Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje za homoseksualce

Vprašanje za homoseksualce

Pa še neki, da razčistmo. Vaš predstavnik je jasno povedal razliko med GAY in PEDER.
13:25 https://www.youtube.com/watch?v=_xk-cBW9Y9Y#t=13m25
Samo dejmo reč raj HOMO(seksualec), je bol nevtralno.

No vprašanje pa je. Ne glede na “stopnjo” vaše homoseksualnosti. Ali vam nikol ne zapaše vagina?
Mislim čist tehnično/biološko. A ni normalno, da kurac paše v pizdo? A vam nikol ne paše, pa rečete
morda kakšni vaši lezbi ipd, da bi rad v pizdico spet malo kurca vtaknil?

Sploh pa ne razumem ene, k niti probal niso nikol. Le v danko pa to. Pa še to me zanima, a se vam zdi normalno v rit porivat. Mislim razumem, da si rečete, da ni najbol, sam da pač ni druge luknje. Samo sumim enga frenda, ga o tem raje ne sprašujem, da bi mi naštel vsaj 100 razlogov zakaj je porivanej v moško rit še toliko bolj naravno kot v vagino. Ker verjetno je v to smer raziskal razlage…

V glavnem, jst sem prepričan, da če bi bil homo, da bi vsaj sem pa tja babe fukal. Pa bral sem tud, da so mnogi rekli, da jim je blo ful fajn babe fukat, dokler niso “zvedl” da so homos. Sprašujem čist iz razumske plati. Valda če vidš da maš kurac, da ga vsaj probaš v pizdo vtaknit sem pa tja vsaj. Isto če bi mel jst pizdo, bi verjetn probal kako je kurac met notr, tud če se mi trenutno to upira. Kako gledate na to?

Men gre na kurac ta “GAY” zadeva. Zato ker mam filing, da folk cel lajf gradi ukol tega, pa trenutno so zelo moderni pa IN in vse se ukol tega vrti. Vse kar so, kar niso in kaj se jim dogaja je GAY fora.. Splo ne znajo več ločit osebnosti od tega kam ga porivajo. Zato mi gre ta beseda na kurac, ker se dela ene vrste KULT iz tega oz primarna identiteta. Naj ga vsak rine kamor paše, sam naj ne vsiljuje drugim. Clo sumim, da so eni tok v kurcu, da se zavestno odločijo, da bodo “GAYS”, sam zato da bodo nekaj posebnega. Ker je cel sistem to. Način obnašanja, oblačenja, polno družbenih krogov/dogodkov na to temo. Cel dan skor sam o tem govorijo. Mam frenda, pa me stalno buzerira s tem, pa kako moram bit “ZA” pa ne vem kwa vse. če ne ima itak samo eno razlago, da sem ANTI pa te fore. Kar nekaj. Men so ok “normaln” folk, ne pa tist k hod k baba, pa tiste šale, pa cel dan sam GAY talk, gay this, gay that pizda.. Pa zmerjanje s fobijo pa vsem. ČE neb stalno promoviral tega bi blo čist ok. Zdej mam pa občutek, če ga navš hotu komu pofafat oz nastavit, da te v ritko, boš homofob. Nor svet. Aja pa če nič ne rečeš oz. karkol rečš si pa homofob al pa closet homosexual;)

Mene pri homoseksualcih zanima točno to, kako da se jim ženske gabijo. Namreč to da jih privlačijo moški, so pač takšni. Naj delajo kar jim paše. Veliko straight moški hima vsaj en man-crush oz man s katerim bi probali.
Vendar kar mi ne gre v glavo je to, da imajo moška telesa, k pašejo najbolje na žensko, vendar se jim ta ideja na bruhanje upira. Tega ne razumem, zaato sumim, da je res en ERROR bil nekje, telesni al pa psihični. Ker edino kar sprejmem je biseksualnost, ker ti vsaj ženske še zraven porivajo, se ljubijo, zaljubljajo, četudi morda raje moške. ampak pri ženskah vsaj 0 ni. Ne razumem pa teh k jih ženske odbijajo, to mora biti nekaj narobe. Aja pa mimogrede glede NESTRPNOSTI. Homoseksualci so NAJBOLJ NESTRPNI ravno do BISEKSUALNIH. Tko da LGBT MY ASS!!! Najbolj sovražni so med sabo!

Njemu zapaše vagino toliko, kot tebi nabijat v žensko posrano dupe!

