Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vozički Peg perego

vozički Peg perego

Odločam se za nakup vozička Peg perego, ampak sem rahlo zmedena, ker nisem vedela, da obstaja TOLIKO različnih modelov.

Malo sem gledala po raznih internetnih straneh in sem zdaj zelo v dvomih, katerega izbrati. Bolj kot tam berem, manj vem 🙁

Ne bi imela modularnega sistema, saj imam še čisto dobro jajčko od prvega otroka, prav tako ne bi imela trde košare.

Kateri modeli so takšni, ki imajo možnost pogleda otroka v obe smeri?
Vem, da so eni Pramette, ki se zložijo iz globokega v športnega, ampak jih imajo le v 4 barvah, pa mi nobena od teh ni všeč. Kaj se dajo dobiti tudi v drugih barvah??

Hvala

Ma jaz sem jih gledala v Italiji in sem ga tudi kupila Pliko P3. Ni pa za v obe strni. Mislim vsaj kar sem jaz gledala pri nas in v Italiji imajo večjo izbiro v Italiji. Je pa odvisno kje gledaš. Pa tudi cenovno so bili leta 2003 bolj ugodni v Italiji, je pa res da sem takrat še IVO dobila nazaj. Pogelj malo pri nas in če imaš možnost pojdi še v Italijo.

Na Celovški cesti je od Mame tgovina,oni so uvozniki za peg perego, mogoče imajo kaj več izbire.

A ja pa ne ravno pred poletnim dopustom. Ker jaz sem jih najprej gledala v mesecu juliju in so imeli zelo slabo izbiro ker jih niso naročali, ker so imeli potem zaprto in je rekla da bodo potem novi modeli. Tako da sem jaz Potem šla še oktrobra gledat.

Venezia – ročka se prestavlja, ni pa zložljiv kot marela. Mi smo ga kupili l. 2003, sedaj je novejši model. Se vozita oba, mali sedi, ta velika pa stoji – lahko na obeh straneh. Zelo praktičen, bi vzdržal še tretjega.

Lp, D

Kupili Peg Perego Pliko P3 completto l. 2003 in sicer v Italiji. Cenovno je bilo ugodneje samo zato,ker smo dobili nazaj IVO. Smo pa šli 3x v Italijo in čakali na voziček 2 meseca, sem skoraj prej rodila!!!!!!! V BC imajo po moje največjo izbiro.

Kupili PLiko P3 completto l.2005 v BabyCentru, ko je bil dan BTC-se je splačalo k je blo dost popusta in je blo ceneje ko v Italiji. Pri nas se je trda košara (navetta) fajn obnesla. DRugače pa ma PP ponovem tudi trikolesnik.

Pojdi v trg na Celovški, ki se imenuje Peg Perego. Je edina v Evropi, ki ima čisto vse modele na zalogi. Zato ti jo močno priporočam. Barvna kolekcija je po celi E. enaka.

New Report

Close