Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vprašanje debilom (v bistvu večini slovencev)

Vprašanje debilom (v bistvu večini slovencev)

Že kaj orgazmirate na to katero lutko, pajaca boste volili na naslednjih volitvah?

Ti si največji izmed debilov, si lahko njihov kralj in vodja

Ne še.

A ti pa že zdaj orgazmiraš, ker ne boš šel na volitve? Blagor tebi.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8475, 27.04.2025 ob 13:42

Ti si največji izmed debilov, si lahko njihov kralj in vodja

Lahko sem tvoj. Me boš izvolilo sebi za Kralja? POKLEKNI PRED MENOJ! TAKOJ!

Lenuha prazniki najbolj zjebejo, ko ostane povsem sam. Je že začel in to na polnih obratih, tele nadležno zmešano od darmuna. Kaj mu tista izbulena motna volovsska okala do konca ven ne fukne.☝️😁

Darko698, 27.04.2025 ob 13:28

Že kaj orgazmirate na to katero lutko, pajaca boste volili na naslednjih volitvah?

Volitev bo več. Katere imaš v mislih?

Darko698, 27.04.2025 ob 14:29

Lahko sem tvoj. Me boš izvolilo sebi za Kralja? POKLEKNI PRED MENOJ! TAKOJ!

To je pa zdaj res že čudno. Orgazmiranje. Lh sm tvoj, poklekni pred mano.. čist sprevrženo.

Dej umir se mojster pa zvij kak đoint na verandi, ti bo mamica skuhala pozno kosilo.

na katerih, 27.04.2025 ob 14:31

Volitev bo več. Katere imaš v mislih?

Vse kjer volite lutke in pajace da se sprehajajo po rdečih preprogah in vam kažejo, da so previsoki za vas, da bi z vami po zemlji hodili in v prahu.

crazyfrog, 27.04.2025 ob 14:31

To je pa zdaj res že čudno. Orgazmiranje. Lh sm tvoj, poklekni pred mano.. čist sprevrženo.

Je, kajne

Jah. Se čudiš? Ni pri njemu vedno enako hudo.☝️😁

Naslednjič, ko greste na volitve pojdite po volitvah še na psihiatrijo, da vam predpišejo tabletke in zdravila, da vas ne bomo brali potem spet nekaj let po volitvah kako ste se nategnili ker ste napačnega volili.

Tudi murgelski palček ne ve, koga bi inavguriral…

Najprej je bilo pol leta govora o komunajzu s kar srednjo šolo Hanu, sedaj pa se v Murglah šepeta o Prebeliču.

Alzheimer in demenca sta hudič…

Glede na to kako zgodaj pred prvomajski je zapohani šizo zakorblal, se nam očitno obeta nova kraljevina darmuna norca, že tretja po vrsti.☝️😁

200w

modrivrag, 27.04.2025 ob 14:51

Glede na to kako zgodaj pred prvomajski je zapohani šizo zakorblal, se nam očitno obeta nova kraljevina darmuna norca, že tretja po vrsti.☝️😁

200w

Pa ravno gledam, da si ti tut čiist zagnan. prletiš v temo k komarc na poletn večer

crazyfrog, 27.04.2025 ob 15:06

Pa ravno gledam, da si ti tut čiist zagnan. prletiš v temo k komarc na poletn večer

Itak. Zakaj pa ne bi? Edino teme norcev so za nasmejat,☝️😂 vse drugo ni za pogledat. Če ti moram poročat, se glih počasi pripravljam na košnjo in malo lenarim pred tem. Zato sem vzel telefončk v roke.

Boli mene kurac, če si razočarana v pričakovanjih. Večina na monu nas dobro ve, da je darmun norec nad norci. To vključuje seveda tudi njegovo zabitost, nesramnost, zlobo, agresijo, blodnje…

modrivrag, 27.04.2025 ob 15:13

Itak. Zakaj pa ne bi? Edino teme norcev so za nasmejat,☝️😂 vse drugo ni za pogledat. Če ti moram poročat, se glih počasi pripravljam na košnjo in malo lenarim pred tem. Zato sem vzel telefončk v roke.

