpotja (makadam, poljsko pot, gozd).

Imamo Peg Perego Pramette in smo zelo zadovoljni z njim, a za v gozd ni.

Verjetno bomo rabili napihljiva kolesa. Kaj priporočate?

Lp, valjdi

jane slalom trikolesnik
smo bili že praktično povsod, od hribov do obale, mala uživa
sva se hecala, da bi lahko delala reklamo: moč motorja – en foter:)

Kar se je naša tamal prevozila z Quinny Freestyle 3XL vozičkom , marsikateri “gorski kolesar” s kolesom ne zvozi 🙂 pa je voziček še v zelo dobrem stanju, kljub ogromno prevoženim km (od tega zagotovo precej manj kot polovica po asfaltu ipd. ), računamo, da bo zdržal še vsaj enega junaka/injo,

lp

p.s. je bilo pa treba ene parkrat “flikat” gumo, to je pa res.

Jaz z Freestylom 3 XL (Quinny) vozim večino po makadamu in poljskih kolovozih, prav v gozdu še nismo bili, na obrobju pa in gre tudi na izi čez kakšno korenino. Sicer sem si želela 4 kolesnika, ker se mi bolj dopadejo, vendar jih ne delajo več, zato smo se odločili za trikolesnik. Pa mi ni žal, saj je sprednje kolo popolnoma vrtljivo in je čisto enostaven za manevriranje. Priporočam.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Z vsakim gre, ki ima večja napihljiva kolesa!

Zanimivo… Hvala za odgovore. Bom malo pobrskala po trgovinah z rabljeno opremo, kajti rabim ga predvsem za poljske poti in za v gozd. Ta Quinny pa je relativno draga varianta, to je vse kar me moti. No morda ga ima katera za prodat. Ni nujno, da izgleda kot iz škatlice, kajti tudi sama ga bom imela bolj za “športanje” po prašnih poteh.

Ali ima morda katera izkušnje z vozičkom, ki je v kompletu za novorojenčke. Mislim, da je to voziček Energy. Nihče ga ne omenja, ne hvali ne graja.

New Report

Close