Vprasanje za moske..
Pogosteje? Mislim, da za ta primer lahko pomeni le eno in ne včasih eno, včasih pa drugo. A ne?[/quote]
Hja,mislim da ima tukaj DX kar prav.Jaz osebno si pod mature predstavljam starejso osebo.Ce recemo,da je nekdo zrel je to povezano z nekimi izkusnjami,ki so spet povezane s casom.Torej je nekako logicno,da si predstavljas kot zrelo osebo,nekoga ki je malo starejsi.[/quote]
Saj to je zelo jasno, napiši v google mature woman having sex, vse so starejše, za zrelost trdit tega ne moremo 🙂
Pogosteje? Mislim, da za ta primer lahko pomeni le eno in ne včasih eno, včasih pa drugo. A ne?[/quote]
Hja,mislim da ima tukaj DX kar prav.Jaz osebno si pod mature predstavljam starejso osebo.Ce recemo,da je nekdo zrel je to povezano z nekimi izkusnjami,ki so spet povezane s casom.Torej je nekako logicno,da si predstavljas kot zrelo osebo,nekoga ki je malo starejsi.[/quote]
Itak, da gre običajno za starejšega. Hotel sem pa povedat, da ni nujno že vsak, ki je starejši, tudi MATURE oziroma zrel. Za neko določeno stvar.
Ker mam že polna jajčka teh vaših teorij o alfa moških….
[center]The Alpha Male[/center]
[left]In society, alpha males are the leaders; people look up to them. The
alpha male is confident, socially powerful, outgoing, fun, a leader, secure in
himself, has high self-esteem, and is a guy who has his shit together. He’s able
to joke around with women and be playful.
When a woman says something sarcastic, the beta male gets offended,
while the alpha male laughs about it because he knows girls are like his silly little
sisters. And when a woman later regrets her sarcasm, and learns it was really
no big deal to the alpha male, she gives him big points for that.
Many social interactions that we engage in have sub-currents of
dominance and submission. Studies of social situations have shown that
dominant people will mark their territory in various nonverbal ways, such as
taking up space with their bodies, using a louder voice, controlling conversations,
and using strong eye contact.
People around the alpha male tend to get sucked into his reality because
he’s interesting and makes them feel comfortable.
The alpha male doesn’t feel possessive or jealous over woman because
he isn’t needy. He also doesn’t smother women by putting them up on a
pedestal. Because of this, he knows that any woman would be lucky to have
him, so if any one particular woman doesn’t go for him, then that’s her loss, not
his.
In contrast, the beta male is nervous, has low social status, is typically a
follower rather than a leader, usually feels secretly resentful of successful guys,
has low self-esteem, and is clingy and desperate with women.[/left]
Itak, da gre običajno za starejšega. Hotel sem pa povedat, da ni nujno že vsak, ki je starejši, tudi MATURE oziroma zrel. Za neko določeno stvar.[/quote]
To se strinjam.Moj sin je pri 23 bolj zrel kot nekdo pri 40 :))
Jp to bi blo to ja.Drgac ce mal pomislim,ne bi jst pa tak sla skup haha..
[center]Beta guy[/center]
At the bottom of the list are the nice guys, who make up the majority of the
male population. The nice guy is a man who basically pleads for sex. He shows
up at a woman’s doorstep with flowers, drives her to a fancy restaurant and buys
her filet mignon with fine wine.
Then, after he takes her home, he gets blue balls because she doesn’t
even invite him in. And the hell of it is, he doesn’t learn from this—he’s back
using the same tactics on the very next woman.
And you want to know what’s really ironic here? Believe it or not, women
consider nice guys to be manipulative.
It’s quite obvious to the woman why the nice guy buys her so many things.
“They’re only after one thing!” is a common mantra that women repeat about nice
guys. However, she thinks he might possibly have good relationship potential,
so she may keep him on the backburner and eventually have sex with him.
And boy does she make him wait a long time! Some women set three
dates as the minimum, which is like winning the lottery for the nice guy, since
many other women make guys wait months until they “get lucky.”
And when sex does come, it’s a huge event and the woman makes a big
deal about it. Hopefully the man doesn’t have a high sex drive, because he won’t
be able to get sex whenever he wants. He’s going to have to accept it on her
terms when she happens to be in the mood.
