Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje za izkušene kurbirje

Vprašanje za izkušene kurbirje

Je kdo imel kaj intimnega opravka s tistimi, ki se imajo za poslovne, karierne ženske, za razne, ki si pravijo profesionalke tega in onega? Jaz sem bil nekaj časa zaposlen v neki brezvezni recepciji časopisne hiše, kamor so take hodile na intervjuje. Neke dvajset do tridesetletnice; vse stereotipne v svojih kostimih, s prenosnimi računalniki, vse podobne v obnašanju in žargonu, kot da so te poze pobrale iz kake ameriške nadaljevanke. Prav patetične. Zanima me, kakšne so te babe zjutraj, še vse krmežljave pri jutranjem kofetu; kakšne so, ko greš z njimi na nek sprehod ali izlet; kako se obnašajo, ko padejo na ror? Se vsaj takrat Micke kaj sprostijo ali še kar glumijo neko ameriško vlogo iz nadaljevanke?

Hahaha… Ja, zenske kot zenske so. Razlicne. Od A do Z. Tudi kar se fuka tice. Na splosno pa imajo nadpovprecno oprane mozgane s feminizmom. Pa same sebi se znajo zdeti dober catch, ker furajo neko kvazi “kariero”. Kar pomeni, da so bolj izbircne kar se tice tipov. Itd.

Kakšne so zjutraj pri kofetu? 🙂 Ti si res patetik …
Pod 30 in nad 40 nimaš nobene šanse. 30- in 40+ te ne je j—o pet posto. So samostojne, ne potrebujejo te več. Pod 30 živijo v sanjah. Nad 40 zaslužijo dovolj, da ne potrebujejo več moškega. Nimaš nobene šanse, razen, če si nek mazohist s kupom cvenka. To je edino, kar te lahko reši.
Med 30 in 40 imaš mogoče kako šanso, če si nadpovprečen. Nadpovprečno zaslužiš, nadpovprečno izgledaš, nadpovprečno …

Hahaha… Ja, zenske kot zenske so. Razlicne. Od A do Z. Tudi kar se fuka tice. Na splosno pa imajo nadpovprecno oprane mozgane s feminizmom. Pa same sebi se znajo zdeti dober catch, ker furajo neko kvazi “kariero”. Kar pomeni, da so bolj izbircne kar se tice tipov. Itd.
[/quote]
Absolutno se strinjam.
In ker se večina zdi sama sebi dober catch, ostane večina tipov “na suhem”. Je…i ga.
Ko bodo tipčki dovolj zaslužili, da bodo lahko nekaj očitnega dali, bodo tudi ženske lahko dale.
Lajf.

Absolutno se strinjam.
In ker se večina zdi sama sebi dober catch, ostane večina tipov “na suhem”. Je…i ga.
Ko bodo tipčki dovolj zaslužili, da bodo lahko nekaj očitnega dali, bodo tudi ženske lahko dale.
Lajf.
[/quote]
Malo bi modificiral napisano. Pameten ne “osvaja” tako, da karkoli “da” ampak s korenckom, zavedanjem punce, da ima tisto kar bi ona imela. Potem jo pa lahko drilas dokler ne skuzi, da ji nimas namena nic dati, lol. Ni ga lepsega, ko se ona zate trudi. ker si zeli… Ko se neha trudit, pa novim zmagam naproti. 🙂

Malo bi modificiral napisano. Pameten ne “osvaja” tako, da karkoli “da” ampak s korenckom, zavedanjem punce, da ima tisto kar bi ona imela. Potem jo pa lahko drilas dokler ne skuzi, da ji nimas namena nic dati, lol. Ni ga lepsega, ko se ona zate trudi. ker si zeli… Ko se neha trudit, pa novim zmagam naproti. 🙂
[/quote]

Po čem točno se ti razlikuješ od žensk, ki jih kritiziraš?

Po čem točno se ti razlikuješ od žensk, ki jih kritiziraš?
[/quote]
Po prilagodljivosti, lol.

