Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vprašanje-nujno

vprašanje-nujno

A so pirhi še užitni?

Po moje ja,olupi in poglej kakšen je rumenjak.Barva pove vse!

lp

Moji ja.

čokoladni zagotovo

Seveda, pa ne le letošnji, tudi lanski.

Oprah v takšnih primerih pravi: When in doubt throw it out… Meni kuhana jajca nimajo več pravega vonja in neki priokus že po dveh dnevih.

Probaj pa nam povej. Če zmanjka ti še pošljem kakega.

A ti to resno?

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Informativno, kaksne barve pa mora biti rumenjak? No jaz sem zadnjic glih zadnji pirh pojedla, pa se nisem hin 😀 Rumenjak pa ni bil ravno rumen?!

mogoče celo predlanski, kaj misls:)))))))))))))

Oracena napisal:

> mogoče celo predlanski, kaj misls:)))))))))))))

Teh pa ni več, ker smo jih ravno včeraj pojedli. 🙂

ahaha dobra 🙂

Jaz jih imam tudi še v hladilniku, oops 😉 Čakajo na kanto za smeti, žal sem ena bolj tistih ta sigurnih, sploh kar se jajc tiče… raje v smeti, če nisem sigurna.
Sicer pa barva rumenjaka res ne pove ničesar. Rumenjak postane zelen, če se jajce predolgo kuha in moji pirhi so imeli vsi zelene rumenjake, saj sem jih kuhala počasi (dala v hladno vodo), da niso popokala.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Hudobica napisal:

> A so pirhi še užitni?

Holi đizs, đozef & mery…)))

Jaz pa sem ravno danes pojedla en pirh, je bil čisto užiten. Beljak je bil malo rdečkast, ampak to je bilo od barve. Okus je bil v redu, vonja ni imel. Jutri bom pojedla še ena, pojutrišnjem pa še zadnjega 🙂

Mama jih je danes jedla, pa je še živa! :))) Saj se pri jajcih takoj vidi/vonja, če so pokvarjena! Če imajo čisto normalen vonj in videz, so ok.

Poskusi , več kot redko usrat se ne moreš !!! Kaj pa šparaš tako dolgo jajca ?

New Report

Close