Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje za nesojene TFL MGTOW-jevce…

Vprašanje za nesojene TFL MGTOW-jevce…

Zakaj pravite, da “greste po svoje”, vendar pa prav radi debatirate o puncah ?

Obsesija je prikrito poveličevanje, čaščenje.

https://www.reddit.com/r/GentlemenOnly/

https://www.reddit.com/r/AskWomen/comments/61mzji/what_do_women_think_about_mgtow/

Večina komentarjev je neverjetno racionalnih.

“I don’t understand why they don’t actually go their own way. They spend their time discussing how awful women are and how much they hate us. If they were really happy and content with their decision, I think they’d actually just do it and not have an entire subreddit whining about us evil females.”

“It reminds me of when people announce they’re going to delete their social media account that no one was looking at anyway. It’s like… ok, just do it, no need to make a big deal about it. And then afterward, it’s all they can talk about. “

“If they actually went their own way I wouldn’t think anything of it. They’d just be people in the sea of people I don’t know or interact with.

What actually happens is that (on reddit at least) they spend their time bitterly complaining about women and how they’ve been wronged and are unappreciated. That makes me roll my eyes.”

To tudi mene zanima 🙂 Nekateri se mi zdijo že prav paranoično sovražni s svojimi teorijami kako jih ženske hočejo uničit/izkoristit. Kot da smo v vojni no…

kontrabejbi

Nisem TFL ali MGTOW-jevec in ne morem govoriti v njihovem imenu, ampak po moje kar naprej govorijo o ženskah iz istega razloga kot feministke, ko kar naprej govorijo o moških.
Samo moja domneva.

TFL-ji so ponavadi zavrženi moški, ki jih ženske tudi pogledajo ne.
Je pa zanimivo po tem, ko kak TFL v življenju uspe. Če se takrat zbere in drži svojih ciljev, potem tak človek na stara leta umre bogat in zadovoljen. Če pa ga premami sla po ženski… e, takrat je pa izgubljen.

busted 🙂

Feminizem je tudi žensko gibanje ki non stop primerja in govori o moških…

Ampak to je samo ironija, bistvo je da ženske še vedno ne zmorete dojeti in dobesedno prevajate MGTOW… dokler bo tako bodo takšna vprašanja…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

busted 🙂

Ampak to je samo ironija, bistvo je da ženske še vedno ne zmorete dojeti in dobesedno prevajate MGTOW… dokler bo tako bodo takšna vprašanja…
[/quote]

Feminizem je nekaj drugega kot MGTOW. Feminizem se bori za enakost z moškimi, logično, da se govori o moških. MGTOW pa si samo prevedeš, pa ti je jasno, da nekaj ne štima.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

busted 🙂

[/quote]

Feminizem je nekaj drugega kot MGTOW. Feminizem se bori za enakost z moškimi, logično, da se govori o moških. MGTOW pa si samo prevedeš, pa ti je jasno, da nekaj ne štima.
[/quote]

Jaz ob besedi feminizem prvo pomislim na primerljive znane besede, torej fašiZEM, naciZEM, komunIZEM.. o poglej kako lepo zraven paše feminIZEM 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Verjamem. Za marsikaterega je enakost nasilje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tistei, ki ne veste kaj MGTOW je, niti vas zanima, se pac sprasujete cemu se vecina MGTOW se vedno tako ali drugace ukvarja z zenskami. Ker pa vas odgovori tako in tako ne zanimajo, si v vsakem primeru odgovorite tako, da ustreza vasim zablodam.

Razna društva “Moški gredo po svoje” že po poimenovanju delujejo pedersko in obupano. Tole je je samo rezultat, kot protiutež ekstremnemu feminizmu. Vsak gre v svoj skrajnost. Saj me v bistvu boli briga kaj kdo počne ampak vidim da se veliko vrstnikov zanima za te zadeve me mal stistne med kakimi ljudmi sem. Mislim… Pa kaj je z njimi narobe.

Kakor jih poznam je vsem skupno, da niso imeli blaznega uspeha pri ženskah in imeli nekaj slabih izkušenj ali pa nič. In to večinoma pobje v zgodnjih dvajsetih. Večino teh črnih stvari o katerih modrujejo, pa so prebrali na internetsih od koder so potem delali neke povezave ki so njim služile kot flajšter na ego. Še razumem kakega starega deca ki je nekaj življenja dal skozi da kakšno reče, ne pa mlad človek pred katerim je še vse življenje.

