Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vprašanje za ločence

Vprašanje za ločence

Tole vprašanje je bolj za moške, ki so se ločili oziroma razšli s partnerico in so kasneje govorili, da je bila partnerica neznosna, neresna, neodgovorna, z MOM, je varala ipd….Kaj za vraga ste čakali, da ste dobili še drugega in morda tretjega otroka? Ne mi reči, da prej teh lastnosti niste opazili. Zakaj ste sploh vztrajali tako dolgo, da je prišel še kakšen otrok? Namreč, poznam veliko ločenih, ki imajo vsaj dva otroka.

Predvsem moški si tako lajšajo vest….. tako izpadejo bolj ubogi pri celi zadevi, saj veš oni tipi top, vse ok…..

Glumi dokler ne pride do zeljenega st otrok. Potem sele pokaze pravi obraz.

s tem je tako….

tista dva, k imata dva otroka…, tretjega naredita, da  rešita zakon.. in to pišem brez zajebancije.. poznam situacijo..

mi je pa ostal en primer od kolega iz otroštva v spominu..  gremo mi vsi v parih v diskoteko.., pa ženske med sabo debatirajo tipi pa med sabo… pa kolega začne kritizirat njegovo ženo…, jst malo debelo gledam.., če bi jst to nekomu drugemu o moji takrat govoril.. ne bi en dan ostal z njo.. in kej je fora…, jst sem v teh letih imel kar nekaj vez in se tud poslovil iz njih…, dočim je ta kolega še vedno z njegovo ženo, vsaj pet let nazaj je še bil…, zakaj se pari 2x kresnejo na polno, če niso 101% zadovoljni z odnosom… je pa tako…, čudnaa so pota gospodova.., kaj maš drugim za govorit o svoji intimi z dolgoletnim partnerjem.., ajde v virtuali gre…, v reali se pa to ne bi smelo dogajat..

v glavnem…, o bivših vse najboljše…

Tudi jaz poznam en primer, ko je ženska z drugim otrokom reševala zakon, ena pa je to naredila s tretjim otrokom. Prva je še poročena, druga pa je razvezana. Če pa neka ženska tako dobro “glumi”, je zgrešila poklic. Glede na to, da imamo v Sloveniji cel kup slabih igralcev. Prej bi rekla, da so nekateri radi za javnost poročeni, čeprav se zavedajo, da stanje v zakonu ni za pohvaliti. Ko postane nevzdržno, pa odidejo, a takrat je vsaj že drugi otrok tu.

Skupaj ostajaja, ker jim ločeno življenje finančno ne bi zneslo.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 02.09.2023 ob 08:36

s tem je tako….

tista dva, k imata dva otroka…, tretjega naredita, da  rešita zakon.. in to pišem brez zajebancije.. poznam situacijo..

mi je pa ostal en primer od kolega iz otroštva v spominu..  gremo mi vsi v parih v diskoteko.., pa ženske med sabo debatirajo tipi pa med sabo… pa kolega začne kritizirat njegovo ženo…, jst malo debelo gledam.., če bi jst to nekomu drugemu o moji takrat govoril.. ne bi en dan ostal z njo.. in kej je fora…, jst sem v teh letih imel kar nekaj vez in se tud poslovil iz njih…, dočim je ta kolega še vedno z njegovo ženo, vsaj pet let nazaj je še bil…, zakaj se pari 2x kresnejo na polno, če niso 101% zadovoljni z odnosom… je pa tako…, čudnaa so pota gospodova.., kaj maš drugim za govorit o svoji intimi z dolgoletnim partnerjem.., ajde v virtuali gre…, v reali se pa to ne bi smelo dogajat..

v glavnem…, o bivših vse najboljše…

Poznaš seveda, popaj. Pa tvoje izkušnje, kolk otrok ločitev?

Moj bivši isti…

Vse kriva bivša.Po določen času pa spoznala,da je on problem.Pameten,kako mora bit partnerstvo,a pri 40-tih doma pri mamici z svojimi pamži.Štepala z bivšo otroka za otrokom,drugi bi pa skrbeli za njih.Pokomandirat jih pa tk ne smeš kaj,ker jih takoj ne maraš.Marš skoz vrata z svojim podmladkom vred!

