Vprasanje za moske..
Te debate se lahko načenja samo z ženskami, k so že itak k.. oz “lahke morale” oz jim je to tako al drugače “domače”. Da boš pa spreobrnil eno k je za 100% monogamijo, pa lahko probaš samo pri grdih/starih/ranjenih.
Če boš to debato začel z mlado, lepo in iz urejene družine, bo samo dvignila rit in šla, gotovo.
Zakaj potem meni niti na misel ni prišlo prevarat bivšo ? Pa sem imel šanse, ker glih takrat, ko sem bil v zvezi, sem bil ženskam še toliko bolj zanimiv. Sploh nisem imel nobene potrebe po tem, kenslal sem jih vse po vrsti, z nasmeškom na obrazu. Ta teorija poligamije bi bla izvedljiva samo, če bi hodil z žensko, ki ti nič ne pomeni. Ne smeš se preveč navezat na njo, to je tist.
Zaljubljenčkar si bil, to je tok močna droga, da nič ne rabiš 🙂 Če bi bila pa dalj časa skupaj pa ne bi čutil, pa bi bila morda ona VSE, to kar si vse ostale želijo oz. bi imel še druge dejavnosti, da ne bi mislil zgolj na fuk, oz. ti bi bil rizik previsok, bi preveč izgubil (njo:).
Ponavadi 2-3. Kaj te je ona sterala potem ?
Jebala vas logika… varanje je out. To je tema samo še za “špansko inkvizicijo”.
V 21. stoletju se uveljavlja “odprta zveza” ali kot strokovno temu na zahodu rečejo “New Monogamy”.
Če kdo ne ve o čem hablam, naj vpraša strica guglna. 🙂
Saj tale ”nova monogamija” je ravno to o čem govorim, tehnično gledano je to varanje ki se odobrava oz ne demonizira in označi z drugo besedo.
Ponavadi 2-3. Kaj te je ona sterala potem ?[/quote]
Ja in če me je ? Bmk.[/quote]
Ja pol znaš bit še vedno vanjo:) Pa dobi jo nazaj, boli te kurac 🙂 Če ti je bla tok OMG, da še potrebe po fukanju druge nisi mel oz. si bil tok zacopan… Dub jo nazaj, dokler jo en ne zaplodi.
Ja in če me je ? Bmk.[/quote]
Ja pol znaš bit še vedno vanjo:) Pa dobi jo nazaj, boli te kurac 🙂 Če ti je bla tok OMG, da še potrebe po fukanju druge nisi mel oz. si bil tok zacopan… Dub jo nazaj, dokler jo en ne zaplodi.[/quote]
Takrt mi je bla OMG ja. Zaplodit pa tako ali tako ne nameravam nobene. Glej, privošči si…
Evo vidis,ce mi bos verjel ali ne,tudi sama ne razumem tega.Da se zenska izogiba sexu in tko.”kaznuje” partnerja mi ni logicno kot tudi to,da se ji ne da pa jo”boli glava”. Vedno sem se zavedala,da moski libido in zenski nista enaka in ce zelim in pricakujem zvestobo se bom prilagodila zeljam in potrebam svojega moskega.
zakaj pa misliš, da je tolk zoprn? :))) ena mu je bla všeč in potem ko ga je skenslala, se mu je čisto utrgalo, vse ženske so grozne, nobeni ne bo več zaupal, kaj šele imel družino z njo, lažnivke, jada jada :)))))) in zakaj misliš, da je imel šanse pri dtugih takrat, ko je bil v vezi? ker je PO tej vezi postal toliko zoprn vsem, da se niti v ogledalo ne more pogledat, da ne bi spustil bruhca.
klasična telenovela o tipu, ki je razočaran v ljubezni :)))))
Sej tud če bi blo to res kar si zdej napisala, še zmeri si dost bolana oseba, da se ti kej tazga zdi smešno. Ti smeškoti na koncu so kot da bi nek psihopat sedel za računalnikom….
saj JE smešno 🙂
in to zato, ker se obnašaš ravno tako patetično kot tiste histerične babe, po katerih sam pljuvaš, ker jih je en tip “nategnil” in bodo zdaj travmirale in grenile lajf nasprotnemu spolu naslednjih 40 let :))) neodrasla jokica, obsedena z zaničevalnim odnosom do nasprotnega spola :)))
V treh dnevih šetanja po forumu sem ugotovila, da gre samo za prepucavanje, obtoževanje med sabo, prepričevanje moškega spola, da imajo do žensk poniževalen odnos. Jaz tega do zdaj še nisem zaznala, tako da me lahko razsvetlite:
– v kolikšnem času pridem do tega spoznanja oz.
– a jo to nek twilight zone, kjer ima vsak svojo resnico in interpretacijo napisanega aka funkcionalna nepismenost,
– a imate tabor ženske vs. moški in tekmujete kdo bo koga bolj zatrl?
Krneki.
končno priznal, da je še nedolžen 🙂
pravilno, kar tako naj ostane. sej ni nobene kle, k bi bla za vojne zločine obtožena, da bi morala cajt preživljat s tabo v reali :)))
ne, mislim (oz. vem), da sem Lepolaska. :)))
pa ti ne veš zakaj sem tu? poslalo me je združenje nesposobnih mater (ja, tvoja je včlanjena).
ker so žalostne, da vas niso uspele naučit, da je življenje kruto, sem zato tu jaz, vaša velika duhovna učiteljica :))))))))[/quote]
Vprašaj se, če si prisebna?
Samo povem svoje mnenje. Ženske se mi zdite neumna bitja, in to nima nobene veze z mojimi preteklimi zvezami. To je pač jebeno dejstvo. Ko vas človek tkole posluša, bere, lahko zraven samo zavija z očmi. Ponavadi več ko vas je na kupu, hujše je. Zame osebno največja nočna mora bit v družbi samih žensk, recimo 3-4 ure tkole prisiljen sedet zraven in poslušat te vaše “inteligentne” debate, ko ena čez drugo govori, pa nepotrebno hihitanje zraven. Še tista, ko ti kje na samem zatrjuje kok je neki posebna, drugačna od ostalih, potem ko pade v žensko družbo, prav nič ne izstopa. Ista kokoš postane. Kokoška se pogovarja s kokoškami. Teme pa skos iste : “Uau, a si se pobarvala, ful ti paše, ful dobr zgleda…”
Zanimivo pa je, da se kljub temu siliš ženskam, vsepovsod te je polno. Kot da iščeš neko izgubljeno dudico, ki si jo izgubil v otroštvu. Pa kdo te sili, da bereš, spremljaš ženski spol. Saj že dolgo vemo, da so ti všeč moški, torej…alooooo.
Tud tole “argumentiranje” zgoraj, zmišljevanje zgodbic o nekomu, pa dodajanje smeškov na koncu vsake vrstice, ni vse skp nč. Nisi zanimiva, ne da se mi kregat, ne da se mi nič s tabo počet. Jebaj sebe v glavo pa hihitaj se zraven, če ti paše. Tvoj problem…
Da se vam da…
Pol pa kao zrele.. Še za kregate se kot kšne pubertetnice. Ti si gej, ti si plešast, hihi, nobena te ne šljivi, ziher si še junfer itd. Grow the fuck up že enkrat.
Forum je zaprt za komentiranje.