Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vozicki – marele

vozicki – marele

prosila bi vs za pomoc. verjetno dobro poznate vozicke – marele.
no, rada bi eno kupila prek neta, a sploh ne poznam imen teh vozickov. mi lahko pomagate? rada bi poceni vozicek, stabilen, tak, ki gre povsod, se ga fajn zlozi, da gre tudi v zelo mali avto, je lahek in lahko bebo vozis ze zgodaj – torej tudi v lezecem polozaju.
hvala

Mi imamo Zippy, Inglesina.

Inglesina je super, s to razliko da je daleč od poceni. Mi imamo Inglesina Easy (model prej) in jo bomo vozili še za drugega.

no, mi drugace vozicek ze imamo, a je velik in precej tezak z velikimi kolesi. je super za okolje, kjer zivimo, a potrebovali bi marelo tako za zraven, za v trgovino, na morje, obiske. Torej nekaj poceni in enostavnega.

V Baby Centru imajo akcijo – marela za 10990 SIT, Firma pa je Giordanni ali nekaj takega. Včeraj kupili ravno v take namene, vzglavje se sicer ne da spustiti čisto navzdol, tako da je nekje od pet, šest mesecev dalje. Ima strehico, zaščito za dež, torbico za stekleničko.

LP

Pi-kica

Jaz prodam voziček Hauck,ki je bil naš drugi(se praktično pospravi v avto,v njem otrok lahko tudi spi,ima pomično strehico,spodaj pa mrežno košaro-rabljen je bil v času morske sezone maj—sept.)Slikice po želji pošljem na mail…

Samo v namig, pozorni bodite, da se sprednje varovalo, če ga ima, da odstranit. Sama nisem vedela, da imajo nekatere marele fiksno varovalo, to pa pomeni, da kasneje, ko otrok že hodi, ga je obvezno treba dvigovat in dajat notri, v kolikor pa varovalo lahko odprete ali odstranite pa lahko otrok sam vstopa in izstopa iz vozička. Sicer pa ima veliko marel zdaj samo 5-točkovni pas. Naša Inglesina ima oboje:odmično varovalo in 5-tč.pas in se mi zdi super.

Pazite na to, da imajo dovolj opore za hrbtenico. Da otrok v njem ne visi kot v kakšnem žaklju.

New Report

Close