Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Vprašanje za moške: bi šli s Pivčevo v posteljo?

Vprašanje za moške: bi šli s Pivčevo v posteljo?

Meni deluje vizuelno precej ogabna, tudi če odmislim, da si je v žep spravila 35000 €.

Rajši kot pa z Ano Tavčar.

Ne bi, ker deluje izčrpana pa še verjetno je poročena. Verjetno ko si vsak dan na tapeti medijev, raznih preiskav in podobno ni prijetno. Ko se v Sloveniji spravijo nate vsekajo prav iz vseh strani, odpirajo se preiskave, mediji vsak dan pišejo o tebi, pa če je opravičeno ali ne, in na koncu izgleda kot, da še štejejo koliko gumbov ima nekdo v garderobni omari.

Ne bi. Ali se samo meni zdi, da je posebnost tistega dela naše domovine tudi zelo grde ženske: // glede na mejno področje gotovo nekaj turških genov, saj so tam večkrat posiljevali in brizgali seme

– Vika Potočnik
– Aleksandra Pivec
– Tea Petrin
– Maria Pozsonec
– Majda Potrata
– Violeta Tomić (ta spaka je itak jugo korenin)
– Gabi Čačinovič Vogrinčič
– Ljudmila Novak
– Irma Ferlinc Guzelj
– Klavdija Markež
– Ilka Štuhec

– Alma Karlin
– Melita Župevc

https://sl.wikipedia.org/wiki/Vika_Poto%C4%8Dnik

https://sl.wikipedia.org/wiki/Maria_Pozsonec

https://sl.wikipedia.org/wiki/Melita_%C5%BDupevc

Pivčeva je zelo lepa ženska. Urejena, pametna, uglajena, in pridna. To ni ženska, ki bi jo samo poseksal, jaz bi živel z njo. Jaz bi se oženu z njo. Takoj. Ena redkih žensk, ki je lepa, pridna in pametna.

Dobro, no, lahko se nehate na Trstenjakovi pretvarjat. Je že odstopila.

[/quote]Ti polenta, kaj ima to veze s tistim, kar je on napisal?

[/quote]

Raje njo kot Anino zvezdico.

ni vizuelno tako ugbna kot karakterno. mal osme pogledal neke fotke. upam da sem pravo gledal. če sem, potem lahko rečem naslednje. to je lgbt varianta. to je zlomljena oseba. to je revica. ona ne zmore več, te igre. prestara, preutrujena. zgleda bolano. leta pretvarjanja in igranja, so jo zjebala. ko bo nehala z tem sranjem jo bo kap. dnar ji ne bo nič pomagal. to je sprana, zlajdrana lgbt oseba. ne poznam, ne vem kdo je. samo slike sem videl. to meni slike povedo. jaz tako ocenjujem te fotke kere gledam. meni osebno se gnusi. jaz bi njej računal 4000 za sex. za vsakega otroka jurja pa še nama neki ostane z zeno. recimo. bi ji pa povedal, da se mi gabi, ne tolko vizuelno, kot osebnost. nagnusna mi je. ne 4000 recimo 6000.

Aleksandra Pivec bo nazaj izvoljena.

Ne maram pijavk v postelji.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

ja katerega monovskega klošarja bi pa Pivčeva sploh pogledala?
puklastega viharca?
vsaj po sliki sodeč ima ona čednega moškega doma, ki ga monovci niti daleč ne dosegajo.

Ne glede na vse cunje, ki jih investira v svoj izgled, je tudi najboljši kroj in barve ne naredijo ženstveno. Tako da je to bolj vprašanje za ženske, če bi ktera šla s to možačo.

Videz je še najmanjši problem.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ni. Moj tip, majhna, kratki lasje, pa vse te rozice in metuljcki..

Edino to bi z njo…

Vi kar sanjajte o Pivčevi, da jo “kao,..nebi”,..vsi bi se prodali za eno uro z njo. Ampak vi si ga boste pač še naprej drkali,..ha, ha

Pivčeva je na pol moški. Če je v politiki, tako ima napumpana testosteron. Če pogledate obrazne poteze, je moški. Jaz ne bi hvala, imam rad ženske tipe… Njen mož pa je copatka, poznam njihovega soseda, ima zanimive zgodbice…

New Report

Close