Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje za nesojene "klasiciste"

Vprašanje za nesojene "klasiciste"

No, tudi ženske niso pri vsem tem tako nedolžne, kajti marsikatera vojna se je začela prav zaradi žensk oz. bolj natančno tistega, kar imajo ženske med nogami. Trojanska vojna npr. seje začela zaradi ugrabitve lepe Helene…
[/quote]

Ugrabile so jo pa zenske predvidevam?
[/quote] Ne niso jo ugrabile ženske, niti nisem napisal da so vse vojne povzročile ženske. So pa vojne velikokrat izbruhnile prav zaradi žensk, kot je še danes veliko umorov zaradi žensk.

[/quote] Ne niso jo ugrabile ženske, niti nisem napisal da so vse vojne povzročile ženske. So pa vojne velikokrat izbruhnile prav zaradi žensk, kot je še danes veliko umorov zaradi žensk.
[/quote]

kaj zdaj dokazuješ? Aja, točno to, da je večina dedcev zaradi potrebe po peechki totalnih debilov, ki so se pripravljeni zaradi glupega kavsa pobijati.

[/quote]
Nikoli, ampak res nikoli niso izbruhnile “zaradi žensk”. Ja, so se moški stepli za ženske, ker so te bile PLEN, tako kot konji, oklepi, zlato, zemlja, itd. Če ne bi bila povod ženska, bi bil pa grad, ali pa voda, ali pa dragocen lovski pes. Ampak stepli so se moški, z drugimi moškimi, za plen, ki je bil res včasih tudi ženski. Dej no, a ženske so jih ščuvale al kaj? Jih pošiljale v vojno? Bile vse navdušene nad tem, da bo spet nekdo pobil otroke, požgal domove itd….
Govorit, da so ženske “krive ” za vojne, v bistvu samo zato, ker obstajajo….ma dej no.
Mal se smešiš s temle rinjenjem za vsako ceno, kaj?
Enako je s temi trapastimi izgovori, da je ženska kriva, da jo ubije….80% je umorov iz ljubosumja , potem ko ženska hoče oditi. Tipa “če te jaz ne bom imel, te ne bo nihče”. In zdej je ona kriva.
Itak.

Eh… če so potegnile ta kratko, ne vem… Jaz poznam nekaj primerov, res pa je, da študije na to temo nisem delal.
Glede seksa pa… Ti govoriš o nekih srednjeveških prijemih, ki so še vedno prisotni v družbah, s svojimi srednjeveškimi pravili… Ozri se naokoli in premisli, katera ženska je danes ali pa 70 let nazaj morala seksati z nekom, ker ji je tako zakon veleval. Če je že bila prisiljena, je bila pač žrtev kriminalnega dejanja in za to je treba ukrepat. Res pa je, da je dostikrat strah pred nasilnežem v družini prevelik in si tega ne upajo prijaviti, ampak takih primerov ni veliko (relativno gledano na število družin) in družba bo žrtev zaščitila.
…izgleda, da je tvoj militanten odziv na tovrstne reči upravičen, ker si morda imela sama tako izkušnjo, zagotovo pa so jo imele ženske, ki jih poznaš. Če želiš iz tega ven, je pač treba pogledat naokoli in preveriti tudi statistiko…
Jaz imam znanko, ki jo je mož pretepal, no… jo še vedno občasno. Nekajkrat se je zatekla k nam in to sem prijavil na policijo. Sama se ni upala. Rezime: Ne govorimo več, stike je prekinila ona, ker je prišla do spoznanja, da ji je ljubše, če je tepena, a preskrbljena, kot da razdre družino in moža spravi za zapahe.
[/quote]

Preberi si knjigo Milene Miklavčič
https://www.dnevnik.si/1042731276
ali pa pejt na eno od njenih predavanj. Nič srednjeveškega ni tam, ampak kar lepo 20.stoletje do 60tih let.
[/quote]

Poznam… smešno res. Vera je pač naredila svoje… Večina teh “težav”, ki so jih ženske imele izvira iz katoliških, skorajda srednjeveških, pogledov na seks.
Ampak, kot sem že napisal: To je iz prejšnjih stoletji, nekaj generacij nazaj in zelo smešno je, da dan danes še vedno nosite zgodbe svojih prababic na plano na takih in drugačnih feminističnih krožkih in zborovanjih.