So why don’t nice guys succeed? The problem with the nice guy is that
not only do women consider him manipulative, they also see him as boring. The
nice guy talks about logical things like foreign policy or how a car engine
operates. Sometimes he brags about himself and how much money he makes,
implying that he can buy things for the woman. “How lame,” she thinks.
Engaging in logical conversation and trying to impress a woman with your
smarts and earning potential is a mistake that 99% of guys make. It kills a
woman’s attraction for you because it communicates neediness and low value.
If you weren’t seeking her approval, you wouldn’t be trying to impress her.
If you instead were a man of high value (an alpha male), then she would be the
one seeking your approval.
Pa še tretja skupina
[center]The Jerk[/center]
On a middle level, above the nice guy, is the asshole, or jerk. For the
most part, assholes appeal to women more than nice guys because assholes
aren’t boring.
Though the asshole creates an emotional roller coaster of drama with his
girlfriend, at least the girl is getting the emotional high points of the ride along
with those low points. In other words, he may make her cry, but he also makes
her giggle. And the uncertainty of which it’s going to be does create some
excitement in her life.
Here’s what you need to get about women: in order to be sexually
turned on, women need to tune into their emotions instead of their logic.
The nice guy makes the fatal mistake of appealing to their logic, whereas the one
good thing the jerk does do is to appeal to a woman’s emotions.
Jerks get laid because they get women turned on by being so persistent
and then going for the lay. They are sexually aggressive, unlike the nice guys
who are sexually passive. While the jerk creates negative emotions within
women, at least they are still creating emotions, as opposed to the nice guy
who bores women.
However, it’s not all good for the jerks. The types of women who go for
jerks are mainly head-cases who have low self-esteem, depression and other
emotional issues. Such women often act weird and insecure when it comes to
relationships, so they’re really not the kind of women a well-adjusted man would
want to go for in any case.
Though jerks get laid, I’m not suggesting that you be a jerk. The good
news is that there is a higher level of men yet, whom I call the alpha males, who
induce positive emotions within women with no real negatives.
Saj to je zelo jasno, napiši v google mature woman having sex, vse so starejše, za zrelost trdit tega ne moremo :)[/quote]
Mislis,ti tega ne mores trdit.Jaz pa mislim,da rabis bit sam zrel,da lahko to trdis.:)
Ampak če se mene vpraša, Alfa moški tud ni daleč od kretena. Ker nekdo, k misli, da je več vreden od žensk, da bi se one rable grebst zanj, ker je tok perfekten, je nič drugega kot nadut prasec. Ampak tak tip bo vseeno dobil babo, ker je opazen, ker je vsem všečen, bo tud babam izpadel zanimiv. Skratka to je to. Alfa moški se nič ne prilagaja ženskam, nič se ne trudi zadovoljit njihovih potreb. Prej bi reku, da jih prca v mozak, ker jih ma tok dobro naštudirane.
Jaz pa ravno menim, da alfa moški tega sploh ne misli, njega gladko malo boli k, za ženske na večini nivojev, in zato je ravno zanimiv 🙂 (med drugim)
Ženske najbolj nervira, podzavestno, ko jih tip ki jim je kolko tolko dober(ali še celo več), ne jebe 5 postov…. in od tod med drugim totalna nezainteresiranost nad ”nice guyi” in podzavestna privlačnost do ”kretenov” in ”alfa tipov” (med drugim zgoraj opisanim)
Alfo ne zanimajo ženske, razen to (kar sem ćže pisal) da ko bo kero mel, jo bo dobro (spolno) zadovoljil, ker od tega med drugim črpa tudi svojo primarno moškost, izven tega, pa alfo ne zanima ne moške ne žensko mnenje ampak gre svojo pot, kot on hoče, in se ne ozira za drugimi mnenji, ne glede na spol.