Po prilagodljivosti, lol.
[/quote]
I beat them at their own game. Because I know how they play. My specialty!

Kaj zdaj? A nobeden ni imel take babe? Pa toliko fukačev tukaj, ki vam ni problem dobiti še kaj za sproti in ne vem kaj vse nakladate. A je kdo imel kdaj kakšno povzpetniško meso na fukpladnju?

Pust take. Mas poln studentk ki so cist skulirane. Naj si poslovne babe masirajk tamalo s plastiko in gumo.

[/quote]
Korenček zelo dobro deluje v obeh smereh.
Ampak kar me je do zdaj najbolj presenetilo in začudilo je to, da v eni od dveh smeri palica deluje skoraj stoprocentno.
Še vedno raziskujem zakaj.
🙂

I beat them at their own game. Because I know how they play. My specialty!
[/quote]

They want you to think you know how they play.
Oups. (It wasn’t me.) 🙂

Je pa tudi smešno, kako so mlade pičkice vse navdušene nad ženskami, ki nekje postanejo šefinje. Cela zmaga feminizma, pa ja, uuuuuuu … Dokler niso šefinje njim. Takrat se pa pički ne zdi več taka feministična zmaga, da jo druga pička na šihtu komandira.

Korenček zelo dobro deluje v obeh smereh.
Ampak kar me je do zdaj najbolj presenetilo in začudilo je to, da v eni od dveh smeri palica deluje skoraj stoprocentno.
Še vedno raziskujem zakaj.
🙂
[/quote]
Povprecna zahodnjakinja se ze v srednji soli tega zave. In svojo seksualnost s pridom izkorisca. Medtem, ko je moski, ki je zenskam sposoben dati vetra v njihovi igri, velika redkost. Marsikaj se mora poklopiti.

Zakaj bi to bila redkost?

Velika vecina moskih je dalec premalo izkusena in pregloboko indoktrinirana s pravljicami, ki zenske idealizirajo. Za namecek pa se moras imeti prave pogoje, da si sploh v poziciji, da se tega gres.

A ni dedec, katerega “kariera” je bila, da se je zaposlil v neki recepciji, dosti bolj patetičen in pomilovanja vreden od teh bab, katere omenjaš?

Spomnem se na zgodbo GGM in tajnic in farmacevtke iz Lj…

Iz tvojega posta veje neka ihta, ker te te ženske kot SAMO receptorja ‘niso j* pet posto.’ Si te kar predstavljam, vsega zafrustriranega, tam pod pultom v neki recepciji. In mlade dame in gospode, ki stopajo mimo, polni življenjskega zanosa in ponosni na to, kar so že in kar še bodo ustvarili v življenju.
Misliš, da preziraš vse, ki so iz svojih življenj uspeli nekaj ustvariti in jim lepiš neke imaginarne oznake, ki živijo v tvoji receptorski, zdolgočaseni buči. V resnici svojega načina življenja ne maraš in te frustrira, ampak nisi pa prišel do točke, da bi svoje življenje izboljšal.
Btw: kot študentka sem tudi jaz delala v recepciji podjetja. Tudi mimo mene so hodile mlade dame in gospodje. In veš kaj? Želela sem jim biti podobna, tako oblečena, urejena … In vsakemu, ki mi je povedal, da gre na razgovor, sem zaželela srečo in mu rekla še kaj vzpodbudnega. Še vedno delam v tem podjetju, vendar v razvoju (sem dr. kemije) …

A ni dedec, katerega “kariera” je bila, da se je zaposlil v neki recepciji, dosti bolj patetičen in pomilovanja vreden od teh bab, katere omenjaš?
[/quote]

Najbolj patetični ste tisti, ki potrebujete kariero, da se sploh identificirate, da se vam zdi, da ste sploh kaj vredni in da sploh najdete svoj prostor pod soncem. Brez tega ste nule, sploh nimate nobenih vrednot in v to še najbolj verjamete prav vi sami. Bolj pomiljevanja vredno in patetično sploh ne more biti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close