Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Vprašanje moderatorju Primožu

Vprašanje moderatorju Primožu

A vam v peskovniku še ni zmanjkalo peska?
Ta klobasa tukaj gor dokazuje, da nekateri živite viritualno življenje, viritualni sex vas pa ne poteši!

Get a life folks!

To jasno ni mnenje.

Ima zgolj poteze kakšne s ceste naučene kletvice. Je naučeno in prevzeto (zgolj posneto), ne z lastnim trudom (misel, izkušnja, preverba) pridobljeno in ustvarjeno (kar bi po moje definiralo mnenje).

kako je svet zanimiv, sedaj sem jaz zadnji, daj se še oglasi.

To jasno ni mnenje.

Ima zgolj poteze kakšne s ceste naučene kletvice. Je naučeno in prevzeto (zgolj posneto), ne z lastnim trudom (misel, izkušnja, preverba) pridobljeno in ustvarjeno (kar bi po moje definiralo mnenje).[/quote]

Še en dokaz, da ne spada v kategorijo mnenja: Glej kako hitro pozabijo na izrečeno. Se jim zdi čudno, da se tisti z mnenjem še pogovarjamo o tem, medtem ko je zanje to že davno mimo. Resno mislijo, da so ‘povedali’ vse, kar je za povedat :)))

Saj je razumljivo, ker butnejo to iz sebe (na pol) nezavedno, tako kot se otrok pokaka v plenice … sproti, mimogrede …

Evo, čeprav že prej nisi bil zadnji 😉

hmmm…Bi moral kaj napisati. Brez veze.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close