Saj razumem da je bedno, če imaš z nekom slabo izkušnjo ampak to ne pomeni da se je treba zdaj zapirat v svoj svet in se it neodraslega otroka ki se nakuha ku namočen rajž ker ni šlo tako kot si je zamislil. To ni rešitev ampak poglabljanje problema. In to zelo otročjega problema. Upam rečt da so teli MGTOWjevci neodrasli. Namesto da bi dejansko razčistili probleme pri sebi, so se natrmali in zdaj probavajo izsilit svoj prav. Vsi drugi so prfuknjeni samo oni so pametni. Pa se potem s takim kaj zmeni.

Vedno mora bit nekdo kriv sam vi nikoli.

Zbudte se.

Če bi razumel za kaj gre, bi ne rekel, da so vedno drugi krivi. MGTOW-ci za propad družbe krivijo moške v celoti, vključno z njimi samimi. Razlika me njimi in ostalimi je le ta, da so dojeli, da je nepopravljiva škoda storjena in da se oni tega špila ne grejo več.

Če bi razumel za kaj gre, bi ne rekel, da so vedno drugi krivi. MGTOW-ci za propad družbe krivijo moške v celoti, vključno z njimi samimi. Razlika me njimi in ostalimi je le ta, da so dojeli, da je nepopravljiva škoda storjena in da se oni tega špila ne grejo več.
[/quote]

Ne razumem kakšna škoda. Kolega jst sem s kmetov doma, pa ne spremljam tok mestne scene. K nam to vse bolj z zamikom pride ali pa sploh ne. Edino kar sem opazil je porast nekih samozvanih filozofov. To kar se pa razpreda in filozofira naokoli, so pa po mojem navadni novonastali stereotipi. Ko bi se ljudje manj obremenjevali s tem filozofiranjem in nehali komplicirat življenje sebi in drugim bi bil ta svet malenkost bolj normalen. Ne, znalcem uspe še tako bazično življenjsko stvar kot so medsebojni odnosi z*ebat z iskanjem neke višje znanosti. Če bo že šlo zarad česa v franže bo šlo zarad tega filozofiranja.

Normalnih ljudi je še dovolj, število mal premaknjenih v galvo pa očitno narašča. Sam hvalabogu v tem primeru najbolj kritični primerki očitno ne bodo imeli niti pogojev za razmnoževanje. Ne vem. Ustvarili ste navidezni problem iz nič. Dobesedno. In spet se bo pet let filozofiralo dokler ne bo narodu dopi*dilo in se bodo naveličal. Potem se bo potrebno spet nov kretenizem spomnit. Ni čudno, da so v zadnjih letih zrasli novi bluzatorski faksi kar iz nič. Ljudje bi sam še nebuloze prodajali.

[/quote]

Ne razumem kakšna škoda. Kolega jst sem s kmetov doma, pa ne spremljam tok mestne scene. K nam to vse bolj z zamikom pride ali pa sploh ne. Edino kar sem opazil je porast nekih samozvanih filozofov. To kar se pa razpreda in filozofira naokoli, so pa po mojem navadni novonastali stereotipi. Ko bi se ljudje manj obremenjevali s tem filozofiranjem in nehali komplicirat življenje sebi in drugim bi bil ta svet malenkost bolj normalen. Ne, znalcem uspe še tako bazično življenjsko stvar kot so medsebojni odnosi z*ebat z iskanjem neke višje znanosti. Če bo že šlo zarad česa v franže bo šlo zarad tega filozofiranja.

Normalnih ljudi je še dovolj, število mal premaknjenih v galvo pa očitno narašča. Sam hvalabogu v tem primeru najbolj kritični primerki očitno ne bodo imeli niti pogojev za razmnoževanje. Ne vem. Ustvarili ste navidezni problem iz nič. Dobesedno. In spet se bo pet let filozofiralo dokler ne bo narodu dopi*dilo in se bodo naveličal. Potem se bo potrebno spet nov kretenizem spomnit. Ni čudno, da so v zadnjih letih zrasli novi bluzatorski faksi kar iz nič. Ljudje bi sam še nebuloze prodajali.
[/quote]

