Vprasanje za moske..
Ker je tukaj precej tem o nezvestobi moskih in izgovorov ter razlogih zakaj,me zanima:Tisti,ki ste ali ste bili v zakonu/resni zvezi,kako bi ali ste,ce ste bili prevarani,reagirali na partnerkino nezvestobo.
Morš bit malo bolj specifična. Odvisno zakaj se je zgonila, kolikokrat, s kom in na kakšen način 🙂
Vprašanje, če ji zdrsne enkrat (na par let) ali se fukari kontinuirano.
čez noč sem se odselila, mu pustila ključe in nisem več odgovarjala na smse/maile/klice :))) “revež” mi je še 4 leta po tistem pisaril za nova leta in rojstne dneve :))) bednik :)))
Lepolaska je moški?
Morš bit malo bolj specifična. Odvisno zakaj se je zgonila, kolikokrat, s kom in na kakšen način :)[/quote]
Ce si ti da napisat,me zanima tole tvoje razmisljanje.Mi razlozis prosim razliko med zakaj,kolikokrat,s kom…na kaksen nacin??
ne, ex je bil večja pička kot jaz, pa se izide 😉
Velika razlika je, če ima ljubčka čez daljše časovno obdobje ali pa se je enkrat dala dol z nekom, ker je tako naneslo. Prvo je problem, drugo pa ne ravno. Problem je tudi, če ji “prepogosto spodrsne”. Naj jo kdo drugi pobira z leda ;).
ne, ex je bil večja pička kot jaz, pa se izide ;)[/quote]
Ne verjamem nič, dokler ne slišim zgodbe s “treh” strani. Prevečkrat videl lobiranje, manipulacije, pokvarjene igrice in spreobračanje javnega mnenja enega proti drugemu. Velikokrat zmaga tisti, ki je večja pizda. Na dolgi rok pa itak ni več pomembno, če/ko se izkaže resnica. Škoda je že storjena.
res, nujno rabim obrnit “javno mnenje” proti nekomu, ki ga tu noben ne pozna in z njim nisem govorila že x let :)))))
resnica za pametnega na dolgi rok res ni pomembna. varalica si je vmes zafurala že lepo število zvez, ker ga ne zna držat v hlačah in zdaj joka, kako so ga “vse ženske pustile zaradi drugega” (pozabi dodat, da so ga prej dobile z drugo, tretjo…), pametni si pa najde ok partnerja in se (že dolgo) ne sekira več 🙂
res, nujno rabim obrnit “javno mnenje” proti nekomu, ki ga tu noben ne pozna in z njim nisem govorila že x let :)))))
resnica za pametnega na dolgi rok res ni pomembna. varalica si je vmes zafurala že lepo število zvez, ker ga ne zna držat v hlačah in zdaj joka, kako so ga “vse ženske pustile zaradi drugega” (pozabi dodat, da so ga prej dobile z drugo, tretjo…), pametni si pa najde ok partnerja in se (že dolgo) ne sekira več :)[/quote]
Preveč jemlješ vse osebno. Lahko nam napišeš in narišeš, pa bo to še vedno neka virtualna zadeva, ki je ne poznamo in nima nič z nami.
dobro jutro – to je bil exactly my point 🙂
p.s.: a to si bil ti tisti, ki si mi na chatu pisal kolk sm fajn in kolk da sm stara in ti nisem odgovorila, pa si pol postal cel zoprn? :)))
p.s.: a to si bil ti tisti, ki si mi na chatu pisal kolk sm fajn in kolk da sm stara in ti nisem odgovorila, pa si pol postal cel zoprn? :)))[/quote]
A še za chat imaš čas ? Grozno.
nimam, sej zato nisem odgovorila 😛
Kako pa si sploh videla kaj te je vprašal ?
p.s.: a to si bil ti tisti, ki si mi na chatu pisal kolk sm fajn in kolk da sm stara in ti nisem odgovorila, pa si pol postal cel zoprn? :)))[/quote]
WTF?! Si v redu? Je vse ok?
ker se na tabletu čudn obnaša in ga vrže na ekran, tud če je načeloma izklopljen
sam vprašam 😀 😀 😀 menjate nicke hitreje kot taylor swift dedce, kdo bi temu sledil :)))
a pol nisi bil ti tisti, k si zadnjič 5x npisal, da lahko še kaj povem če si zelo želim, ker drugače moraš it? :))))))))))))))
Na tem podforumu me ni bilo par let. In iz nicka naj bi bilo razvidno, kakšen nick sem imel prej. O chatih nimam pojma. Klientela na forumu mi je bila včasih bolj všeč.
tako kot vsi “novi”, ja, vemo ;))))
Če me ima rada, me ne bo varala. Če me bi prevarala, potem me nima rada in nima več smisla biti z njo.
ker se na tabletu čudn obnaša in ga vrže na ekran, tud če je načeloma izklopljen[/quote]
Ker si na tabletih si ga vržeš na ekran, četudi je načeloma izklopljen ?
tako kot vsi “novi”, ja, vemo ;))))[/quote]
Ti že kao veš.
Navsezadnje pa morda si niti nismo tako razlicni.:) Verjetno,da reakcija na nezvestobo niti ni pogojena s spolom toliko kot pa s samim karakterjem.
Ja ma valda ni splošno znano, da smo tukaj vsi na novo ? Slučajno smo se malo ustavili.
Forum je zaprt za komentiranje.