Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vpogled v zk po internetu

Vpogled v zk po internetu

Pozdravljeni. Če mi lahko kdo pomaga, ki to zna. Rad bi pogledal lastništvo svoje in neke druge nepremičnine v zemljiški knjigi. Nikakor mi ne uspe. Imam katastrsko st., št. parcele, ne gre. Imam sms pass, euprava, e sodstvo, zemljiska knjiga, itd. Pogledal vse, ne da podatkov. Hvala.

http://prostor3.gov.si/javni-arhiv/javniVpogled.jsp?rand=0.012485188832523142

Noče nekaj zdaj… samo louda… drugace lahko vidis tu veliko… ker internet ma… operaterja… hitrost.

Odgovor na objavo uporabnika
Toni462, 14.07.2024 ob 12:47

Pozdravljeni. Če mi lahko kdo pomaga, ki to zna. Rad bi pogledal lastništvo svoje in neke druge nepremičnine v zemljiški knjigi. Nikakor mi ne uspe. Imam katastrsko st., št. parcele, ne gre. Imam sms pass, euprava, e sodstvo, zemljiska knjiga, itd. Pogledal vse, ne da podatkov. Hvala.

Če se prav spomnim je zemljiška knjiga dostopna med delovniki od jutra do večera. Ne pa tudi ponoči in med vikendi. Gre namreč za spletno stran sodišča.

Greš v e zemljiško knjigo. Registrirana se. Nato vpiši katastrsko občino, izberi ali gre za zemljišče, ali del stavbe. Če je parcela , vpiši le številko parcele. Če delaš vse prav, mora priti ven, vrže ti izpis v download

Hvala vsem za nasvet in pomoč. Bo res tako, med vikendi e sodstvo, verjetno ne deluje. Hvala, zdaj vsaj vem, kje je zanka.HVALA.

Možno je tudi, da nepremičnina ni vpisana v zemljiško knjigo. Tako, da boš lahko videl samo lastnika parcele, ne pa tudi stavbe.

Hvala tudi vam za zadnji odgovor. Če vas ne bi vprašal, ne bi vedel nič. Hvala.

Res je , kar je rekel modri vrag, v nedeljo e zemljiška knjiga ne dela, ker se dela update. Zato ne morete notri. Jutri poskusite.

Hvala vsem.

Lastnik bo videl kdo gleda njegove podatke.

New Report

Close