Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vozniški izpit po 20ih letih

vozniški izpit po 20ih letih

Vozniški izpit imam 20 let, v tem času sem vozila samo na začetku nekaj let, potem, pa zaradi takih in drugačnih okološčin, nič. Sedaj bi rada spet vozila, pa me zanima, če moje voziško d.še velja, ga lahko smao podaljšam, ali moram ponovno delat izpit? V vsakem primeru bom šla nekaj ur vozit v avtošolo, ker se mi to po tolikih letih zdi smiselno.

Kdo ve kako je z vozniškim?

hvala

Not bi ti moralo pisati do kdaj velja.

na vozniškem piše do kdaj je veljavno

se pa strinjam z avtošolo….sem bila v podobni situaciji in sem se zmenila z inštruktorjem, naredila 5 ur v njegovi “družbi” in pol je šlo:)

kar pogumno!!!!!!!!!

Ja saj vem, da notri piše do kdaj velja, zanima me to, ali ga lahko podaljšam, kljub temu da je toliko let mimo?

hvala

sEveda, da lahko. Saj te ne sprašujejo, če voziš ali ne.

Ti priporočam par uric vožnje pri avto šoli potem pa go.

SREČNO na poti!!!

A v teh teh 20-ih letih si imela omejitev in ti je vmes poteklo??

A v teh teh 20-ih letih si imela omejitev in ti je vmes poteklo??

ja, tako je.

http://www.upravneenote.gov.si/ljubljana/splosne_informacije/

tu dobiš info iz prve roke kako in kaj v tem primeru.

Saj v vozniški ne piše, da nisi vozila 20 let;))

Tudi jaz ti svetujem kakšen osvežitveni tečaj, da ne bo prevelike panike na cesti. pa veliko sreče.

vozniško dovoljenje ji je med tem poteklo, torej vprašanje ali lahko z tem pretečenim dovoljenjem vozi???

vozniško dovoljenje ji je med tem poteklo, torej vprašanje ali lahko z tem pretečenim dovoljenjem vozi???[/quote]
Jest sm vprašanje drugače razumel.
torej, ali se da pretečeno vozniško po mnogo letih neveljavnosti podaljšati brez da ponovno delaš izpit?

Pa še nekaj je važno, al nosiš očala? Če da, boš zagotovo rabila zdravniški pregled.

New Report

Close