Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vprašanje

vprašanje

Zdravo!

Danes sem prvič na tem naslovu. Postavila sem vprašanje za dr.Rejca in me zanima, kako dolgo traja, da lahko svoje vprašanje sploh vidim, ali se je pojavilo na določenem forumu ali ne. Ne vem ali sem ga poslala pravilno?!

Na odgovor bom že počakala.

Hvala.

PS: Na splošno samo za pohvalit!

Maja,

vprašanje je romal najprej na poseben sistem, ki ga bo obvestil o novem vprašanju. Ko bo prišel do računalnika z internetom, bo vprašanje prebral in če bo vse v redu, ga bo odobril in bo vidno na forumu. Ponavadi je tako, da ko ga odobri nanj tudi v nekaj minutah odgovori.

Ker je tema psihiatrija nekoliko težja tema, še posebno ker se je potrebno vprašanju posvetiti in o njem razmisliti, pride do odgovora najkasneje v 1-4 dneh. Odvisno od zahtevnosti odgovora, saj vsi strokovnjaki pri nas stojijo za odgovori z svojimi imeni in slikami.

Morate vedeti pa še to, da na dan nekateri prejmojo tudi do 30 vprašanj. Saj sistem obiskuje že preko 100.000 uproabnikov na mesec.

Malo potrpite in tudi vi boste prejeli odgovor, do takrat pa prebrskajte po starih sporočilih in straneh med.over.net-a, saj je baza podatkov veliko 40.000 strani strokovne vsebine.

veliko zanimivega branja vam želim

primož

p.s.
Pa srečnega pa zdravga.

sedaj pa to že lahko rečem :)))

Ti je mogoče znano, zakaj se dr. Rejec zadnje dni nič ne oglasi ?

Hvala za informacijo !

Sem preveril, kmalu se bo zopet.

Tehnične težave :)) Že rešujem.

primož

New Report

Close