Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vozički Inglesina

Vozički Inglesina

LP

V spletni trgovini Bimbo.si sem zasledil, da imajo na celotno ponudbo Inglesina popust. Zanima me, če imate kaj kakšne izkušnje z vozički, saj me mika par modelov iz ponudbe in sicer:
Trilogy
ali pa cenejši
Trip

Mislite, da se splača nakup, predvsem ali so kvalitetni?
Hvala za pomoč
Sebastjan

Saj to je znana znamka, menda že morajo bit kvalitetni, sam so ful dragi… men je en ful všeč, bi ga imela, sam ga verjetno nikoli ne bom. Če bom sploh dočakala otroke.

to je italijanska znamka (če se ne motim je vse made in italy)

je zelo znana in priznana

spada nekako v rang peg perego

vsekakor vam ne bo žal če se odločite za nakup (razen če mislite z vozičkom off road, (za to pa tedva modela nista)

jaz bi raje izbrala prvi model ker je bolj vsestranski (pa čeprav dražji)

lp in srečno z novim članom

Jaz sem imela Inglesino pred 19.timi leti. Kvaliteten voziček! Temu primerne so seveda cene.Še danes to velja, kot je veljalo takrat,le modeli vozičkov so novejši,materiali boljši. Pameten nakup!

Inglesina je zakon, jaz sem ga imela za moja dva otoka, ti povem, da je bilo veselje iti na sprehod z njim-i, lahek, okreten, premišljeno narejen, veeelika košara, imala bi še enega otroka le zato, da bi ga vozila z njim :-), čisti užitek, vreden vsake ga centa, dovolj visok, nastavljivo držalo po višini, super vzmetenje, premikaš ga lahko z enim prstom, nekoliko retro dizajn ampak marcedes med vozički, če vprašaš mene. Veselim se za vsakogar, ki se odloči zanj, bo odslužil, če si ga lahko privoščiš ne omahuj, ne bo ti žal

New Report

Close