Itak…
Te stvari boš razumel takoj, ko boš v službi dobil manjše plačilo za isto delo samo zato, ker si moški ( tak zakon so že sprejeli na Islandiji, o njem že dalj časa razmišljajo v Kanadi, na Švedskem, na Norveškem…) in ko te bo ob morebitni ločitvi kolesje sistema kot očeta izločilo iz družine, oz. boš z otrokoma, ker bo tvoja bivša tako zahtevala (maščevanje?), le dva vikenda na mesec ali pa še to ne.
Jaz sem se prej smejal raznim LGBT in feminističnim paradam in protestom, ker so se mi zdeli, khm… malo mimo in precej pretirani…
Danes mi je marsikaj bolj jasno in vem koliko sem vreden doma, v službi, v družbi…

[/quote]

Itak…
Te stvari boš razumel takoj, ko boš v službi dobil manjše plačilo za isto delo samo zato, ker si moški ( tak zakon so že sprejeli na Islandiji, o njem že dalj časa razmišljajo v Kanadi, na Švedskem, na Norveškem…) in ko te bo ob morebitni ločitvi kolesje sistema kot očeta izločilo iz družine, oz. boš z otrokoma, ker bo tvoja bivša tako zahtevala (maščevanje?), le dva vikenda na mesec ali pa še to ne.
Jaz sem se prej smejal raznim LGBT in feminističnim paradam in protestom, ker so se mi zdeli, khm… malo mimo in precej pretirani…
Danes mi je marsikaj bolj jasno in vem koliko sem vreden doma, v službi, v družbi…
[/quote]

1. Delaš na tem da postaneš sam svoj delodajalec ali pa greš v področje kjer veš da nisi tako lahko zamenljiv in se pogajaš. Lahko pa v skarjenem primeru greš na delovno mesto kjer lahko uveljaviš svojo biološko prednost. Pač greš za dobro plačanega fizikalca.

2. Pravno lahko tudi ti dosežeš da ti dodelijo skrbništvo.

3. Nahhh samo popustil si in se vdal da zdaj verjameš kako je svet šel v drek. V bistvu še ni šel. Če se ne bi tem protestom dajalo toliko pozornosti se verjetno ne bi nič kaj dosti spremenilo. En figov drek meni te parade in protesti pomenijo in me nič ne zadane njihovo kvazi sporočilo. Tebe pa očitno ker se imaš čas s tem ukvarjat.

Itak…
[/quote]

1. Delaš na tem da postaneš sam svoj delodajalec ali pa greš v področje kjer veš da nisi tako lahko zamenljiv in se pogajaš. Lahko pa v skarjenem primeru greš na delovno mesto kjer lahko uveljaviš svojo biološko prednost. Pač greš za dobro plačanega fizikalca.

3. Nahhh samo popustil si in se vdal da zdaj verjameš kako je svet šel v drek. V bistvu še ni šel. Če se ne bi tem protestom dajalo toliko pozornosti se verjetno ne bi nič kaj dosti spremenilo. En figov drek meni te parade in protesti pomenijo in me nič ne zadane njihovo kvazi sporočilo. Tebe pa očitno ker se imaš čas s tem ukvarjat.
[/quote]

1. To sem že naredil, kakih 10 let pred ločitvijo, le da nisem fizikalec. 😉

2. To bi verjetno dosegel po nekaj letih tožarjenja. Otroka pa bi medtem že odrastla. Eden izmed njiju je že. 🙂

3. Drži, popustil sem, ker sem ugotovil, da nima smisla vztrajati pri nečem, kar ne bo prineslo nič dobrega ne otrokoma, ne meni – živčnost in nemir pri men, očetu in pri njuni mami.
S tem sem se ukvarjal – z otrokoma (kolikor mi je pač bilo dano), z lastno vero v dobro v ljudeh in firmo, ki meni in otrokoma zagotavlja udobno življenje. Vse to, o čemer sem pisal in se tiče sistema, sem pa spoznal sproti, ko sem se poskušal boriti, a ugotovil, da vse skupaj ne bo imelo haska.

[/quote]

2. To bi verjetno dosegel po nekaj letih tožarjenja. Otroka pa bi medtem že odrastla. Eden izmed njiju je že. 🙂

3. Drži, popustil sem, ker sem ugotovil, da nima smisla vztrajati pri nečem, kar ne bo prineslo nič dobrega ne otrokoma, ne meni – živčnost in nemir pri men, očetu in pri njuni mami.
S tem sem se ukvarjal – z otrokoma (kolikor mi je pač bilo dano), z lastno vero v dobro v ljudeh in firmo, ki meni in otrokoma zagotavlja udobno življenje. Vse to, o čemer sem pisal in se tiče sistema, sem pa spoznal sproti, ko sem se poskušal boriti, a ugotovil, da vse skupaj ne bo imelo haska.
[/quote]

Človek s kilometrino torej.

