Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vožnja v petkah

Vožnja v petkah

Darwinovo samoizločanje na delu.
[/quote]

Potem bi morala biti štromarka , tukaj pa ogroža druge udeležence v prometu. Nasrkajo pa nedolžni ponavadi…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

35. Člen ZVCP.
[/quote]

ZVCP…ali Zakon o pravilih cestnega prometa? :)))) Prvi namreč več ne velja….

Če vožnjo pod vplivom alkohola ali drog primerjaš z vožnjo v japonkah…
[/quote]

Matr, to je pa res za smeh…samo s takimi, kot si ti, se ni vredno prepirat, ker itak ne razumejo….

ZVCP…ali Zakon o pravilih cestnega prometa? :)))) Prvi namreč več ne velja….
[/quote]
Ja, ta drugi. 🙂
Ni se mi dalo popravljat.

Poleti vecinoma vozim vozim bos,drugace pa v cevljih natikacih tudi,cokle niso glih primerne obcutek je enak kot v pancerjih

Ne.Seveda ne.
Ne v petkah, niti v japonkah, niti v natikačih.Nikoli!

Če vožnjo pod vplivom alkohola ali drog primerjaš z vožnjo v japonkah…
[/quote]
Se vedno vec kot 2/3 nesrec povzrocijo trezni…to demoniziranje alkohola je prav nagnusno…

V japonkah ne. Te sezujem in vozim bosa. V čevljih z visoko peto ne, se preobujem v čevlje z ravnim podplatom. Imam pa en par čevljev z zelo nizko in široko peto. V teh vozim, ker se (preverjeno!) ne morejo zatakniti ob ali pod pedalo na takšen način, na kakršnega se lahko ožja peta.

Tudi bosonoga vožnja je zeli nevarna. Sej če ni nič posebnega na cesti, potem ni problem. Če bi pa morala nekaj sunkovito in močno pritisnit, pa ne vem kako bi blo to z boso nogo. Dvomim, da bi se dobro izteklo.

Ni šans, da lahko z boso nogo na polno pritisneš pedal zavore.

Ne razumem teh, ki pišete, da se nonstop preobuvate za vožnjo.
Kako pa to izgleda na parkingu, ko sezuvate škornje in obuvate neke nizke čevlje brez pete. Za čevlje, japonke, natikače in sandale še razumem, da se lahko v avtu preobuješ.

Sem pa tudi že videla policistko v petkah, sicer v nizkih in širokih, visokih od oka 5 cm. Tudi one bi morale biti za vzgled in vsaj med delovnim časom nositi čevlje brez pete.

V črnih visokih gladiatorkah z visoko peto 10 cm brez problema. Tudi ostala obutev me ne moti.

petke so preveč nevarne za vožnjo in se jih vedno izogibam. Imam par tenisk v pritljažniku za vsak slučaj

New Report

Close