Vožnja s spremljevalcem

Zanima me ali se lahko za vožnjo s spremljevalcem odločim tudi jaz, ki sem se malo kasneje odločila za izpit. Stara sem 33 let in trenutno v fazi vožnje. Narejenih imam 30 ur, a mi vožnja ne gre najbolje. Pravila in vse mi sicer gredo, problem je moja nesigurnost in prepočasno reagiranje v gostem prometu. Inštruktor mi pravi da rabim samo vajo, čimveč vaje. A ker ta vaja z inštruktorjem precej stane in jo finančno ne zmorem, sem pomislila na vožnjo s spremljevalcem. Spremljevalec bi bil moj partner, ki je dober in izkušen voznik. Poskusno sva tudi vozila na manj prometni cesti in poligonu in mi je šlo dobro.
Pozdravljeni, če delate prvič izpit se lahko odločite za vožnjo z spremljevalcem. Opravite morate predpisan program in nato na upravni enoti vpišete spremljevalce v evidenčni karton vožnje. Potem lahko dve leti od pričtka usposabljnja vozite z spremljevalcem. Lp

Pozdravljeni, opravljen morate imeti celoten program vaj. Če ste osvojili vse vaje v vsaki uri, ki ste jo vozili to pomeni, da ste z 21uro opravili program. Na strani 3 evidenčnem kartončku morate imeti potrjen program vaj. potem lahko vpišete spremljevalce v karton. Povprašajte učitelja vožnje. Lp