Vprasanje za moske..
Pravi pa 50+letnica, s 23 letnim sinom.[/quote]
Kaksno vlogo majo moja leta? Sicer si se zmotu ampak nima veze.Tip vseeno ni nc posebnega.[/quote]
Kot tudi meni ni jasno kakšno vlogo igra tu tvoje mnenje o videzu 30 letnika, ki ga tako ali tako ne zanimajo ženske tvoje starosti.
Ti kulturni,vidis in slisis,kar ti hoces,Pisal si o njemu kot o tipu nasplosno in ne samo o njegovi zunanjosti.Podala sem komentar na moj splosni vtis o videnem.Kaj njega zanima ne ves ne ti in ne jaz.Ce pa mislis na splosno ti pa povem,da se motis.Lahko govoris samo zase.
Jah, tvoje sovrstnice ga ziher ne zanimajo. Vsaj po tem videju sodeč ne kar je povedal.
In še enkrat, tvoj komentar ne igra tu nobene vloge. Isto kot da bi majhna mazoljasta čokata bajsa mi zdaj tu razlagala kok se ji C. Ronaldo zdi odvraten. Zdaj pa naj jaz to berem with a straight face ? 😀
Ampak take ste samo ženske opažam. Bad vam postane, ko naletite na enga tazga jebača, ki ima možnost vsako drugo nasadit na kurac. Nam npr. je vseeno. Jaz če vidim žensko atraktivnega videza, tam od 7 in naprej, se niti podrazno nebom nekaj šopiril, razlagal folku kako sem že na lepše naletel. Pa četudi sem in kaj potem ? Še vedno izgleda dobro, vsaka ji čast.
Mislm, babe res nimate nobene samozavesti. Skos morte z enimi primerjavami začet, pa vse obvezno pokomentirat, tud takrt, ko vas noben nič ne vpraša.
Jah, tvoje sovrstnice ga ziher ne zanimajo. Vsaj po tem videju sodeč ne kar je povedal.
In še enkrat, tvoj komentar ne igra tu nobene vloge. Isto kot da bi majhna mazoljasta čokata bajsa mi zdaj tu razlagala kok se ji C. Ronaldo zdi odvraten. Zdaj pa naj jaz to berem with a straight face ? :D[/quote]
Hahaha tebe se pa ne da nikamor premaknt? Ti kr neki po svoje sklepas in potem furas neko svojo filozofijo.Sej bo bols.:D aja pa ves zenske mamo lahko otroka,ko dobimo prvo menstruacijo..
Ti pa misliš, da če napišeš pofu.aš, da si cel alfa dedc samo zaradi tega. :))
najbližje alfi je nekulturenž lahko takrat, ko nekdo iz sosednje ulice kupi novo giulio, in se revež spet meče po tleh, ko računa koliko poblajhank mu bo speljal :)))
Zato ker kdo zna, pač zna. Drugi “učenci” pa lahko samo gonijo favšijo, potem pa iz tega nastane cela štala. :-))
Prvi šolski dan v neki ameriški srednji šoli: Uciteljica predstavi novega ucenca Suzukija iz Japonske. Zacne se ucna ura in uciteljica sprašuje: Sedaj bomo videli, koliko poznate ameriško zgodovino. Kdo je rekel ‘Svoboda ali smrt’? Tišina, samo Suzuki dvigne roko: Patrick Henry, leta 1775 v Philadelphiji. Uciteljica: Zelo dobro, Suzuki. Kdo pa je rekel ‘Država je narod in kot taka ne sme nikoli umreti’? Suzuki vstane: Abraham Lincoln, 1863 v Washingtonu. Uciteljica strogo pogleda ucence in pravi: Sram naj vas bo. Suzuki Japonec, pa pozna ameriško zgodovino bolje od vas. Tih glas iz ozadja: Jebite se, posrani Japonci! Uciteljica zakrici: Kdo je to rekel!? Suzuki dvigne roko in rece: General MacArthur, 1942 na Guadalcanalu in Lee Iacocca, 1982 na skupšcini delnicarjev Chryslerja v Detroitu. Razred je tiho, samo od nekod se sliši: Puši falus! Suzuki: Bill Clinton Monici Levinsky, 1997 v Ovalni pisarni, Washington. Drug ucenec se zadere: Suzuki je sranje! Suzuki: Valentino Rossi, 2002 na moto Grand-prix Brazilije v Rio de Janeiru. Razred popizdi, uciteljica pade v nezavest. V razred nato vstopi ravnatelj: V picko materno, takega kaosa pa še nisem videl! Suzuki: Janez Drnovšek – Ambrus November 2006
Hehehe.