Ne niso jo ugrabile ženske, niti nisem napisal da so vse vojne povzročile ženske. So pa vojne velikokrat izbruhnile prav zaradi žensk, kot je še danes veliko umorov zaradi žensk.
[/quote]
Nikoli, ampak res nikoli niso izbruhnile “zaradi žensk”. Ja, so se moški stepli za ženske, ker so te bile PLEN, tako kot konji, oklepi, zlato, zemlja, itd. Če ne bi bila povod ženska, bi bil pa grad, ali pa voda, ali pa dragocen lovski pes. Ampak stepli so se moški, z drugimi moškimi, za plen, ki je bil res včasih tudi ženski. Dej no, a ženske so jih ščuvale al kaj? Jih pošiljale v vojno? Bile vse navdušene nad tem, da bo spet nekdo pobil otroke, požgal domove itd….
Govorit, da so ženske “krive ” za vojne, v bistvu samo zato, ker obstajajo….ma dej no.
Mal se smešiš s temle rinjenjem za vsako ceno, kaj?
Enako je s temi trapastimi izgovori, da je ženska kriva, da jo ubije….80% je umorov iz ljubosumja , potem ko ženska hoče oditi. Tipa “če te jaz ne bom imel, te ne bo nihče”. In zdej je ona kriva.
Itak.
[/quote]

Plen ja… to bo. :)))))

Glede tvoje kolegice in CSD… tip je pač psihopat in je ljudi na CSD uspešno zmanipuliral. A boš zdaj rekla, da so vsi taki, ali kaj? Tip je pač izjema, ne pravilo, mi pa da ob tem misliti podatek, da so na CSD v večini ženske 😛
Sistem, politični, sodni in šolski so evolvirali do tega stanja. Včasih je bilo pač drugače in ženske so morale biti neizobražene, kar pa po moje ni vredu, včasih ni bilo vseeno kdo je razdrl zakon (kar je po moje dobro) in včasih ni bilo kontracepcijske tabletke in se je zato ženski del populacije moral obnašati odgovorneje (kar je po moje zelo dobro).
Glede družboslovnih faksov si pa falila point: V gospodarstvu družboslovcev skorajda ne rabijo, v državnih institucijah pa je tudi omejeno mnogo delovnih mest zanje pa večina žensk rine prav tja, potem se pa sprašujejo kako, da ne dobijo dela. Družboslovje je močno precenjeno!
Zdaj pa premisli, zakaj moški ne derejo na družboslovne fakse. 😉
[/quote]

Ne vem, če je ta tip ravno izjema, poznam osebno tri primere, kjer so “podlegle” CSD ženskice tipu, eden je bil nekje v rangu tega zgoraj opisanega, s tem da je prijateljici grozil javno, da jo bo ubil..v detajle se mi zdi, da ni primerno pisat, bi ti pa lahko napisala roman njene kalvarije pri ločitvi. Osebno; bila sem zgrožena nad njihovim delom; nestrokovno in neprofesionalno do amena. Ne pravim, da so vse babe na vseh CSDjih takšne, ampak, če je ne bi osebno dobro poznala še iz šolskih klopi, ji ne bi verjela (tudi njenega bivšega sem na videz poznala in je bil vse prej kot to. Odličen manipulator žal.
In če ti podobne zgodbe potem kasneje pove pravna oseba, ki je službeno v interakciji s CSDji, ne vem, če so ti primeri ravno izjeme…?..
Zato pa vedno pravim, ženske nikoli ne bomo vladale, ker smo si največje sovražnice kar same. Pro-ženska družba, zgolj na videzno.
[/quote]

Lepo da poznaš tri take primere, lahko služijo kot dokaz, da se ženske v resnici ne bi smele ukvarjati s socialo, ker zaradi bioloških reči tega niso sposobne – se prehitro pustijo zapeljat. ;)))))))
Dokaz, kako je družba in njeni sistemi pro žensko orientirana dojameš šele, ko te po glavi udari “woman power” in ti je jasno, da si kot oče izločen.

