Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vprašanje o otrocih

vprašanje o otrocih

hej jaz imam že dolgo v glavi eno zelo nenavadno vprašanje, ki ga ne znam nikomur prav povedati niti si ga prav razlagati in sem se obrnila na vas. Namreč kaj menite o tem, da bi nekomu plačale, da vam bi naredil otroka, če si ga zares želiš in da pač nimaš partnerja. In kako sploh to nekomu povedat oz. vprašat, brez da bi čudno izpadlo in da bi oseba to razumela. Mislite, da se iz tega lahko razvije neko lepo starševstvo in da tudi moški pomaga skrbeti za otroka.

kaj menite?

Odgovor na objavo uporabnika
anejka45, 12.03.2023 ob 15:49

hej jaz imam že dolgo v glavi eno zelo nenavadno vprašanje, ki ga ne znam nikomur prav povedati niti si ga prav razlagati in sem se obrnila na vas. Namreč kaj menite o tem, da bi nekomu plačale, da vam bi naredil otroka, če si ga zares želiš in da pač nimaš partnerja. In kako sploh to nekomu povedat oz. vprašat, brez da bi čudno izpadlo in da bi oseba to razumela. Mislite, da se iz tega lahko razvije neko lepo starševstvo in da tudi moški pomaga skrbeti za otroka.

kaj menite?

Če bi živeli v divjini ali kot suvereni ljudje in ne kot umetne formalnosti in umetne tvorevine pravnih entitet nad katerimi potem bedi država in jih terja za različne zadeve bi vam verjetno mnogo moških ugodilo vaši prošnji.

naroči ga po pošti…

Amazon  že pripravlja nov asortiman. Vse tipe in podtipe. Če si apetitlih ti ga pa morda sam  Jeff Besos naredi.  Morda bo inteligenten, prebrisan in pokvarjen kot fotr in fletkan kot ti. Samo kaj bo, če bo dedoval inteligenco po tebi in lepoto po fotru?

Poznam taka starša. Sta bila in sta še dobra prijatelja, par pa nikoli.

Ampak za to moraš imeti res popolnoma razčiščene pojme okoli tega, si mislim. In ne verjamem, da je to lahko uspešno pri ravno vsakemu.

New Report

Close