Osebno zagovarjam enakopravnost v zvezi. Za enakopravnost pa so potrebni zreli osebki, ki znajo biti tudi samostojni. Zato ne bi želel imeti ženske, ki želi biti vodena, saj je v tem primeru velika verjetnost, da je z mano pretežno zato, ker me potrebuje, in ne iz kakšnih čustvenih razlgoov ipd. Velika je tudi verjetnost, da prav iz moškega, ki stalno vodi nastane sčasoma točno to, kar opisuješ na koncu. Ženska, ki se pušča voditi pa s časom velikokrat postaja nezadovoljna prav zaradi tega vodenja, začne očitati neupoštevanje nje ter na koncu zapade v cankarijanstvo ali pa si zaželi dodatno še malo drugačnega vodenja, pa magari od lokalnega župnika, če le ni drugače usmerjen in če koga drugega ni pri roki.
Jaz pa ravno menim, da alfa moški tega sploh ne misli, njega gladko malo boli k, za ženske na večini nivojev, in zato je ravno zanimiv 🙂 (med drugim)
Ženske najbolj nervira, podzavestno, ko jih tip ki jim je kolko tolko dober(ali še celo več), ne jebe 5 postov…. in od tod med drugim totalna nezainteresiranost nad ”nice guyi” in podzavestna privlačnost do ”kretenov” in ”alfa tipov” (med drugim zgoraj opisanim)
Alfo ne zanimajo ženske, razen to (kar sem ćže pisal) da ko bo kero mel, jo bo dobro (spolno) zadovoljil, ker od tega med drugim črpa tudi svojo primarno moškost, izven tega, pa alfo ne zanima ne moške ne žensko mnenje ampak gre svojo pot, kot on hoče, in se ne ozira za drugimi mnenji, ne glede na spol.[/quote]
Kaj da ti rečem, knjigo bi si mogu prebrat. Prilepu sem ti samo nekaj odstavkov, kjer avtor opiše v kratki definiciji alfa moškega. Več strani, ko prebereš, bolj ti je jasno, da tak tip še preveč razmišlja o ženskah.
Osebno zagovarjam enakopravnost v zvezi. Za enakopravnost pa so potrebni zreli osebki, ki znajo biti tudi samostojni. Zato ne bi želel imeti ženske, ki želi biti vodena, saj je v tem primeru velika verjetnost, da je z mano pretežno zato, ker me potrebuje, in ne iz kakšnih čustvenih razlgoov ipd. Velika je tudi verjetnost, da prav iz moškega, ki stalno vodi nastane sčasoma točno to, kar opisuješ na koncu. Ženska, ki se pušča voditi pa s časom velikokrat postaja nezadovoljna prav zaradi tega vodenja, začne očitati neupoštevanje nje ter na koncu zapade v cankarijanstvo ali pa si zaželi dodatno še malo drugačnega vodenja, pa magari od lokalnega župnika, če le ni drugače usmerjen in če koga drugega ni pri roki.[/quote]
enakopravnosti v zvezi ni mogoče doseči, ker enakopravnost, popolna enakopravnost pride komaj ko si enak…… Ker enakopravnost v zvezi pomeni to da ženska kala drva ti pa medtem kuhaš kosilo, v reali pa to zgleda tako da tip ki ima svojo žensko rad, reče daj draga bom jaz kalal ker sem močnejši in fizično sposobnejši ti pa pejd kuhat a prav? In ona se strinja. Samo to več ni enakopravnost (no je na osnovnem nivoju) ker je že vpliv indoktrinacije moškega spola in ženskega spola, čeprav se oba ”enakopravno” strinjata.
