Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vprašanje tistim, ki poznate Mullerja

Vprašanje tistim, ki poznate Mullerja

Pravite, da je vse bolj kvalitetno in dosti ceneje. Iskala sem Lenor z vonjem po sivki, pa ga sploh nimajo. Vsi ostali Lenorji so pa cenovno isto kot v drugih trgovinah, le da niso litrske embalaže ampak 0,75 l. Zdaj pa ne vem, ali sem samo na slabše založen dan odšla tja ali tega Lenorja sploh nimajo tam na zalogi? In kje so razlike v cenah? Pri Lenorju očitno ne.

Živjo, ne gre vedno za razliko v ceni, gre za to, da je razlika v kvaliteti, ker je delan za zahodno tržišče, kamor mi, žal, ne sodimo. Lp L

TOČNO TAKO!!!!!!.

Ti povem, da boš videla razliko, če boš kupila lenor v mullerju ali v mercatorju. Razlika ni vedno v ceni, ampak je predvsem v kvaliteti.

Se strinjam.

Ja, saj sem hotela, pa nimajo tega z vonjem po sivki. Ravno zato sem razočarana – kot prvo ga ni, kot drugo tudi cena ni nižja, kar je bilo ravno tukaj na forumu večkrat poudarjeno.

V Mullerju se mi stvari ne zdijo nič cenejše kot v mercatorju. Oziroma, še nisem opazila, da bi bila kakšna reč cenejša. Prej so stvari nekaj malega dražje. So pa nekatere res bolj kvalitetne kot so proizvodi za slovenski trg, pa jih zato kupujem v Mullerju.

Hehe, jest lahko samo zagotovim, da Milke z celimi lešniki v Mercatorju zihr ne boš dobila za tako ugodno ceno. Mogoče, če je v akciji 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižana. :-))) Potem so pa še določene ostale stvari.

Jaz bom tako rekla, zaradi enega izdelka, ki ga nimajo ali pa je dražji ne moreš reči, da Muller ni ugoden, tako kot jaz ne morem reči, da je poceni. Moraš znati prebrati oz vedeti, kje je kaj.

Lp, Petra

Od kdaj pa je v mullerju dražje kot v mercatorju… saj je še ceneje kot v šparu, pa je že špar veliko cenejši od mercatorja… kar se pa tiče lenora, je pa v mullerju lenor ‘taprav’ v mercatorju ali katerikoli drugi trgovini pa ponarejen… torej lenor v mullerju je pravi nemški, zato je tudi ceni primeren, ampak še vedno cenejši kot v šparu, je pa res da je manjše pakiranje, zato ga pa daš nekoliko manj. Tisti lenor v šparu je povsem razredčen… medtem ko ta iz mullerja je že po videzu in gostoti drugačen….. skratka muller je čist zakon… glede mercatorja pa sploh ne bi, ker je najdražja trgovina v Slo…. žal vem, in ni potrebnih nobenih nesramnih odgovorov nazaj.

LP

Mi tudi že nekaj časa kupujemo v Mullerju. Čistila, whiskas za mačko, čokolade, balzami za lase…tudi vileda in ostale krpe za čiščenje zdržijo dlje.

Glej, po ta izdelek sem šla, pa ga sploh niso imeli. Muller, kolikor sem videla, ne drži Lenorja Aromatherapy sivka. Drugih reči nisem iskala, ker jih ne potrebujem. Kozmetiko kupim drugje, konkretno te v Mullerju sploh nimajo, čistila tudi, jih ravno tako nimajo ne v Mercatorju ne v Mulerju. Pleničk ne uporabljamo več, čeprav se dostikrat pojavljajo omenjene kot super. Iskala sem Lenor, ki je pač ena teh stvari, ki jih sicer kupim v Sparu, pa me je zanimalo, če je kaj na tem, da je v Mullerju bolj kvalitetno in ceneje. No, ceneje ni (priznam pa, da nisem gledala navodila za doziranje). Preizkusiti pa tudi nisem mogla, ker izdelka sploh niso imeli.
Sprašujem, če imajo ta Lenor sploh kdaj na zalogi (če ga kdo tam kupuje), da bom šla drugič spet pogledat, če ne pa nimam tja po kaj hodit. Ne vem pa, če sem z mnenjem o enem izdelku postavila mnenje o celi trgovini. Izrecno sem napisala, da pri Lenorju to ne drži, ostalega nisem komentirala.

Vonji mešalcev za nemško tržišče niso nujno isti kot tisti za naše oz. vzhodno tržišče. Tako, da je čisto možno, da vonja sivke sploh nimajo.

Hvala. Tega nisem vedela.

Jaz sem samo odgovorila na tvoje vprašanje “kje so razlike v ceni?” Odgovor se je nanašal tudi na merenge, ki je napisala, da se ji zdi, da so iste cene kot v M. No ja, res da sem Gorenjka, samo 700 SIT (bivših) mi je pa res hudo dati za Milko, če vem, da je par m stran po 480 SIT.
Za Lenor res ne vem, ker mi Sivka ni všeč, vem pa, da majo našo mački radi mullerjevo hrano. :-)))

Lp, Petra

Veš kaj 0,75 lit.lenorja v Mullerju stane 0.99 eu.
Pri nas pa 1 lit. lenorja stane 2 eu.
A je za tebe to enako?

Očitno tebi še dolgo ne bo nič jasno!!!

Če boš jutri šla po evrokrem, ga ne bodo imeli, bodo pa polne police lenorja aromaterapija.

New Report

Close