Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Vprašanja

Vprašanja

Nekaj vprašanj:
Ali je katera imela poročni šopek iz tulipanov ? Kako je izgledal?
Ali ste se po polnoči preoblekle? Sama premišljujem o črni elegantni obleki, pa ne vem, če je to primerno?

Hvala za odgovore.

Ja, sem že vidla šopek iz tulipanov, je bil zelooo lep, ampak to je bilo spomladi, ko je sezona tulipanov, no, če so ti všeč, jih imej, ker so zelo lepe rože. Jaz se po polnoči ne mislim preobleč, imela bom sicer s sabo oblekco, če bo prevroče. Glede črne obleke pa takole: jaz osebno sem si že od nekdaj želela belo obleko in nikol tudi pomisla nisem na kaj drugega, bom pa imela smetanove barve, ne čist bele. To je samo moja želja, če pa je tebi všeč črna, jo pač imej, čeprav mislim, da bi bila mogoče bolj primerna kakšna rdeča, modra, vijolična, črna je res da najbolj elegantna za svečane zadeve, ampak ne ravno za poroko. Tako razmišljam jaz, kaj mislijo druge, boš izvedela kmalu. Mej se, čauči, aja, jest se poročim čez 3 dni!!!! Me pa še čist nič ne zvija, razen me mal vreme skrbi, ker nek dež napovedujejo, smrk smrk::((, E!

Takega šopka še nisem videla.

Kar se obleke tiče. Jaz se nisem preobleka. Že tako imaš sposojeno obleko in si samo enkrat v njej, pa da bi se še takrat preoblekla? Jaz sem prav uživala v obleki, nič mi ni bilo vroče in sploh ni bilo potrebe, da bi se preoblekla. Sem imela s seboj čevlje, da bi se samo preobula, pa se tudi to ni bilo potrebno.

Za poroko se pa tudi meni ne zdi primerna črna obleka.

Se pridružujem odgovoru pojoče.

Tudi jaz sem bila cel čas v poročni obleki – beli. Saj jo imaš samo tisti dan, boš pa že zdržala v njej. Jaz sem si želela biti cel dan v njej.
Tudi v čevljih sem bila stalno v enih – so bili zelo udobni, čeprav sem imela rezervne s sabo, ampak jih nisem potrebovala.

NO JEST SEM TUT MELA BELO OBLEKO, PREOBLEKLA SEM SE PA PO OTVORITVENEM PLESU, KER JE BLA OBLEKA TEŽKA IN V NOGE MI JE BILO VROČE ZA CRKNIT…PREOBLEKLA SEM SE PA V BELE GLAČE IN BEL TOP…ZAMENJALA TUDI ČEVLJE IN SO ME ŽULILI ŠE BOLJ KO TAPRVI IN POL SEM BLA CELO NOČ BOSA 🙂 PRAV SUPER!

Jaz se nisem preoblekla. Do 5-ih zjutraj sem bila v poročni obleki in čevljih (oboje MOd Art) – pa je bilo tisti dan 30 stopinj, a nisem nič čutila: pa ves večer sem bila na plesišču…

Lp, Ajs

Črna obleka je vedno primerna, to je moje osebno mnenje. Sicer pa ne gledi na to kaj je primerno in kaj ne, saj je to tvoja poroka in obleči tisto v katerem se boš dobro počutila.

Aja pa še to, jaz sem tudi bila oblečena čisto v črno ko sem bila na poroki in ni nobeden imel problemov glede tega.

New Report

Close