Vprašanja funkcionarjem
Moja vprašanja so sicer bolj namenjena tistim, ki vodijo zvezo, vendar pa me zanima tudi vaše mnenje.
1.) Začela naj bi se in-line liga. V medijih ni skoraj nič, oziroma je popolno mrtvilo. Enako je tudi z novicami o reprezentanci. Le v enem časopisu sem zasledil ime predsednika Požega, ki pa je povezano z avtomobilizmom. Zanima me, če je in-line hokej postal privatna zabava za vikende nekaterih, ki nimajo doma kaj pametnega početi, pa se gredo funkcionarje lige?
2.) Vse sloni na mladih, ves razvoj in nadaljna perspektiva športa, tudi in-line hokeja. Zakaj v Sloveniji ni lige U-16? Kdo je kriv za to?
3.) Na Gorenjskem se je veliko zanesenjakov organiziralo in imajo svojo ligo. Ali so pod okriljem In-line zveze ali ne? Če niso, zakaj ne? Ali je zopet na sporedu zamera med žabarji, ki vodijo zvezo in plavžarji, ki večinoma vse zamerijo, pa naj si imajo prav ali ne?
4.) Kje se je pojavil razpis ali natečaj za selektorja slovenske reprezentance? Kakšni so pogoji in višina izobrazbe? Kakor mi je znano, gospod Hebar razen praktičnih izkušenj z ledu nima nič kaj posebej otipljivega.
5.) Gospodu pod psevdonimom “renato”, ki piše novice na tej strani, priporočamo kratek tečaj pravopisa.
kaj čm rečt ne morm oporekt, ampak najbrž se še dolgu ne bo nč spremenilu, ne. lahko dodamo tudi vprašanje zakaj se liga ne igra kakšen mesec več kot en par vikendu ne in zakaj potreba po prilagajanju hokeju na ledu in čakati da gospoda opravi na ledu in se pridejo malo ponorčevat na in line.
tu so itak vedno iste debate, ku nikoli nimajo konca.
Takole bom povedal, če bereš samo en časopiš,potem sigurno nisi nič opazil.
Kot jaz vem,je bilo skoraj v vseh časopisih in nekaj revijah glede začetka lige,bilo je tudi na TVslo in na POPu je bila 15 minutna odaja o IN-LINEu.
V reviji ANTENA,ADRENALIN,EKIPA….. je bila cela stran o reprezentanci.
Selektor Hebar je bil izbran leta 2002 na razpisu in mislim da je edini trener za IN-LINE, ki ima licenco pri nas…….
Razpis za vse selekcije šel ven v začetku leta,za U-16 je bilo premalo prijavljenih,ker veliko igralcev ki še niso dopolnili 16 let igra v 2.ligi.
ena fakin odaja in smo primli boga za jajca
Sicer boljš to k nč, sam lani smo bli mi prvoligaši, pa nas tut omenil niso.
Stvar za zamert, pa še človek se vpraša kako se selekcija nardi. Glede na kvaliteto že ne, ker so Piščanci bli v prvi oddaji, čeprav so bili na lestvici za nami.
Letos te oddaje še nisem zasledil:(
LP#27
pac smo ze nekaj posebnega! sorry k niste bli v odaji!
“Letos te oddaje še nisem zasledil:(“
Baje se ne da nč zment z nekaterimi ljudmi… sem slišal iz prve roke.
Itak pa je treba vsak PR na tako na komercialkah kot na nacionalki plačat, zastonj ne bo nben vrtel enga inline hokeja…
Zdaj se poraja vprašanje, ali ste pripravljeni plačati, da se boste gledali po TV-ju? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.