Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vprašanje za moške

vprašanje za moške

To je pri ženskah ja.
A bi bilo tebi vseeno če bi rodila iz tam kjer moraš ali iz ust

hm….bočeline so priblićžno enake…a Ti rujejo zob al rojevaš :-)))
o bože, na kaj vse se danes spomnim:-)))

seba, zdej pa eno konkretno vprašanje:
a bi šel rodit namesto svoje žene?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Hmmmmmm na to sem se že spraševal. Kaj pa vem. Nikoli ne bom namesto nje tam. Ji pa pomagam s svojo prisotnostjo. In vem, da nisem odgovoril na tvoje vprašanje

hahahaha
si vse povedal seba.-))
verjetno boš tudi pri porodu, ane?

a ti to veš, da morajo moški plačat za asistenco pri porodu cca 3.000 sit več kot vse skupaj košta?
Ta denar dobijo potem nazaj, če jih, sevda, med porodom ni potrebno močit in jim nudit umetno dihanje :-)))))))))))

ko so mi to povedale babice v porodni sobi, sprva nisem verjala lastnim ušesom:-))
ampak potem, ko so mi dokazale na posameznih realnih primerih, so mi pa solze tekle od smeha :-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Jasno je,da hočemo……

….samo MIR PRED VAMI!!!!
;-)))

To je pa dejstvo da bom. To je pa nekaj najlepšega kar je seba videl
Jutro

včasih komu rečemo, ostani tak kot si, pa se ta stavek marsikdaj sliši kot kakšna obrabljena fraza …………….

ampak vseeno in kljub temu te iste besede sedajle pišem tebi, ampak jih mislim zlo iskreno .-)

aja..pozabila:
dobro jutro

Se bom potrudu. In mislim da mi kar uspeva. seveda lahko reče: HVALA ENAKO

pri ljudeh, ki so mi “blizu”, tako in drugače………..rada vidim, če si kdaj pa kdaj pvoemo kaj lepega ..pa ne kakšne vljudnostne floskule (ki jih ne maram), ampak……..kaj takega, kar ……….kako naj rečem………prihaja iz srca….a me zastopiš?

New Report

Close