Zato ker kdo zna, pač zna. Drugi “učenci” pa lahko samo gonijo favšijo, potem pa iz tega nastane cela štala. :-))
Prvi šolski dan v neki ameriški srednji šoli: Uciteljica predstavi novega ucenca Suzukija iz Japonske. Zacne se ucna ura in uciteljica sprašuje: Sedaj bomo videli, koliko poznate ameriško zgodovino. Kdo je rekel ‘Svoboda ali smrt’? Tišina, samo Suzuki dvigne roko: Patrick Henry, leta 1775 v Philadelphiji. Uciteljica: Zelo dobro, Suzuki. Kdo pa je rekel ‘Država je narod in kot taka ne sme nikoli umreti’? Suzuki vstane: Abraham Lincoln, 1863 v Washingtonu. Uciteljica strogo pogleda ucence in pravi: Sram naj vas bo. Suzuki Japonec, pa pozna ameriško zgodovino bolje od vas. Tih glas iz ozadja: Jebite se, posrani Japonci! Uciteljica zakrici: Kdo je to rekel!? Suzuki dvigne roko in rece: General MacArthur, 1942 na Guadalcanalu in Lee Iacocca, 1982 na skupšcini delnicarjev Chryslerja v Detroitu. Razred je tiho, samo od nekod se sliši: Puši falus! Suzuki: Bill Clinton Monici Levinsky, 1997 v Ovalni pisarni, Washington. Drug ucenec se zadere: Suzuki je sranje! Suzuki: Valentino Rossi, 2002 na moto Grand-prix Brazilije v Rio de Janeiru. Razred popizdi, uciteljica pade v nezavest. V razred nato vstopi ravnatelj: V picko materno, takega kaosa pa še nisem videl! Suzuki: Janez Drnovšek – Ambrus November 2006[/quote]
Cultural differences… 🙂
Ona, nekaj pa ti res lahko povem iz izkušenj, namreč je razlika kako trenutno reagiraš in kako po enem tednu in po daljšem času, še posebej, ko se bližajo kaki podobni dogodki (zabave, pikniki, izleti v službi,…). Pa tudi razlika je če imaš dokaz ali priznanje na dlani, ali pa se moraš do resnice šele dokopati, kar je bolj igra opazovanja kam plove tvoja ladja, a je tudi reakcija potem bolj zajebana, pa v vsem so vpeti občutki ter nesigurnost o skupnem sobivanju, skratka tako nekako gredo te Crying games.
In vcem je problem vsega tega. Čisto iskreno življenje je tako in drugačno partnerski odnosi imajo padce in vzpone včasih te žena spravi tolk ob živce bla bla bla pa nisi to naredil pa to pa to…. So pa tudi vzponi ko je vse lepo . Ni recepta za odnose pač včasih pa poiščeš kako in se daš dol. Kaj bi naredil če bi ona to isto naredila no kaj pa lahko če želi bo naredila. Omejevat nekoga je noro če si poročen nisi v zaporu nihče te nima v lasti …
Zanimivo je brati vasa mnenja.Je pa res,vem iz lastnih izkusenj,da je lahko popolnoma drugace,ko samo razmisljas,kaj bi naredil ce bi ali ce bi bil v resnici v taki situaciji.Se strinjam tudi,da je razlika,ce te “zanese” in gre za one night stand,ali pa se zadeva ponavlja oziroma gre za razmerje.
Po vasi komentarjih sodec,se mi zdi,da je reakcija bolje odvisna,od karakterja osebe kot pa od spola.
In tudi vedno tako je. Veliko ljudi še vedno misli, da se nas deli na moške in ženske, da je to glavna razlika med nami, a v resnici smo le različni značaji. Lahko imaš moškega in žensko istega značaj, se pravi bosta v isti situaciji enako reagirala ne glede na različen spol. Ni pa to sploh pravilo.
Je pa res, da je določenega značaja (oziroma lastnosti znotraj le tega) med moškimi več, kar marsikoga zavede in misli, da lastnosti tega značaja pripadajo kar vsem moškim. Pa ni tako, te lastnosti lahko prav tako pripadajo ženski, vendar je malo bolj poredko in zato manj opazno. Enako velja tudi za ženske oziroma obratno.
Ooo pa se kako smo si razlicni! Moski in zenske. Taki odgovor mi pove, da nimas pojma o teh stvareh. Nikakor se ne gre na reakcijo ampak dojemanje celotne situacije in vecinoma jo zenske drugace dojemajo kot mi.
Ps : zenske dojemajo svet okoli njih bolj na custveni ravni.
Moski pa ravno obratno dojemamo svet vizualno.
O tem bi lahko napisal celo studijo.
Povem pa se, da vecina zensk vara ker zgubijo privlacnost do partnerja doma ali pa jim nekdo pritisne prave tipke. seveda pa one namesto da odidejo so toliko prijazne in se prepustijo drugem muskemu.
Velik problem v danasnjih zvezah je prenehanje dvorjenja in lenoba. Ni vec casa za negovanje zveze oziroma si ga ne vzamemo.
Povem pa vam tudi da odprta zveza deluje 😉
Forum je zaprt za komentiranje.