Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vozniški izpit-zd. pregled

vozniški izpit-zd. pregled

Ali mi lahko kdo pove kako zgleda zdravniški pregled za vozniški izpit?!
Kaj vse pregledajo,podrobnosti,prosim,hvala za vse resne odgovore!

Najprej temeljiti pregled oči, potem pa še “dihanje” malo se prepogneš, da preveri kakšno hrbtenico imaš, potem te pa še mal iz takim “kladvam” po kolenih udar, da vidi kake reflekse maš! To je to!

Uglavnem use je ok in hitro razen oči! Pri očeih si pa res vzamejo čas :))))

LP

Hvala ti za informacije,se počasi spravljam delat vozniški izpit pa niti slučajno ne vem kako zgledajo vse stvari!

Kaj pa merjenje krvnega pritiska,tehtanje ,krvni izvid ali kaj podobnega??
Hvala!!!

Noup, nič od tega! Meni niso merili pritiska, niso me vagali niti krvi mi niso vzeli! Čeprav ne bi bilo slabo, če bi uvedli zakon, da bi obvezno mogli vzeti krvi in dati na testiranje za THC!

Drugače pa kar se let tiče! Tudi jst sem izpit naredila pri 22 letih, ker mi prej enostavno ni “potegnilo” ;)))

Uh ti si ga še hitro naredila,jaz ga bom šele zdej pri 26 ih. Ma se tolažim s tem da ni bilo časa zaradi otrok in seveda finančno ne bi zneslo,kaj je sedaj malo boljše ker gre vse na obroke.

Hvala ti res za vse informacije.

Ni problema!

Saj jst sem ga tudi šla delat samo zato, ker “delama” na otročku in brez avta v tem tempu življenja, včasih preprosto ne gre, sploh pa če je partner veliko odsoten od doma!

Saj da skeširaš to avto šolo morš met pa res debelo denarnico! Jst sem naredila vse v prvo pa me je stalo 150.000 bivših tolarjev! Tko da danes ni nič poceni!

Tko da kar pogumno! Želim ti veliko sreče in veliko prevoženih kilometrov!

Lp

Ja še vedno je tam okrog 150.000 bivših, in hvala ti za vse!

Maja

Nekje (vem za KP) opravijo tudi EKG.

Hvala za vse,če ima še kdo kakšno informacijo prosil lepo da jo napiše,hvala vsem!

Zaradi povišanega pritiska sem dobila zdravniško potrdilo samo za 3 leta, sedaj pa za 7 let.
LP

Ja….pa ginekološki pregled tud:))

Ginekološki,hehe,jap ok,vseeno pa se zahvaljujem da si me spomnila na to,moram tudi malo tja,hvala!

Čist odvisno, h kateremu doktorju prideš, pri enih se moraš slečt do gat, drugi pa ti samo pritisk zmeri, pa lahko greš.

Sem hotela samo spomnit na en primer, ko je bil zdravnik obtožen, ker je punci naročil, naj se sleče do golega in jo je potem otipaval,…seveda je šlo za zdr. pregled pred vozniškim izpitom..

Če sem te pa spotoma spomnila še na to, da že dolgo nisi bila pri ginekologu, pa tudi v redu:))

No za tale primer pa res nisem vedela. Hvala za opozorilo, če si čisto neveden o tem kako naj bi izgledal pregled za vozniško lahko še res kje nasedeš kakšnemu.

Hvala res!!!
Maja

pri nasd ti pogledajo oči, na kratko tudi sluh, zmerijo pritisk in pogledajo reflekse in to je to, višino in težo pa samo vprašajo

ekg za avto in motor ni potreben, kri pa tudi ne

Hvala ti nika za tvoj odgovor!

New Report

Close