Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vprašanje o sanjah

Vprašanje o sanjah

Zanima me ali se je že komu kdaj zgodilo, da bi imel čudne erotične sanje. To pomeni, da bi sanjal, da spolno občuje z neko osebo, ki ga/jo čisto nič ne mika in v realnem življenju še ni pomislil, da bi z njo se ljubil oz. karkoli imel. Ali so te sanje lahko lepe ali so lahko mora. Kaj naj bi pomenile? Hvala za morebitne odgovore, priznanja, mnenja.

Naj ne zveni…da sem se zmislu….ampak zdej čisto razumem prijatelja SPja.

Sem pred par dni sanjal takole…o lastni ženi.

Zdej…al sem tako potreben…al je to zadnji stadij, jebenti.
Skrbi me tole.

Sicer pa kej preveč more še nikoli nisem čutil ko sem kaj takega sanjal.
Prej mokroto….ko sem se zbudil.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ej, vidva, za oba tole zgodbico: snela sem jo
z enega drugega foruma in upam, srčno upam,
da vama bom pomagala ……… prebroditi stisko
hude “potrebe”!
——————————-
Spoznala sem moškega, ki je očitno že od nekdaj izstopal iz okolice… ( no, pa tudi jaz sem taka, zato pa se nasprotja privlačijo. Posebnost so bile njegove oči, ki so imele globinski pogled… Pogled, ki te z enim samim pogledom sleče, te pripravi, da začneš o njem sanjariti… No, in to se je tudi meni zgodilo… Bila je kemija! Po prvem srečanju z njim je sledilo še drugo, tretje, nakar sva pristala v resni zvezi, partnerstvu. Mimogrede, do takrat sem živela kar nekaj časa v zakonu, a je bil ta precej dolgočasen tudi kar zadeva postelje. Zgodilo se je, da sem nekoč zaprla oči, ter tako pred menoj videla njegovo podobo. Zaželela sem si, da bi se z njim tisti hip ljubila, nakar sem si vizualizirala predstavo, kako bi naj to bilo. V duhu sem videla njegove dlani, ki so se stegovale po meni… Kako me božajo, njegove ustnice pa ljubkujejo telo… Telo se mi je krčilo od poželenja in takrat sem nenadoma začutila mravljince po hrbtenici… Prijetno zbadanje, ki se je začelo od podplatov nog, do vrha glave… Lasje so se mi naelektrili, začutila sem vznemirjenost v spodnjem delu trebuha, dojke pa so postale trde… zajela me je pomirjajoča energija. Začutila sem nekakšno hladnost, ki je legla čez vso moje telo… Takrat sem začutila dotikanje po obrazu, bilo je prijetno in kot bi me ustnice ljubkovale… Energija se je širila po vratu navzdol, do dojk, potem po trebuhu, na koncu pa sem začutila ljubkovanje spodaj… Občutila sem sladkost in močno spolno poželenje. V glavi se mi je vrtelo, telo pa so pretresali krči od vznemirjenja… spodaj pa sem bila zelo mokra, in ravno ta mokrota je dvigovala naslado… V trenutku sem začutila, kot da se ljubim z njim. Čutila sem, da me energija “polni”… koža se mi je naježila, dražljaji naslade so se zadrževali ravno najbolj spodaj. Kolki pa so se privzdigovali kot pri pravem aktu. Če sem zadnjico bolj pridvignila, sem začutila bolj globinsko… Ko sem končno doživela orgazem, je bil to izgledalo, kot bi vso moje telo nenadoma zajela eksplozija občutij… vrtelo se mi je, ćutila sem vročico, srce pa mi je razbijalo kot ponorelo… In prvič v življenju sem doživela, da so bili občutki tako močni, orgazmi pa nikakor niso ponehali… Trajalo je precej časa… dokler res nisem bila tako utrujena, da nisem več zmogla in takrat se je zdelo, kot bi me energija pobožala in se nekam umaknila… Zaspala sem in občutila potešenost, ter globoko zadovoljenost… Ko se je cez nekaj dni vrnil iz službene poti, se mi je nasmehnil in jaz sem spet občutila poželenje. Na koncu sem mu povedala, kaj se mi je zgodilo in je povedal, da se temu reče samodejni… Prvič sem slišala za kaj takega, a očitno je, da je potrebno pri tem ogromno telepatije in energij, da se uskladita dve povsem različni telesni vibraciji. Od najinega slovesa (ponovno poslovna pot) je minilo že precej casa, toda jaz še vedno dnevno doživljam orgazme na tak način… Mi je blazno lepo, moje telo pa je zadovoljeno na tak način. In če občutim potrebo, v resnici jo zelo, zelo pogosto – si ga samo prikličem v misli in že začutim blagodejnost v spodnjem delu trebuha. Potem mu miselno samo sporočim, kako bi si želela, in na koncu sem srečna in zadovoljna… Kaj naj še povem vec? To je nekaj, kar se težko opiše na čisto običajen način, občutki so prečudoviti in prelepo mi je. Ko sem končno zadovoljena, sem lahko potešena, tako kot pač ženska mora biti. Nekdo bi rekel, da to ni čisto normalno, toda odkar to sama doživljam, se ničemur več ne čudim… Toda, seks v živo je pri naju še vedno na prvem mestu!
——————————————————————

Velik mokrote, bemtiš!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Sam,če bi bla Mafalda tista s katero bi se ljubil…bi bila to mora,drugače se pa pridružujem Saškotovemu mnenju!
Vse(skoraj) ste vredne greha!Ene celo malo bolj!
Sp

Ojej, kdu je že Mafalda? ;)))
Tu sem soj cajt dostkrat slišala, zdej pej že dolgu nje?

hihi….

nočko

Ej Mafalda je bla ena uboga ženska para,kr je mela enih 150 kil…tako,da mislim,da ji je tisto aparaturco,ki bi meni prav prišla….preprosto salo in špeh zalilo.
Čau bionda!

Ahm…. ma kje je že bla ta Mafalda? U kšnem filmu, knjigi? Je kšna svetopisemska oseba? ;)))

Ne vem komu in zakej smo mi soj cajt pravli Mafalda…. tu te čem vprašat…

čmoka brko … hihi

Mafalda je bla resnična ženska tu v BC-ju.
Za druge pa ne vem.
Te še bolijo kraki?
😉

Oštja, kolki me bolijo…. en rame me pečejo, ku mi jih je sunce cejli dan lubčkalu…. en nous jemam ku papriko…..

jutre bo že use urjedi…. čez vikend pej u nove osvojitve…

cmoka

Te povabim gor k meni na baby žur!
Ti dam častno mesto gradelawoman!
😉

non štekenzi…

Ja vabim te,da boš mulariji pekla čevape….saj jaz bi ti pr tem pomagal z obema rokama…držat….te!
😉

ahm, a to…. aja….. njamsi čevapkoti…. obožujem pečene lulčke….

pridem, pridem…. sem že tam….. ;))))

V soboto sem rekel!Pečeni v soboto,kej surovega pa lahko tud zdej.
😉

New Report

Close