Enakopravnost bi bla, če ti ne bi čutil ničesar slabega, ker ti kuhaš tvoja draga pa zunaj kala drva 🙂 Šele takrat bomo enakopravni, ko bomo miselno dosegli nivo kjer boš brez slabe vesti prepustil ženski moško delo in moškemu žensko….. ampak je problem ker se tu stolče ”genetleman” doktrina, ”enakopravnost” ”mačizem” ”seksizem” in še kaj 🙂
Alfo ne zanimajo ženske, razen to (kar sem ćže pisal) da ko bo kero mel, jo bo dobro (spolno) zadovoljil, ker od tega med drugim črpa tudi svojo primarno moškost, izven tega, pa alfo ne zanima ne moške ne žensko mnenje ampak gre svojo pot, kot on hoče, in se ne ozira za drugimi mnenji, ne glede na spol.[/quote]
Kaj da ti rečem, knjigo bi si mogu prebrat. Prilepu sem ti samo nekaj odstavkov, kjer avtor opiše v kratki definiciji alfa moškega. Več strani, ko prebereš, bolj ti je jasno, da tak tip še preveč razmišlja o ženskah.[/quote]
razmišljati o njih in jemati njihovo mnenje v obzir sta dva različna pojma. Moški pomisli na seks vsakih X sekund (baje) torej vsakih X sekund misli vsaj o delu ženske kajne? To je jasno. Bistvo je če te to omejuje pri tvojem lajfu, in jaz ne verjamem da alfa tipa to omejuje 🙂
Sicer pa kdo pravi da je ta knjiga pa 100% edina resnica nenazadnje
Finta je v tem, da Alfa moški ni odličen samo z ženskami, ampak tud na vseh ostalih področjih trga. Ima tud dobro izdelano socialno mrežo, in ker ga velik ljudi spoštuje in samo dobre stvari govori o njem zarad tega tud babam izpade zanimiv. Na drugi strani, Beta pa res razmišlja samo o ženskah, je čist brez lifa, life mu je šiht, pa hoja nazaj domov, ma enga, dva prjatla podobna njemu, to je pa to. Ženska potrebuje pozornost, in če se s takim luzerjem zaplete, bo bolj težko prišla do nje.
Kaj da ti rečem, knjigo bi si mogu prebrat. Prilepu sem ti samo nekaj odstavkov, kjer avtor opiše v kratki definiciji alfa moškega. Več strani, ko prebereš, bolj ti je jasno, da tak tip še preveč razmišlja o ženskah.[/quote]
razmišljati o njih in jemati njihovo mnenje v obzir sta dva različna pojma. Moški pomisli na seks vsakih X sekund (baje) torej vsakih X sekund misli vsaj o delu ženske kajne? To je jasno. Bistvo je če te to omejuje pri tvojem lajfu, in jaz ne verjamem da alfa tipa to omejuje 🙂
Sicer pa kdo pravi da je ta knjiga pa 100% edina resnica nenazadnje[/quote]
Oprosti Matkic ampak ti imas v svojih mozganih eno sliko alfa samca in si zelis ter stremis k temu da bil enak,da enostavno spregledas kogarkoli,ki ima ali si prebere kaksno drugacno verzijo od tvoje.To kar ti zagovarjas je zame navaden samozadosten,samovsecnez,prepotenten egoist,ki po.uka kar mu pase in zivi svoj life.Lahko,da se motim,zal tako nekako razumem iz prebranega.
Osebno zagovarjam enakopravnost v zvezi. Za enakopravnost pa so potrebni zreli osebki, ki znajo biti tudi samostojni. Zato ne bi želel imeti ženske, ki želi biti vodena, saj je v tem primeru velika verjetnost, da je z mano pretežno zato, ker me potrebuje, in ne iz kakšnih čustvenih razlgoov ipd. Velika je tudi verjetnost, da prav iz moškega, ki stalno vodi nastane sčasoma točno to, kar opisuješ na koncu. Ženska, ki se pušča voditi pa s časom velikokrat postaja nezadovoljna prav zaradi tega vodenja, začne očitati neupoštevanje nje ter na koncu zapade v cankarijanstvo ali pa si zaželi dodatno še malo drugačnega vodenja, pa magari od lokalnega župnika, če le ni drugače usmerjen in če koga drugega ni pri roki.[/quote]
enakopravnosti v zvezi ni mogoče doseči, ker enakopravnost, popolna enakopravnost pride komaj ko si enak…… Ker enakopravnost v zvezi pomeni to da ženska kala drva ti pa medtem kuhaš kosilo, v reali pa to zgleda tako da tip ki ima svojo žensko rad, reče daj draga bom jaz kalal ker sem močnejši in fizično sposobnejši ti pa pejd kuhat a prav? In ona se strinja. Samo to več ni enakopravnost (no je na osnovnem nivoju) ker je že vpliv indoktrinacije moškega spola in ženskega spola, čeprav se oba ”enakopravno” strinjata.