Ma poglej poanto. Jst rauzmem, da jim ne zapaše, očitno. Ampak zanima me če kdaj razumsko pogledajo, tist, racioanlizacija nagonov pa tega. Meni res ne zapaše v posrano dupe, vendar če bi prišli na dan s kakšno razlago kako se lahko analni kanal pretvori v analog vaginalnemu, da se prične vlažiti ali ne vem kaj, bi razmislil:) Za enkrat pa ne vidim nobene racionalne razlage za porivanje v zadnjico. Prej so vsi razlogi proti, razno promocijskih. Anatomsko-biofizično ipd.. je total fail v rit porivat.

Medtem ko porivanje kurca v pizdo je popolnoma anatomsko in biofizično. Vse se ujema, le pač glava zgleda ne, zato me zanima, če kdaj razumsko gledajo na situacijo v smislu, da je bil kurac “delan” za v pizdo in da probajo to uporabit tako kot je bilo namenjeno, morda celo reconditioning. Poznam folk k je zelo sugestiven, verjetno je res že po naravi malo “vmes”, vendar če ga prepričaš bo homo, če ga drugače bo pa v žensko zaljubljen 🙂 Ali pa v moškega, v karkoli ga nategneš, hehe.

Tko da š

Oziroma drugače. Če me kdorkoli uspe argumentirano prepričat, da je analni seks TOP shit, tko anatomsko, biofizično, celo zdravilen, orgazmičen al karkol… Mu nastavim rit, pa še pofukam ga v rit. Prvemu k to uspe, ajde.
Game on. Mislim, če bi bil analni seks res top ne vidim razloga, zakaj se str8 tipi neb fukal v riti, kot v grčiji, tko usput, pustimo čustva pa to. Samo meni se zdi analni seks fail, poleg tega, da ne čutim privlačnosti do istega spola. Tudi pri ženskah ne vidim fore, da ji povečujem možnosti za prolaps, se pravi da jo spravim na pleničke. Če bi me kera uspela prepričat, da je to top shit, bi jo pa fukal v rit, sam ne vidim nobenega racionalnega razloga, seksualno me itak ne rajca to, da bi kogarkoli v rit porival. Ker je za to neprimerno bolj primerna nožnica;)

Pa si kdaj poskusil porivat v žensko ritico? Si delal primerjavo?

Enkrat sem pa res eni rekel, da bi probal, k je bla vešča tega, da vidm v čem je fora. Samo ga nisem uspel notri spravit, tko da nisem dolgo probaval. Sem se raj lotil njene komfortne dedicated-hole. Mislim pa še baje se morajo vsi/e klistirat pred seksom, da ni dreka notr. Men se to zdi nepotrebno. Mislim pa itak večina žensk to dela sam zato da tipu ugodijo. Al pa da majo res že tako ko vrečka oz. je frigidna, ko jo v rit štemajo pa vsaj nekaj čuti, če ne drugega kot da jo srat tišči. Bolje kot nič al ne vem. Sej zato sprašujem:) Meni je v rit mimo, haha, dobesedno. Ne vidim nobene potrebe, sem hotel probat kot sem napisal, samo se nisem dolgo jebal s tem:) Drugače pa nimam nobene želje ker ne vidim racionalne razlage, kot ne za ostale prakse, ne sprašuj kaj folk vse počne… zlati tuš, kaviar… Samo če bi blo za kaj kakšna racionalna razlaga pa nisem tako zaprt, da neb probal, sam trenutno niti ene objektivne nisem našel, le ene izgovore, fiksacije in fetiše:)

To pa ti ne moreš govoriti, da večina žensk pusti fu.kat v dupe samo zato, ker to paše tipu!
Mogoče pa ti bo katera ženska to tu odgovorila.

Kwa pa boš na referendumu reku?

Evo mene naprimer kot verjetn ne edinega, privlačijo dosti mlajša dekleta od mene, legalna, da ne bo pomote. Vendar, ker smo ljudje tudi racionalna bitja, moramo še razum vklopit, drugače smo kot živali in bi delali otroke dekletom cel dan (ker ni boljšega kot brez kondoma), pa to ni odgovorno in pošteno, sploh če na drugi strani pričakuje kaj več. Redko katera ima željo namreč, da jo en starejši moški oplodi in ne pokliče več kajne. Zato moramo malo zracionalizirat nagone, sploh če smo vezani. Ker o posledicah lahko cel dan berete tukaj na monu v rubriki nezvestoba.

Zato me po istem modelu zanima, če homoseksualci kdaj razumsko pogledajo na situacijo v smislu.. sem moški, imam penis.. ki naj bi bil delan za vagino. Samo sumim, da se večina tipov bolj prepriča, da je vagina fail v razvoju in da je v rit tisto pravo, sploh če iščeš, kot sumim oni iščejo samo zakaj je boljše homo sex. Evo npr. ta https://www.youtube.com/watch?v=ciezNcoxC0c. Men se zdi zelo debilna “študija”. Eno samozanikanje pa to.

