vprašanja
1. kaj spoštujete pri ženskah/moških?
2. kaj vas vzburja(če bi morali rečt le eno stvar)?
3. kaj bi morali spremenit pri sebi, da bi bili srečnejši?
4. se vam zdi, da ste s partnerjem bolj popolna oseba in zakaj da ali ne?
5. kako bi potekal vaš dan, če ne bi imeli družin oz.partneric?
6. če bi bili še enkrat 20 let, bi hoteli živet enako življenje, ali bi si ga ustvarili drugače?
kaj bi imeli raje, če bi se morali odločiti le za eno: osebo, ki jo ljubite in se z njo razmete, ali krog dobrih prijateljev.
1. odkritosrčnost oz. poštenost.
2. A pri moških??? he, he, he…RITKA!!!!
3. karakter:))) da bi malo manj tehtala….:))
4. S partnerjem….pridejo dnevi, ko sva na JA in dnevi, ko sva na NE…sva oba tehtnice in nama ni pomoči:))))
5. Dan brez družine…hm….zdej ko sem se na to življenje nekako navadila bi mi bilo verjetno malo dolgčas…oz. ne bi vedela kam bi z vsem časom, ki mi ostaja….Bi si pa definitivno privoščila nekaj za svojo dušo…
6. Življenje bi bilo podobno…vendar z določenimi popravki:)))
In na zadnje vprašanje….če bi se morala odločit…bi se odločila tako, da bi imela EN KUP PRIJATELJEV…pol pa bi med tistimi dobila srčnega izvoljenca:)))))))))))))))))))))))))))))
Kaj pa ti Pepelči???
1. da me razume
2. tu sem pa frik., ne sme imet sploščene glave odzadaj(teme), ampak lepo oblikovano (jojjjjj ne se zgražat)
3. da bi imela malo več energije
4. da, miri moj karakter
5. nimam pojma
6. verjetno drugače
ker so me prijatelji razočarali (pred leti), imam le kolege.
verjetno bi se odločla za partnerja, ki je obenem moj najboljši prijatelj
razšli smo se npr tako:
po srednji šoli sva se z eno prijateljico “razšle”, ker mi je bila fauš, ker sem skus žurala, ona pa ni bila sprejeta na faks in je bila zmeri doma
z drugo, s katero se sicer skoraj vsak dan dobiva na kofetu, ker ji mož ne dovoli hodit ven
z dvemi, ko sta dobili otroka
ipd…
Bo že držalo tisto…da v nesreči spoznaš prijatelja…
Veš kaj….tudi jaz sem imela ogromno prijateljic v tistih najstniških letih… In smo se kar “teple” katera bo boljša prijateljica drugi… No…potem je pa šlo tako….ena si je dobila tipa….druga se je poročila….tretja je ratala čudna, ker si na noben način ni mogla nobenga tipa obdržat….
Ma….kaj naj rečem…življenje gre naprej….in v življenju spoznaš nove in nove ljudi….In tudi jaz sem tako spoznala ogromnih ljudi….Imam zelo veliko prijateljic……….in prijateljev…………..Je pa tudi res….da prave prijateljice….take, ki ji bi zaupala vse od A do Ž…te pa nimam…. Ti pa namignem, da bi prej rekla, da imam dobrega prijatelja, kot pa prijateljico…
1. kaj spoštujete pri ženskah/moških?
poštenost, doslednost, dobroto
2. kaj vas vzburja(če bi morali rečt le eno stvar)?
iskrive oči
3. kaj bi morali spremenit pri sebi, da bi bili srečnejši?
da bi imela lepe dolge noge :-)))
4. se vam zdi, da ste s partnerjem bolj popolna oseba in zakaj da ali ne?
ja, zato, ker se je z njim čudovito pogovarjati, skupaj smejati, izmenjavati mnenja o vsem, kar nama pade na pamet…..
5. kako bi potekal vaš dan, če ne bi imeli družin oz.partneric?
potovala bi.
6. če bi bili še enkrat 20 let, bi hoteli živet enako življenje, ali bi si ga ustvarili drugače?
glede na to, kar doživljam danes, bi šla še enkrat skozi vso kalvarijo zadnjih 30. let…..
kaj bi imeli raje, če bi se morali odločiti le za eno: osebo, ki jo ljubite in se z njo razmete, ali krog dobrih prijateljev.
njega.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