Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu vprašanje

vprašanje

Uh, veš de! 😉 Polizal in posrkal, vse do zadnje – in povsod! 😉

mislm sm ze mokra..kaj pa zdaj

Lepo ;-), potem bi te obrisal z mehko brisačo, vsak delček tvojega telesa, vzel v naročje in odnesel v dnevno sobo…

tam bi gorel kamin..kajti saj ves mraz je ze..na tleh debela koža in položil bi me tja..seveda sva gola..srkas kapljice z mene, ki so se ostale..dotikas se mojih ustnic, ki jecijo po še in še…
moje telo je napeto..prsi…rita..vse to si zelis tvojih rok…mmmmmmm

nadaljuj..če si upaš;)

uau, ja, nadaljujta, zdaj sta že mene zakurla:))

Moram pohitet, predno me (spet) pobrišejo! 🙂

Slečem te, tvoje telo je napeto, ležiš na hrbtu, spravim se na kolena, razkrečim tvoje noge, moje močne in nežne dlani zdrsijo od tvojega trebuha navzgor…

🙂 moramo hitet, dokler nas ne pobrišejo!!!

In potem? Dej, no da mi prej ne pride…

MMM..ko zacutim tvoje roke na moji muci, ko jo zeljno raziskujes, ko se zraven najina jezicka prepletata, ko ti nakazem da zelim cutiti tvoja usta na njej…te vse te se bolj podzge..zacutim tvojega korenjaka vsega trdga in zelnjega mene..ja dej me še in še..želim si te..se sliši moj šepet na tvojem usesu;)

:))) Njeno telo zadrhti, nežno ji gnetem prsi, bradavice otrdijo, približam jim svoj jezik, začnem lizat okrog in okrog bradavic, z ustnicami jih nežno stiskam…

pocakkkkkkkkkkkk..ne sme ti se

Občutim tvoja bedra, nagnem se naprej, s penisom se dotaknem tvojih usten, suneš boke navzgor in zdrsim vate…

ok, čakam, beri spodaj dalje :)))

tvoj obraz se spusca…poljubljas me vse nizje in nizje..noge mi razpres se bolj narazen..da se muca zasveti pred teboj..želis si jo..ko zarines jezicek v njo, ko jo sesas,..lizes..srkas..in pomagas z roko..se moji boki premikajo in moje telo drhti od ugodja..;)

Uživam v tvojem okusu, ližem vse kar priteče ven, oblizujem ščegetavček, z dlanmi gnetem tvoje ritnice, z mokrim kazalcem začnem masirat tvoj anus, jezik porivam globoko kot se da…

Upam, da ma Primož dolg sestanek!

Prosim te, da si ga tudi jaz zelim cutiti v svojih ustah, das mi ga…narahlo si ga vzamem..dotikam, poljubljam…pase ti , noris od uzitka..pomagam si z roko in nezno drsi ven in not v vedno hitrejsem in zahtevnem tempu…gledam kako raste..kako je trd..in si me zeli..dovolj imas vsega..zagrabis me za rito..boke..obrnes na busija..in si me vzames od uzadi, ker to pase obema..ker ga tko najbolje cutiva..slisi se le najina telesa..vzdihe po še in še..in meni prihaja..mal zatem se tebi..in predno ti pride..ga vzames ven in si ga jaz zazelim se v ustih..posrkam ga..mmmmmm…in recem ti..hvala dragi za tak dobr zajtrk;)..haha

Uf, paše, še….!

bacek jutr pa zacni ti eno tako zgodbo..za lep dan;)..da se bom lahk se jaz rajcala;)

Vrnem ti francoski poljub in pokrijem z deko, da se nebi prehladila. Odgovorim ti: “sedaj bom jaz pojedel tebe” 🙂

Ja! Od backa hočemo slišati kaj posebnega! 😉

Bom poskusila. Če mi bo ratal. Lepo je bilo.

Ane? Vse v strogi kulturi govora! 🙂

Točno, kren!
lp

ful, ful rajclih – čestitke1 Ko sem pa tisto s sestankom zagledala, sem se pa smejala, da sem skoraj polulala, mislim – the best!

New Report

Close