Moj bivši s katerim imam sina-2 uri na dan sem želela psa v miru peljati na sprehod.Katastrofa!Bila sem najslabša mama!Marš skozi vrata,pa zdaj skrbi za sina vsak drugi teden.

NatašaPo, 02.09.2023 ob 09:55

Moj bivši isti…

Vse kriva bivša.Po določen času pa spoznala,da je on problem.Pameten,kako mora bit partnerstvo,a pri 40-tih doma pri mamici z svojimi pamži.Štepala z bivšo otroka za otrokom,drugi bi pa skrbeli za njih.Pokomandirat jih pa tk ne smeš kaj,ker jih takoj ne maraš.Marš skoz vrata z svojim podmladkom vred!

Moj bivši s katerim imam sina-2 uri na dan sem želela psa v miru peljati na sprehod.Katastrofa!Bila sem najslabša mama!Marš skozi vrata,pa zdaj skrbi za sina vsak drugi teden.

Baba s cuckom že ne more bit kakj prida, kaj šele sposobna za materinstvo.

Anonimno 7737, 02.09.2023 ob 09:58

Baba s cuckom že ne more bit kakj prida, kaj šele sposobna za materinstvo.

ČE si baba s cuckom ne sme vzeti 2 uri časa zase,potem brezveze…22ur je mel čas zase,2 uri bi ga lahko nemenil sinu.Pa cucek je bil skupen,by the way

Baba s cuckom se pritožuje, da je vsega kriv dec, ona pa brezhibna. Si kar predstavljam to babjo pošast ogabno.

Ko ji bo še cucek pobegnil, bo tudi on vsega kriv. Ni hotel posodice za hrano pomit in pospravit za sabo, je pričakoval, da bom jaz vse to sama delala.

@Anonimno 10764

hja…, z mano je tako, skor brez grehov, greh se pojavi edin takrat, ko vidim ok.. žensko….., sej to ni nč hudga, sm preblisk…, pri dobri…. uuuuuu, pri malo manj dobri…, ehh……., ponosen sem na sebe, ker v življenju nisem nobenemu nič dolžen.., če bi bili vsi taki, bi bilo preveč lepo… ampak….. morajo živet tud tisti, ki so žleht, če so že prišli na svet, jebat jih… pajdašen z ženskami je bilo pa kar nekaj, pa pol tud od-pajdašenj.. ampak na to smo bili pripravljeni v smislu, je lepo dokler traja…,  nobene šok terapije..

🤣🤣🤣🤣🤣

Saj vas razumem,pač moški

Cucek bo tudi moral od hiše. Vsepovsod dlako pušča, jaz naj pa pucam in pospravljam za njim. Nisem jaz služkinja!

NatašaPo, 02.09.2023 ob 10:06

ČE si baba s cuckom ne sme vzeti 2 uri časa zase,potem brezveze…22ur je mel čas zase,2 uri bi ga lahko nemenil sinu.Pa cucek je bil skupen,by the way

Pri babi s cuckom ni nikoli dve uri, ampak je samo norost in cuck.

Popay npr, 02.09.2023 ob 10:13

@Anonimno 10764

hja…, z mano je tako, skor brez grehov, greh se pojavi edin takrat, ko vidim ok.. žensko….., sej to ni nč hudga, sm preblisk…, pri dobri…. uuuuuu, pri malo manj dobri…, ehh……., ponosen sem na sebe, ker v življenju nisem nobenemu nič dolžen.., če bi bili vsi taki, bi bilo preveč lepo… ampak….. morajo živet tud tisti, ki so žleht, če so že prišli na svet, jebat jih… pajdašen z ženskami je bilo pa kar nekaj, pa pol tud od-pajdašenj.. ampak na to smo bili pripravljeni v smislu, je lepo dokler traja…,  nobene šok terapije..

Saj tudi nič nimaš prokleto teslo od popej pezdeca. Ne družine, ne otrok, ničesar. Na kaj si ponosen tupi pezdec zavoženi?….mislim

Ej popej, 02.09.2023 ob 12:00

Saj tudi nič nimaš prokleto teslo od popej pezdeca. Ne družine, ne otrok, ničesar. Na kaj si ponosen tupi pezdec zavoženi?….mislim

Si mu upaš to ponoviti v živo na štiri oči iz neposredne bližine?