Boli mene kurac, če si razočarana v pričakovanjih. Večina na monu nas dobro ve, da je darmun norec nad norci. To vključuje seveda tudi njegovo zabitost, nesramnost, zlobo, agresijo, blodnje…

Poglej to agresijo. Vidš zdaj si pa dobro ogret, želim ti prijetno košnjo in naj bo ta brez bolečin med nogami😂

crazyfrog, 27.04.2025 ob 15:16

Poglej to agresijo. Vidš zdaj si pa dobro ogret, želim ti prijetno košnjo in naj bo ta brez bolečin med nogami😂

Ja saj. Moraš bit prijazna z darmunom, ne smeš mu kontrirat, sicer te ne bo hotel učit.☝️😂😂😂😂….jaoooooo. Žverca, bi bila pa škoda, imaš potencial. Kaj veš, morda tudi tebi kdaj rata bit lebdeče telo?☝️😁

Ne, ne grem pred peto kosit, dokler je sonce na to stran hriba, veš? Jaz to na lahko, se mi nikol ne mudi. Če bi koga motilo mu z veseljem dam kosilnico in naj pokosi. Mu ne bom nič računal.☝️😁

modrivrag, 27.04.2025 ob 15:25

Ja saj. Moraš bit prijazna z darmunom, ne smeš mu kontrirat, sicer te ne bo hotel učit.☝️😂😂😂😂….jaoooooo. Žverca, bi bila pa škoda, imaš potencial. Kaj veš, morda tudi tebi kdaj rata bit lebdeče telo?☝️😁

Ne, ne grem pred peto kosit, dokler je sonce na to stran hriba, veš? Jaz to na lahko, se mi nikol ne mudi. Če bi koga motilo mu z veseljem dam kosilnico in naj pokosi. Mu ne bom nič računal.☝️😁

hahahaha, sem ti že predlagal, da ti pridem pokosit le izkazat moraš da si res ti tam kjer naj bi kosil pa si raje molčal in se skril.

In ja vem, da ko bi ti jaz okrog hiše hodil bi se ti v hišo zabarikadiral, kot so se v filmu igralci noč živih mrtvecev pred grozo. Edino kar v filmu ni bilo pokazano je, da bi ti sralo, kot vidra v hlače zravn. Tako da bolje d aimaš nepokošeno in je visoka trava se vsaj drek naokrog ne vidi, ko ti pada iz hlač.

Pazi, da ne pokosiš kakšne žabice. Js grem pa na izi kavo pit. Pol pa ne vem. Čist sm lena te dni. Mogoče bom pa tut js kosila, po ravnini  -teh 30m. 🤣

Darko698, 27.04.2025 ob 13:28

Darmund, ti si naš vzor, ker iščemo neizobražene, brezposelne, brez leta delovne dobe, stare klipane, ki živijo z mamico, da jim kuha, ter seveda, ki vso potrebno (politično in gospodarsko) modrost prečrpajo iz youtube filmčkov o teorijah zarot. 😀

Matias ti si maskota debilov, ki drugim dokazuje, da je Darko dasa prva klasa.

Tebe če zanima moja ritka, ko se v tuje vtikaš mi lahko drek obrišeš z nje ko bom posral in ti pustim, da si ga dam na roki in obrazu odneseš. 🙂

Darko698, 27.04.2025 ob 15:28

hahahaha, sem ti že predlagal, da ti pridem pokosit le izkazat moraš da si res ti tam kjer naj bi kosil pa si raje molčal in se skril.

In ja vem, da ko bi ti jaz okrog hiše hodil bi se ti v hišo zabarikadiral, kot so se v filmu igralci noč živih mrtvecev pred grozo. Edino kar v filmu ni bilo pokazano je, da bi ti sralo, kot vidra v hlače zravn. Tako da bolje d aimaš nepokošeno in je visoka trava se vsaj drek naokrog ne vidi, ko ti pada iz hlač.

Darmun, raje ne hodi k Milanu v Pišece, ko boš videl njegovo razpadajočo plesnivo bajto in 20 let staro zarjavelo kanto, s katero se vozi na ribičijo, te bo za vse čase tlačila mora.

Z5e imam enega shizofrenika v soseščini, še drugi bi bil pa že res preveč.☝️😁

New Report

Close