Vprašanje debilom (v bistvu večini slovencev)
jaz živim na svojem s svojo družino in opravljam delo, s katerim sem zadovoljen in je tudi pošteno plačano, ker je temu primerno zahtevno.
Dare, ne nakladaj. Nobene družine nimaš ti, razen če meniš da gre za primarno družino s tvojo mamo. In nobenega dela ne opravljaš ki je pošteno plačano, ker ne delaš razen da afne guncaš na forumu in youtubu. kar si že enkrat priznaj, torej ne nakladaj.
pa daj nehaj, 27.04.2025 ob 17:02
jaz živim na svojem s svojo družino in opravljam delo, s katerim sem zadovoljen in je tudi pošteno plačano, ker je temu primerno zahtevno.
Dare, ne nakladaj. Nobene družine nimaš ti, razen če meniš da gre za primarno družino s tvojo mamo. In nobenega dela ne opravljaš ki je pošteno plačano, ker ne delaš razen da afne guncaš na forumu in youtubu. kar si že enkrat priznaj, torej ne nakladaj.
Ne bluzi prizadetek.
Malo je težko verjeti, da ima Darko družino, ker kako jo potem preživlja, če nič ne dela, razen če jo zapostavlja popolnoma na račun svojih brezkoristnih hobijev, izvzemivši morda igranje kitare? Se pa najdejo norice, med njimi je že Grenivka, ki bi se pustila oploditi takšnemu, ki se mu pri 40+ ne ljubi niti v službo hodit. Meni se tudi vse bolj zdi, da je njegova edina družina samota, brezdelje, youtube in teorije zarot – zato ima tudi duševno zdravje na psu.
Fekt chekr, 27.04.2025 ob 16:31
No, lepo da ti tudi Chatgtp potrdi da je bilo uradno usposobljeno in najeto večjo (začasno v leto 2022) število oseb ki so delali kot ‘fact checkers’.
Verjetno jih ni tolk danes, ker so novinarji prevzeli to..in mladi ambiciozni politični aktivisti…saj veš, študentje ki si zaslužijo kaj €, ali vsaj nabirajo ‘točke’ pri vodilnih
Številka je bila uradna v leto 2022. Na stran od EU. Domačo nalogo da ti serviram uradno informacijo ne bom ker nisem tvoja mamica
Ker si pa očitno zelo sposobna oseba, verjamem da ti bo uspelo najditi tudi to informacijo.
matias, 27.04.2025 ob 17:11
Malo je težko verjeti, da ima Darko družino, ker kako jo potem preživlja, če nič ne dela, razen če jo zapostavlja popolnoma na račun svojih brezkoristnih hobijev, izvzemivši morda igranje kitare? Se pa najdejo norice, med njimi je že Grenivka, ki bi se pustila oploditi takšnemu, ki se mu pri 40+ ne ljubi niti v službo hodit. Meni se tudi vse bolj zdi, da je njegova edina družina samota, brezdelje, youtube in teorije zarot – zato ima tudi duševno zdravje na psu.
Ne si tako pulit lase ob neznanki, kako meni uspe tisto, kar ti v sanjah ne bi bil zmožen.
Nisi dorasel temu. Tebe še osnove doma niso naučili, da se ne vtikaj v tuje zadeve in da, če preveč v tuje nos tiščiš tudi po njem lahko dobiš. Podlež kot si ne znaš mimo tega. Vsak podlež in strahopetnež si upa dovoliti iti čez meje bontona in svojega osebnega praga spodobnosti. Tako tudi ti.
Darko698, 27.04.2025 ob 16:44
Škoda je, 27.04.2025 ob 16:30
Darko,
Lahko si pogledaš na yt: Andrej Tarkovsky, Nostalghia (1983) Best scene, A story about pond.
Sem pogledal in morda uspel kaj hočeš reči. Že res pusti jih v tem kjer hočejo biti, ampak problem je v tem, ker tiščijo pod vodo kjer ne moremo dihati tudi nas. Če bi se njihovi debilizmi ustavljali pri njih samih naj bo ampak se ne.
Kot vidiš za ene je močvara naravno okolje. Tam so doma. Jih ne rešiš ampak jih daš ven od njihovega naravnega doma.
Potrebno je zahtevati naravno dano pravico do izbire. To pomeni da ne sme biti en sistem ki bo veljal enako za vse.
No, vsaj za nas vse, in ne za ‘elito’ ki bo itak delala kaj si želi, kdaj si želi in kako si želi. Smo jim pa zgradili vse: od privat letal, jahte, hiše, korporacije, ceste, mostove, helikopterje…ni da ni. Tako da bi lahko vsaj bili zahvalni ampak v zahvalo vidimo kaj bomo dobili, a ne!?
Morda nekdo že dela bazo na katero bo izpeljal paralelno delovanje tega sveta in sistema, ne vem…
In boljše je da se fokusiraš na takšne osebe kot pa na tale cirkus s neštetih ‘klovnov’.. ker dokler bodo kovanci – bodo tekmovali med sabo kdo bo ta prvi ki bo napisal ali rekel večjo ‘štalo’.
Men se pa vse bolj zdi, da je teb nujn dnevn obrok pit forumašem energijo s svojo kvazi specializacijo analitika. Torej matias,zakaj vedno o meni, njej, njemu. Kaj pa tebi manjka, da to praznino filaš z ukvarjanjem in analizo ljudi, ki jih ne razumeš? Ne vidiš te kontradiktornosti, analiziraš nerazumljivo. Odloči se, ti je jasno kaj o njih ali se boš večno čudil. Ko že vprašaš o mojih prioritetah, sm v obdobju, ko mi je denar zlo pomembn otroc koštajo in super je,če jim lh omogočva kaj kar si želijo.