Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vprašanje za Blejke :)z okolico

vprašanje za Blejke :)z okolico

Punce in fantje, kje se da tam v bližnji okolici kaj dobrega in malo ceneje pojest? V tem lepem predelu Slovenije bom do konca tedna pa me tudi zaradi cene zanima kaj dobrega in cenejšega kot sam Bled.
Se zahvaljujem in pozdravljam!

Radovljica Grajska gostilnica,Picerija Matiček
Bled Oštarija Peglezn-nasproti Hotela Toplice

Radovljica – gostilna Avgustin, Pizerija Matiček
Lesce – nova špageterija pri Hoferju (nisme še bila ampak isti lastnik ima pizerijo Moby Dick na Črnivcu, na železniški postaji v lescah pa so zelo dobi hamburgerji
Bled – Planinc, Mlino, Peglezn (najboljši, ampak ni glih poceni)

če se pelješ z Bleda skozi Gorje na Jesenice, pa je daaallleeečččč najbolje meni osebno na Gorenjskem Pastel(imaš ful izbire, klasika, mehiška, pa res normalne cene)

Bohinj: Pizerija Ema v Srednji vasi ali gostilna Rupa v Srednji vasi.

LP A.

Radovljica – gostilna Avgustin, Pizerija Matiček
Lesce – nova špageterija pri Hoferju (nisme še bila ampak isti lastnik ima pizerijo Moby Dick na Črnivcu, na železniški postaji v lescah pa so zelo dobi hamburgerji
Bled – Planinc, Mlino, Peglezn (najboljši, ampak ni glih poceni)

če se pelješ z Bleda skozi Gorje na Jesenice, pa je daaallleeečččč najbolje meni osebno na Gorenjskem Pastel(imaš ful izbire, klasika, mehiška, pa res normalne cene)

Bohinj: Pizerija Ema v Srednji vasi ali gostilna Rupa v Srednji vasi.

Bohinjska Bela : gostilna Batišt (nasproti vojašice) zelo dobro za jest, normalne cene. Meni osebno se zdijo pri njih zeloooo dobre postrvi.
LP A.

Če ujameš “malice”, ki so za navadne smrtnike čisto spodobna kosila, imaš v samem centru zraven Šmona Murko, kjer je kosilo po 3,5 evra, če se ne motim. Na Mlinem imajo prav tako kosila po nizkih cenah.

Hvala, punce, super ste. Tole je pa dober nabor:)

Gala je tudi nekje tam ob cesti z Bleda do Radovljice ali nekaj takega. Smo bili tam in videli, kaj je to neprijaznost osebja, zanič hrana in pijača. V Galo raje ne hodi.

Ja, to se pa strinjam. JE čista nula!

Picerija Matiček je eno navadno sranje od odnosa in nesposobneg osebja. Smo bili danes z družinico na pici in bilo je najslabše od najslabšega. Nismo dobili pribora, ne prtička, čakali smo oz. šli smo pred šank dodatno naročit…. Ena navadna nategancija od osebja, znaveličani od dela, brez nasmeha, Jebeš tako pizerijo!!!

New Report

Close