Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vprašanje za administratorja

Vprašanje za administratorja

V zvezi s težavami s pošto na Travel.over.net sem na administratorja naslovila že kar nekaj sporočil, pa ni niti odgovora niti popravljenega stanja.

Ali je se res ne da napisat ene vrstice v stilu “bomo” ali “delamo na tem” ali “se ne da” ali “ko bo čas, predvidoma takrat in takrat”?

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Kako ne, saj sem odgovoril na vsako tvoje vprasanje??? Lahko, da ti maili ocitno res ne prihajajo, kolikor sem gledal vse ostale vsi dobijo maile, ne vem zakaj ravno ti ne, seveda pa bom se naprej ugotavljal, zakaj je temu tako.

primoz

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Imam tri med poslanimi, enega sem poslala od doma, odgovora pa nimam nobenega. Sem pa v tem času prejela dva maila od drugod, zato sem predvidevala, da sprejem funkcionira.
Bom za nadaljnjo komunikacijo sporočila domač email, ki zagotovo funkcionira.
Se opravičujem za gnjavažo in zahvaljujem za trud.

Tudi jaz imam težave s sprejemanjem pošte na portalu travel.over.net. Pred dvema tednoma je še vse delovalo brez težav. Kaj se dogaja? Ta sistem postaja vedno bolj nezanesljiv.

Klara

Pred dnevi sem poslala originalen recept za KISLI PUDING . Ker sem zacetnica, se mi mogoce ni posrecilo in se je izgubil. tudi seznama z vprasanji o kislem pudingu ne morem najti.

Primož, bom še tukaj spet malo positnarila. Velja še vedno vse zgoraj napisano. :-(((

New Report

Close