Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vprašanje o pivu

Vprašanje o pivu

V hoferju imajo pivo Laško, Union in druga tuja piva.
Brezalkoholno imajo le Karlskrone.

Zanima me ali je dejanska razlika v kvaliteti piv, ker Karlskrone je okoli 30 centov, Laško in Union pa čez evro.
Gre se za to, da rabim pivo pri zdravljenju vnetja mehurja.

Ko sem bral na pločevinkah nisem opazil nobene razlike med njimi.
Rabim pa brezalkoholno pivo.

Karlskrone brezalkoholni je meni dober. Je pa tisti z alkotom še boljši. Union in Laško mi že z alkotom nista preveč dobra, verjetno sta brez še slabša. Brezalkoholni je dober tudi Hainiken, a je dražji.
Pa hitro se pozdravi.

hvala

men se zdi Karlskrone še boljši če par dni stoji odprt na sobni temperaturi

Prisegam na pšenična alkoholna in brezalkoholna piva. Včasih vzamem za spremembo tista z okusom limone, bezga, ribeza ali rdeče pomaranče.
Brezalkoholno pivo je odlično za odžejati in kot praviš, priporočajo ga celo pri vnetju mehurja.
Študije pravijo, da pivo deluje na telo bolj zdravilno, kot mleko.
V poletnih mesecih pogrešam večjo izbiro brezalkoholnega piva. Morda se bo letos s trendom kaj spremenilo.

jabolčni tat je pivo ali je kaj drugega?

najprej poguglaj za pirom karlskorne, ker je to lahko brand samo od hoferja. Ali pa še boljše, kupi pikno tega pira in poglej kdo in kako proizvaja oz če je proizvedeno za ….

če je to brand od hoferja je že v startu cena nižja napram brandom ala alško union itd. kar se kvalitete tiče, Hofer ima zelo stroge kontrole in tudi izdelki za njihove brande niso klump ampak kar okej zadeve, narejene po njihovih zahtevah, standardih.Tudi surovine so temu primerne.

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

najprej poguglaj za pirom karlskorne, ker je to lahko brand samo od hoferja. Ali pa še boljše, kupi pikno tega pira in poglej kdo in kako proizvaja oz če je proizvedeno za ….

če je to brand od hoferja je že v startu cena nižja napram brandom ala alško union itd. kar se kvalitete tiče, Hofer ima zelo stroge kontrole in tudi izdelki za njihove brande niso klump ampak kar okej zadeve, narejene po njihovih zahtevah, standardih.Tudi surovine so temu primerne.
[/quote]

sem pogledal piksno
na piksni piše, da jo polni Spitz v Avstriji, vendar na njihovi strani nisem našel piva

ko sem vnesel Karlskrone sem zvedel, da je to hoferjeva znamka in da piva ne polni Spitz ampak za Spitz polni Schlossbrauerei Eggenberg

Vaš link

To kar friliča vprašaj, on ga je včasih propagiral, dva idiota bosta ja za enega pametnega odgovorila.

Brezalkoholno pivo…brezkofeinska kava…svinjina brez maščobe…to je kot glava brez možganov. BV, je pa😆

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Ne pit piva. Men se je zadnič v riti zmešalo, ne samo v glavi :)))))

Ne pit piva. Men se je zadnič v riti zmešalo, ne samo v glavi :)))))
[/quote]Kolikim si dala, ko se nisi zavedala? Tako si vedno potrebna, po moje te je en 26 dol dalo.
Baba pijana, pizda prodana.

Men je zanič. Če je že pivo naj bo pravo pivo.

Kolikim si dala, ko se nisi zavedala? Tako si vedno potrebna, po moje te je en 26 dol dalo.
Baba pijana, ****** prodana.
[/quote]

Prištej še 4, 26 jih je zame premalo.

New Report

Close