Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Vprašanje moškega

Vprašanje moškega

Pozdravljeni vsi, ki obiskujete te strani. Pregledal sem celoten forum “Poroka” in (ne presenetljivo) začuden spoznal, da v veliki večini prevladujejo ženske. Nič nimam proti, samo meni marsikaj ne pride ravno prav…
Zato sprašujem, če kdo od vas pozna še kakšno sposojevalnico MOŠKIH poročnih oblek, seveda. Bil sem v Mod Artu, jo našel (super lepa – bež barve, telovnik, kravatna ruta), a se mi zdi ta izposoja malce draga. 30.000 SIT? Mislim, da če bi dodal še malo, bi imel že svojo, kajne? Ampak a bom še kdaj oblekel svetlo obleko?? Prosim za mnenja.
Druga stvar je fotograf. Bral sem in veliko pohval slišal za marsikoga (sploh za tistega Henrija – sem mu že pisal), konkretno me zanima kako je s tem na NOTRANJSKEM.
Sem namreč iz tega konca, poročila se bova na gradu Snežnik, ohcet bo pri Miklavčiču, časa je pa še dovolj. Konec avgusta.
Za vse odgovore se zahvaljujem….

Čao, M

Meni se 30.000 SIT za izposojo moške obleke ne zdi pretirano. No moj bodoči mož si jo je kupil v Maximarketu in je dal za obleko, skupaj s telovnikom in kravato 92.000 SIT, pol pa je kupil še srajco in pas in za vse skupaj dal 120.000 SIT. Je pa obleka siva, tako da jo bo lahko še pol kasneje nosil.

Malo razmisli.

Drugače je pa na Viču baje ena trgovina, kjer šivajo moške obleke.
Pozanimaj se mal. Če te zanima, ti lahko spročim ime te trgovine.

POzdravek od Urše

Hvala Urša, saj pravim, da hočem svetlo obleko (bež ali belo), take pa ne bom več nosil. Doma imam tudi jaz obleke, a bi rad nekaj posebnega. Bom pač dal 30.000..

30.000 res ni veliko. Če si jo boš kupil, boš dal najmanj 2x toliko, pa ne bo dovolj. Ženske moramo za izposojo plačati od 50 – 60.000 pa je tudi ne bomo nikoli več oblekle.

živ matjaž!

jaz ti pa vseeno predlagam da si obleko kupiš sploh če bo bež…letos so bež obleke zelo in..malce pobrskaj po modnih katalogih..in mislim, da jo boš še velikokrat lahko oblekel….sploh če imaš službo tako da greš lahko malo bolj lepo napravljen…

drugače je pa moj dragi kupil obleko sicer črno v btc-ju za 45 jurčkov in pa tudi kravto + telovnik v rdeči za 8 jurčkov tudi v btc-ju v trgovini by american (klet hala a) kjer majo tut veiko moških oblek ravno za poroko …tam je tudi izposojevalnica ženskih in moških poročnih oblek pronuptia paris…si velja ogledati

čau bau
lara

New Report

Close