Mislim eni napišejo, da bi bli raje str8, samo da jih privlači isti spol, da pač fuck it. To razumem. Oziroma pač eni povejo, da so radi fukal ženske, samo da raje to delajo celostno s tipom, četudi luknja ni najbolj optimalna.
Pol mamo pa še srečkote zgoraj, kjer je tip prepričan, da je to to, on bi po moje str8 pare kar prepovedal. Svojo prakso kompenzira pa s prekomerno skrbjo za ČIST videz telesa, v kontrastu z nečistim seksom, kjer govorimo o dreku, dobesedno.

Kot prvo, je to druga tema. Kot drugo, ne bom šel volit, se pravi dam vam volilcem večjo težo. Ker če en volim imate ostali večjo težo:) To je druga tema, pa neb sedaj.

Vprašanje je bilo samo, če se vam homoseksualcem zdi normalno, da ga v rit porivate, samo to. NE sprašujem za to kaj vas privlači, pa kaj je prav pa nič. Izključno v tej temi me zanima, če se vam zdi normalno porivati moškega v rit. No sej isto me zanima za str8 tipe, k ga ženski v rit porivajo, če se jim to zdi normalno. Razumem, da to radi delajo, čeprav se jim en zdi normalno/primerno, vsaj tisti, ki so odkriti do sebe. Pustimo tiste v zanikanju, ki v vsem kar delajo najdejo, da je to najbolje in še ostale prepričujejo.

Aja še to sem pozabil vprašat. Ali doživite orgazem med analnim al ne, mislim tisti ga prejemate. To ne vem, eni pravjo da, eni ne… Pravjo, da ga mora un k ga poriva, tistemu drugemo zraven drkat, da gre za vzajemnost, ker če mu ne dela “reach around”, pol je egoist, ker zgleda porivanje ni dost. Medtem ko če v vagino porivaš je že samo porivanje nudi (vsaj pri orgazmičnih) obojestransko ugodje in ji ni treba še ščegija drkat zraven oz jo prej/potem zlizat v zameno.

Meni ni normalen seksualni odnos moški – moški in milo rečeno sem sovražnik homoseksualcev!

Sploh nisem spraševal kaj je normalno ali ne, tisto objektivno, da neb blo napetosti. Ampak kako homoseksualci gledajo na to, če sploh racionalizirajo to? Al si pač rečejo, to je to, to čutim, to je tisto pravo in tako bo na vekomaj amen:)
Ali se vpraša kakšen tisto.. v smislu “Čakaj malo, kurca imam, ki paše v pizdo, pa dajmo pizda vsaj probat kako je”. Teh k niti ne probajo v pizdo nikol, teh sploh ne razumem. Pol uni k probajo pa jim ni, te že dost več razumem, sam ne vem kako da kar pizdo opustijo pol, da ne probajo nekak probat z razumom, vsaj delno. Jst si znam predstavljam, da bi en rad moške, če je moški, pač folk ma potrebe/preference/usmerjenost. Sam česar ne razumem je, kako da jih že zaradi anatomskih stvari odbija vagina totalno. Mislm, čist izi vprašanje. A se jim zdi normalno, da ga v rit porivajo, ne glede na to da jih to privlači pa vse. Sam to me zanima, če se jim zdi to normalno:) Ker vem, da je to politična tema, pa marsiaktera študija ni dovoljena! Samo jaz če pogledam čisto anatomsko, to ni normalno.

Al pa če ma žensko zakaj je ne tolče vedno v dupe in nkol v pi.zdo?

Si se kdaj vprašu?

A mislš zakaj jo samo v rit? Ja to mi je tud sumljivo. En kolega mi je razložu, da je zanj pizda preohlapna, da rabi, da je tesno, zato ga v rit poriva. Ta del razumem pač, vsaj nek argument. Čeprav ga sumim, da ga rad v rit poriva. Mislim, če pogledamo tehnično ima tip zanj vse kar potrebuje, sam zamiži pa je isto:) Jst ga sumim, da je closet homosexual, kot vsi tipi k ga radi v rit porivajo. Sam ok, sprejmem, da majo radi ozko. Men pa ni cool, da je ozka, jst rad mercedesa parkiram komfortno, ne da gledam kje ga bom obutal.

Po izkušnjah pa vse ženske k hočejo v rit, so frigidne. Zakaj neki bi namreč ena (multi)orgazmična ženska hotela, da jo en tip s pitonom štema v pretenko črevo, posrano/sklistirano, suho (lubrikant ni isto…). No edino, če noče zanosit, to je edini racionalni argument še..

Pa saj tistemu s pitonom vagina ni preozka, da bi rabil nadomestek. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close