Zaradi tagih izpadov se s tabo nimam kaj pogavarjati. Si degenerirani white knight mangine exteaordinair. Ene same neumnosti si napisal. Pac, zenski apologist. Zato dialog s tabo ni mogoc.
[/quote]

Pozabil sem še dodati, kako si lahko pozabil na vse ženske, ki so bile v vojni posiljene. In ti delaš žrtve iz moških. Si ti pri zdravi pameti?
[/quote]
Beli vitez, kar naprej bluzis. Tu sedaj trdis, da je bolje, ce so te s sekiro, mecem, ipd malo po malo razsekali, kot da so te posilili. Kot receno, vse to kaze kaksna mangina si.

Preberi si knjigo Milene Miklavčič
https://www.dnevnik.si/1042731276
ali pa pejt na eno od njenih predavanj. Nič srednjeveškega ni tam, ampak kar lepo 20.stoletje do 60tih let.
[/quote]

Poznam… smešno res. Vera je pač naredila svoje… Večina teh “težav”, ki so jih ženske imele izvira iz katoliških, skorajda srednjeveških, pogledov na seks.
Ampak, kot sem že napisal: To je iz prejšnjih stoletji, nekaj generacij nazaj in zelo smešno je, da dan danes še vedno nosite zgodbe svojih prababic na plano na takih in drugačnih feminističnih krožkih in zborovanjih.
[/quote]
Danajsnji feminizem, tretji val, nima prav nobene veze vec s srednjeveskimi forami ki jih tu nekatere vlecejo iz rokava. Danasnje feministke se bolj borijo za to, da zahod preplavili muslimanski imigranti, in se vse bi jim k riti znosili, kot za zenske, ki so v tistih delih sveta res se vedno diskriminirane. To da vsakemu treznemu cloveku misliti. Seveda pa se ideologov 5% ne dotakne.

Ne vem, če je ta tip ravno izjema, poznam osebno tri primere, kjer so “podlegle” CSD ženskice tipu, eden je bil nekje v rangu tega zgoraj opisanega, s tem da je prijateljici grozil javno, da jo bo ubil..v detajle se mi zdi, da ni primerno pisat, bi ti pa lahko napisala roman njene kalvarije pri ločitvi. Osebno; bila sem zgrožena nad njihovim delom; nestrokovno in neprofesionalno do amena. Ne pravim, da so vse babe na vseh CSDjih takšne, ampak, če je ne bi osebno dobro poznala še iz šolskih klopi, ji ne bi verjela (tudi njenega bivšega sem na videz poznala in je bil vse prej kot to. Odličen manipulator žal.
In če ti podobne zgodbe potem kasneje pove pravna oseba, ki je službeno v interakciji s CSDji, ne vem, če so ti primeri ravno izjeme…?..
Zato pa vedno pravim, ženske nikoli ne bomo vladale, ker smo si največje sovražnice kar same. Pro-ženska družba, zgolj na videzno.
[/quote]

Lepo da poznaš tri take primere, lahko služijo kot dokaz, da se ženske v resnici ne bi smele ukvarjati s socialo, ker zaradi bioloških reči tega niso sposobne – se prehitro pustijo zapeljat. ;)))))))
Dokaz, kako je družba in njeni sistemi pro žensko orientirana dojameš šele, ko te po glavi udari “woman power” in ti je jasno, da si kot oče izločen.
[/quote]
Vceraj sem se o tematki 6 ur pogovarjal z eno vodilnih feministk, z akoladami, rezimerjem in vsem kar gre skupaj. Od doktorata politicnih ved dalje. Zenska je v dno duse se vedno prepricana, da so zenske se vedno masovno in sistematicno zatirane celo v najbolj feminiziranih okoljih. Da se vedno zasluzijo 30% manj o moskih za isto delo z enakimi kvalifikacijami in enok angazma. Tudi sama. Da ni enega samega podrocja, kjer bi se moskim slabse godilo. Da je treba odpreti vse meje. Da smo beli maski krivi za vse hudega na tem svetu. Da bi moral zahodni svet sprejeti vse muslimate, ki si tega zelijo, jim dali vse kar si zelijo, vsestransko pomoc, in se jim prilagoditi do mere, ki si jo le ti zelijo. Itd, itd. Seveda je goreca zagovornice vsega kolektivisticnega, huda levicarka, SJW, itd, itd.

