Vprašanje o naslednjih volitvah
A zdaj si pa SDS več ne more niti anket plačat in rabi SČ, da si izračuna svoj rating?
Lepo so pokopali sami sebe. Taman edino logično. Če si nor in imaš druge predolgo za norca, se na koncu zvrneš v lastno gnojno jamo. Pravilno!
Ta njihov referendum (najdražja anketa javnega mnenja vseh časov) jim bo itak služil samo za števec svojih ritoliznikov, ker bojo vsi normalni bojkotirali udeležbo. Štet itak ne znajo sami do 50k.
Na volitve bolje da niti ne štartajo. Naj rajši iščejo izgovor, zakaj si niti ne upajo več kandidirat. To bo še najbolj demokratična poteza. Pa da se koliko toliko častno poslovijo iz scene.
Odpikali ste janezovi (namensko z malo začetnico) svoje za to stoletje.
O kriza!!!, 05.04.2025 ob 10:32
A zdaj si pa SDS več ne more niti anket plačat in rabi SČ, da si izračuna svoj rating?
Lepo so pokopali sami sebe. Taman edino logično. Če si nor in imaš druge predolgo za norca, se na koncu zvrneš v lastno gnojno jamo. Pravilno!
Ta njihov referendum (najdražja anketa javnega mnenja vseh časov) jim bo itak služil samo za števec svojih ritoliznikov, ker bojo vsi normalni bojkotirali udeležbo. Štet itak ne znajo sami do 50k.
Na volitve bolje da niti ne štartajo. Naj rajši iščejo izgovor, zakaj si niti ne upajo več kandidirat. To bo še najbolj demokratična poteza. Pa da se koliko toliko častno poslovijo iz scene.
Odpikali ste janezovi (namensko z malo začetnico) svoje za to stoletje.
Fajn napisano! / za o kriza!!/
SDS se je s svojim pastirjem dokončno zakopal v drek in ne bo več prišel ven nikoli.
Gre bedak plazit v rit Trumpu in Netanjahu, zlorabi delo nekoga drugega za privabljat svoje volilce ko muhe na drek, niti več ne skriva, s kakim veseljem bo zapravljal naš denar za svoj osebni šport… če je kdajkoli še naredil kaj koristnega, si je v teh treh letih dokončno zajebal vse do amena.
po moje, 05.04.2025 ob 19:52
po moje bo zmagal SDS, ampak jalovo, koalicije ne bo mogel sestavit, bo pa tesno
Drugi bo Golob, sestavil bo šibko koalicijo Svoboda + SD + Vesna + Levica. Jaz grem volit Goloba, se mi zdi čas, da na levi kdo izpelje 2 mandata.
SDS zmagal? Ne. Preveč nagajajo, ne počnejo nič konstruktivnega. Kdo bi/bo take volil?
Zmagala bo neka levosredinska stranka, mogoče celo Svoboda.