Enakopravnost bi bla, če ti ne bi čutil ničesar slabega, ker ti kuhaš tvoja draga pa zunaj kala drva 🙂 Šele takrat bomo enakopravni, ko bomo miselno dosegli nivo kjer boš brez slabe vesti prepustil ženski moško delo in moškemu žensko….. ampak je problem ker se tu stolče ”genetleman” doktrina, ”enakopravnost” ”mačizem” ”seksizem” in še kaj :)[/quote]
ah ja, no, pa tudi, ko bodo lahko v stoje lulale, a ne?
Če vam povem po pravici, bolj ko se približaš tej sliki alfa samca, bolj se ti bodo ženske začele gnusit. Ko vidiš na kakšne poceni fore vse to padajo….mati božja.
Enakopravnost bi bla, če ti ne bi čutil ničesar slabega, ker ti kuhaš tvoja draga pa zunaj kala drva 🙂 Šele takrat bomo enakopravni, ko bomo miselno dosegli nivo kjer boš brez slabe vesti prepustil ženski moško delo in moškemu žensko….. ampak je problem ker se tu stolče ”genetleman” doktrina, ”enakopravnost” ”mačizem” ”seksizem” in še kaj :)[/quote]
ah ja, no, pa tudi, ko bodo lahko v stoje lulale, a ne?[/quote]
🙂
To so egoistični psihopati in ne alfa moški.
Tip “alfa” moškega, je dobro opisal “Watamaro”.
Vse ostalo je nakladanje užaljenih moških egov. 🙂
To so egoistični psihopati in ne alfa moški.
Tip “alfa” moškega, je dobro opisal “Watamaro”.
Vse ostalo je nakladanje užaljenih moških egov. :)[/quote]
Evo Robi,tocno to sem hotela napisat 🙂
Seveda je! In ravno zato ker je tak za tebe (in najverjetneje še za 95% ostalih žensk) je 80% podzavestno privlačen, ali vsaj zanimiv. Edino kar ni nujno da je samovšečnež, oz. najverjetneje ni, je pa egoist, do določene mere in kar se lajfstyla tiče zagotovo….. Ampak ne more bit alfa nekdo ki se podreja družbenim nenapisanim pravilom, to je v osnovi kontra alfi kapiraš? Alfa ustvarja svoja nenapisana pravila, pri vsem kar ni zakonsko določeno in ravno ta samozavest in prepričanost da želi živeti tako, in ne tako kot pravi družba da je ”prav” (kriči da je PRAV!) je en velik razlog zakaj je alfa (verjetno ena izmed 5 poglavitnih alinej)
Zato pa ga tudi ti zdaj ko gledaš tukaj razumsko vidiš kot ”kretena” prepotentneža, egoista itd. Ampak njegov impact na ženske je v reali drugačen, ker tam pa so pol noge mehke, pa nekontroliran nasmeh pa ostane brez besed itd.
Zato pa ti pravim, ko ženske napišete da je nekaj pravi ded na forumu sem jaz 99% da je ravno kontra(vsaj kar se karakteriziranja tipov tiče) 🙂 Ker pri vas razum in čustva absolutno niso usklajena kot pri moških oči in spodnja glava recimo 🙂
Ko ste se strinjale z onim kar je Watamaro napisal, sem jaz takoj vedo, da v reali tak tip ne bi prišel tak daleč pri 90% ženskah da bi lahko pokazal da je alfa, ko bi ve razumsko začele ocenjevat, tak tip o kerem govorim jaz je opazen v prvih 2 minutah…… ve pa ste podprle holivudsko romantizirano verzijo alfe, ker jasno tisto je vam boljše, ampak kot pravim, pravi alfa ni definiran z ženskim razumom, ampak z ženskimi mehkimi nogami če že.
Kaj zdaj, je 80 ali 95% žensk totalnih mazohistk?
Bodi logična in še enkrat preberi in preštudiraj kaj pomeni zapisano, saj si pametna, baje 🙂
Končno nekdo, ki mu je kristalno jasno.
Watamaro, hvala za ta kratek in jedrnat opis tapravega dedca.[/quote]
Hehehe, končno spet nekdo, ki bo kristalno jasno ostal tako dober fant, ampak samo dober prijatelj, ker za kaj več nekako primanjkuje kemije …
Forum je zaprt za komentiranje.