Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vprašanje za moške

vprašanje za moške

kako naj pri vas vemo, ali hočete samo sex ali kaj več?????????????????

dobr jutr…res da nisem moški, sem pa zato že dovolj stara, da ti lahko vsaj približno odgovorim:-)

pri moških se moraš najprej naučiti branja med vrsticami. Kajti v bistvu si oni “kar takoj” ne želijo sexa, veš. Samo tak videz dajejo, pač, geni iz pradavnine :-)))
Oni se želijo najprej pocrkljat, pobožat, želijo, da si nežna z njimi, da jim kaj lepega poveš, pokažeš………..In če je tvoja nežna dlan dovolj trmasta in odločna, da v njihovi glavi potisne na stranski tir vsemogoče “napadalne želje”, potem se ti bodo – čez čas – odprli, in ti začeli vračati vse, kar si tudi T I želiš :-)))

Cel kup moških je, ki delujejo agresivno (no, kakšen bi se našel tudi tukaj ), v bistvu pa so nežne dušice, ki hrepenijo po toplini in nežnosti ………….

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

odličen odgovor Steff.

Se pridružujem

Jutro obema

dobr jjtr….

to je pa zanimivo………nič ne ugovarjaš .-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Sej ni kaj za ugovarjat

že iz navade bi lahko, no

A ni bolj pametno molčat

ne.
še zdaleč ne.
molčanje sploh ni v moji navadi :-))))

v moji je kadar je vsa stvar lepo napisana

bemti štefi…. tole pa je blo… v živo 🙂 zadetek 🙂

dobro jutro obema :)))

🙂 se strinjam :)))

jutro zajček !!!!!! JTLC!!!!!

živjo seba!!!

jutro Jani !
ZTLC !!!!!!!!!!!

Zauh šefe. Kaj dogaja

Ej, PONDELK je

ah….potem jaz zmerej lepo napišem :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

se mi je že nos povesil do tal, da si samo sebotu rekel živjo .-))))
dobr jutr jani.-))

pametno napišeš

sem reku dobr jutr obema :))))

evo še enkrat živjo :)))) heheheh čak se nedelo ponoč!!!! bomo mal žagal pa štajerce zdrmal ;)))))

živjo zajček 🙂 en krasen ponedeljkov sončen dan želim 🙂

Jani bo čez 2 uri v Lj press!!!

je 🙂 pa še sonce zraven… kaj še češ :))))

mogoče še kakšen regres

a ti veš, da ima ženska —zaradi adamovega šenkanega rebra—30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} več pameti kot .?!

Sej so nam rebro vzel, ne pa možganov

teoretično.
Kokr je men znano se možganske celice vse po vrsti delajo v rebrih .-))))

ene 30 cm gor ali dol.-)))

New Report

Close