Mi je resnično žal za takšen razplet. Mogoče upravičeno tako razmišljaš, čeprav bi se dalo bolj svetlo gledat. Glede na napisano si verjetno starejši od mene. Kaj pa vem, mogoče res gledam z rezervo naivnosti na svet, a zaenkrat lahko samo potrkam po lesu. Mogoče imam pa srečo in se mi teh štosov ni treba it. Kakorkoli, prej ko se vsa ta igra konča bolje bo za vse. Iz tega stališča zatorej tudi zavračam vse skupaj kar je povezano s to problematiko. Nočem da bi mi bilo obremenjevanje okoli tega smisel življenja in tudi verjamem da še obstajajo normalni ljudje. Družbene kroge je potrebno redno menjati, saj je večina ljudi ološa vmes pa delaš selekcijo. S tem se da priti v kroge ljudi, kjer resnih problemov ne bo.

[/quote]

Človek s kilometrino torej.

Mi je resnično žal za takšen razplet. Mogoče upravičeno tako razmišljaš, čeprav bi se dalo bolj svetlo gledat. Glede na napisano si verjetno starejši od mene. Kaj pa vem, mogoče res gledam z rezervo naivnosti na svet, a zaenkrat lahko samo potrkam po lesu. Mogoče imam pa srečo in se mi teh štosov ni treba it. Kakorkoli, prej ko se vsa ta igra konča bolje bo za vse. Iz tega stališča zatorej tudi zavračam vse skupaj kar je povezano s to problematiko. Nočem da bi mi bilo obremenjevanje okoli tega smisel življenja in tudi verjamem da še obstajajo normalni ljudje. Družbene kroge je potrebno redno menjati, saj je večina ljudi ološa vmes pa delaš selekcijo. S tem se da priti v kroge ljudi, kjer resnih problemov ne bo.
[/quote]

Vsak človek je svoj zgodba. Nekdo, ki se ti zdi moralno neoporečen, bo lahko v kritični situaciji ravnal popolnoma nasprotno s prepričanji, ki jih sicer zastopa. Menjat družbene kroge samo zato, da si ustvariš nek krog “normalnih” ljudi okrog sebe je lahko časovno zelo potratno in na koncu še vedno ne poznaš ljudi zares. Jaz sem bolj za to, da z ljudmi, ki so ti po naravi blizu, ustvariš globljo vez, četudi ti morda kaj pri njih ne ustreza in to predelaš z njim/njo… Sprejmeš jih take kot so.
Na mojo zgodbo pa ne gledam z grenkobo… Razpet moje zgodbe je najbolj grenak za otroka, ki sta morda malo prezgodaj spoznala pravo naravo lastne mame. S sinom sva imela nekaj pogovorov na to temo, hči je dojela takoj. Sam sem dojel, da bi me vztrajanje v takem zakonu samo zamorilo in postal bi psihično nestabilen. Živeti je treba naprej in iz preteklih izkušenj črpati znanje. Od tod tudi moje zanimanje za to tematiko in za smer razvoja družbe.
Določena mera optimizma in trme pa pride prav pri novih izzivih.

Kmečki dečko “Moje mnenje” ki v vasi pozna par vaških deklin govori o MGTOW…

Burleska.

Verjetno si star okol 20, takrat se je meni komaj dalo z ženskami ukvarjat… zdaj ugotavljam da teh 8 let ukvarjanja z ženskami je prinašalo le minus na računu in izgubo časa…

Tipson brez izkušenj brihtuje o ženskah drugim.

Ironija.

Ironija.
[/quote]

Dobro si opisal “moje mnenje” uporabnika 🙂

Čestitam!

Ironija.
[/quote]

Dobro si opisal “moje mnenje” uporabnika 🙂

Čestitam!
[/quote]

Maš pa samozavest… 😂😂😂😂

BTDT in kaj sedaj kaj počneš v življenju ?

Kako si zapolniš ta estra čas ?

Uh! Življenje je polno, če nisi len in če v kotu ne čakaš na naslednji dogodek kot kup nesreče.
Treba je migat! Delat, prislužit kaj cvenka, da se bomo lahko potem lepo imeli, lovili ribe in dobro jedli.
Tale forum mi sicer daje čedalje manj upanja… tako, da bom verjetno počasi odpadel. …no, bom videl, če bo kaj zanimivega, se oglasim, če ne, pač grem naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close