Na monu so vsi, ki nimajo nič, zgube, si zasral življenje, najbolj ponosni in najpametnejši za delit nasvete drugim.☝️. Ni popej edini, je tu še kokoši, darwin, julij cezar, ludi konj, BTDT,….😁☝️

Jaz vem☝️, 02.09.2023 ob 12:12

Na monu so vsi, ki nimajo nič, zgube, si zasral življenje, najbolj ponosni in najpametnejši za delit nasvete drugim.☝️. Ni popej edini, je tu še kokoši, darwin, julij cezar, ludi konj, BTDT,….😁☝️

Če je kdo kompetenten za deliti nasvete tukaj, si to samo in edino TI!

ne vem770, 02.09.2023 ob 12:04

Si mu upaš to ponoviti v živo na štiri oči iz neposredne bližine?

Saj bi se tega moral sam zavedat in temu primerno obnašat. Ne da deli nasvete in govori o nekem lastnem ponosu, a star stric je, butast, primitiven, ki ni bil sposoben niti za ustvarit družino.

je tako, 02.09.2023 ob 12:15

Če je kdo kompetenten za deliti nasvete tukaj, si to samo in edino TI!

Ne, samo taki ki so neizobraženi, zgube ki nimajo nič, ki so zabiti kot kic,  suhe veje zaradi nesposobnosti, lenuhi na socialni, so primerni za pametovanje drugim in to tudi počno ves čas.☝️

Zase je prezabit, prelen, nesposoben, da bi kaj ustvaril, za vse druge je pa najpametnejši in bi vsi morali delat po njegovo.

Jaz vem☝️, 02.09.2023 ob 12:24

Ne, samo taki ki so neizobraženi, zgube ki nimajo nič, ki so zabiti kot kic,  suhe veje zaradi nesposobnosti, lenuhi na socialni, so primerni za pametovanje drugim in to tudi počno ves čas.☝️

Zase je prezabit, prelen, nesposoben, da bi kaj ustvaril, za vse druge je pa najpametnejši in bi vsi morali delat po njegovo.

Saj ti si bil tudi dolgo na sociali. Ampak ti najbrž edini nisi bil po svoji krivdi …

a desi motorista si pa pozabil? ta je šele slika! 🙂

evo ga., se je že napopal, pa se mi ne da…ampak je pač treba.

@ej popaj, pa @ modropolarnaviharna driska, ne morem trdit, 100 % da driska piše pod 2 niki, nimam dokazov da sta  eno.., mam pa predlog za oba korajžna virtualca..

1000€, stava, (podobno stavo sem ponujal že enmu pacientu ki se je  duval z delovno dobo..) kako bo nekdo od nas zaslužil, čist na lagan sportski način brez pretepa položimo na mizo, če sta dva, ni problem z vsakim posebej., če drži to kar vidva nabijata že leta in pišeta v tej temi.. Ajde PAPKA mate jajca..

Pa bomo malo počekirali kdo lahko tukej deli nasvete..

lahko mi pišete na zs na ta Nik. driska ti mas itak 10 registriranih nikov .., ali pustite mail, telefon, pa vas pokličem.., bom jst določil uro, kdaj se slišimo da bosta vedela da slišite original Popay-a.. Toliko za zdaj..

Naj vaju opozorim, da mislim zelo resno in seveda vse prijavljeno policiji.. Pri nedojebancih vajinega kova se nikoli ne ve kakšno orožje lahko skrivate pri sebi in če ste zmožni priznati, da sta to pisala, ko bi jst stavo v žep spravil, ce se bi seveda upala stavit..

Če ne se ne zaletavat z glavo zid.., ker je škoda vašega in mojga časa..

Men je ta scena zajebancija ampak nič ne napišem niti pametujem če nimam kilometrine o določeni stvari.. Te kilometrine imam pa za vaju oba skup.., verjameta.. Zdej sta vidva na potezi.., da doživita šah…, ugibajta, kaj sledi po šahu..

Če bosta kulturna vam odgovorim in če sprejmeta stavo.. Jst sem vama večkrat dal predlog da razčistimo to situacijo…, pa nikdar nimata cajta v reali potrditi vaše pisanje tukaj.., le zakaj, PAPKA.. Kaj vas mede.., saj vse vesta o meni…, a nimata jurja €…, ne me jebat.., če je to problem..

New Report

Close