No, najprej mi ga je lahko pofafala, potem sem jo pa nagnal domov. 😉

[/quote]
Vceraj sem se o tematki 6 ur pogovarjal z eno vodilnih feministk, z akoladami, rezimerjem in vsem kar gre skupaj. Od doktorata politicnih ved dalje. Zenska je v dno duse se vedno prepricana, da so zenske se vedno masovno in sistematicno zatirane celo v najbolj feminiziranih okoljih. Da se vedno zasluzijo 30% manj o moskih za isto delo z enakimi kvalifikacijami in enok angazma. Tudi sama. Da ni enega samega podrocja, kjer bi se moskim slabse godilo. Da je treba odpreti vse meje. Da smo beli maski krivi za vse hudega na tem svetu. Da bi moral zahodni svet sprejeti vse muslimate, ki si tega zelijo, jim dali vse kar si zelijo, vsestransko pomoc, in se jim prilagoditi do mere, ki si jo le ti zelijo. Itd, itd. Seveda je goreca zagovornice vsega kolektivisticnega, huda levicarka, SJW, itd, itd.

[/quote]

Đizs! Pa ti si navaden škodljivec! Ti proizvajaš feministke! :)))))

Ne vem zakaj bi feministke zelele muslimane. Saj je to v nasprotju s tem, za kar se borijo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marsikaj ti ne ves. Tako kot vecina forumskih feministk.

[/quote]

[/quote]
Proizvajajo jih v modernih izobrazevalnih ustanovah. Jaz pa sem pa tja kakšno sprocesiram.

[/quote]
Proizvajajo jih v modernih izobrazevalnih ustanovah. Jaz pa sem pa tja kakšno sprocesiram.
[/quote]
V bistvu ravno taksne kot je ta proizvajajo nove feministke. Namrec, med drugim tudi predava na univerzi. Mimogrede, prepricana je, da je sredinsko usmerjena, da je CNN najbolj uravnotezen medij, da bi bila Clintonova idealna predsednica, da…

[/quote]
V bistvu ravno taksne kot je ta proizvajajo nove feministke. Namrec, med drugim tudi predava na univerzi. Mimogrede, prepricana je, da je sredinsko usmerjena, da je CNN najbolj uravnotezen medij, da bi bila Clintonova idealna predsednica, da…
[/quote]

Jao, človek…. jaz nisem v teh vodah…

[/quote]

Zgleda, da sva že vsaj dva. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]

[/quote]
Ni me treba vlacit v svoj kos neznanja in ignorance. 😉

[/quote]
[/quote]

Mamici si že potožil, kaj sem ti naredil? 😉

[/quote]

Mamici si že potožil, kaj sem ti naredil? 😉
[/quote]
Ahahahahahaha pwned lol. Karma je pra.si.c.a!!!

Za kaj se vi tapsete o ramenu… lol

Kar se mene tice si Marko samo slaboumno razlaga nekaj kar ne razume. Mah… kdo vam je kriv, ce ste slaboumni.

Mal se v špegu poglej, model. Zadnje čase si med najbolj zateženimi in žaljivimo tle gor. Pa je mi spet jokcat da so pa oni prvi začeli.

Smrk…!

Mal se v špegu poglej, model. Zadnje čase si med najbolj zateženimi in žaljivimo tle gor. Pa je mi spet jokcat da so pa oni prvi začeli.

Smrk…!
[/quote]
Sem ze napisal zakaj je tako, “model”. 😉

Vecina mi je ze davno dokazala, da si boljsega ne zasluzi.

Ce se ti joka, jokaj. Meni ni treba. Se znam kar sam zase pobrigat.

Smrk…!
[/quote]
Sem ze napisal zakaj je tako, “model”. 😉

Vecina mi je ze davno dokazala, da si boljsega ne zasluzi.

Ce se ti joka, jokaj. Meni ni treba. Se znam kar sam zase pobrigat.
[/quote]

Ne pa tudi za perje, ki ti dol leti, petelinček…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pa ne da ti je dolgcas, ker ni na meji nobenih novih beguncev, da jim pomagas, Senza? 🙂

Jah, ne, očitno naši “domoljubi” skrbijo, da ostaja neprodušno zaprta, ti šment!

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close