Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vprašanje za primoža

vprašanje za primoža

nevem če mi ti lahko pomagaš za odgovor oz. če mi poveš koga naj vprašam naslednje:
Bila sem zavarovana dodatno zdravstveno pri VZZS. ko sem ostala brez zaposlitve nisem imela več denarja za plačat zavarovanje. Tako sem ostala dolžna zavodu 19.000 SIT. Oni so me tožli na sodišču in sem dobila sklep iz sodišča da moram plačat vse z obrestmi, čene bojo rubli. Rubit mi nimajo kaj, ker nimam čisto nič. Mati je prav tako na zavodu, očim pa je že več kot leto dni na bolniški, ker je doživel infarkt. To sem tudi poslala na VZZS v Ljubljano, da jim razložim. Kaj meniš, bojo bli toliko razumevajoči? Resnično nimam niti prebitega tolarja.Prosim za tvoj nasvet. Hvala.

Tina

Spoštovani!

Sicer nisem pravnik, a če rubežniki ugotovoijo, da ni ničesar vrednega v posesti, potem rubeža ni, oziroma ne vzamejo ničesar.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Če VI (starši se tukaj sploh ne upoštevajo) nimate nobenih dohodkov (pomoč za brezposelne?), ne evidentiranega premoženja (kakšnega radia vam gotovo ne bodo prišli odnest), potem vam jasno ne morejo nič vzeti, niti vas kako drugače kaznovati. Vi se kar pomirite, ker bo stvar sama po sebi izzvenela v nič in pustite stvari čim bolj pri miru (nič jim ne pišite, se ne pogajajte in ne poizvedujte – ne prilivajte olja na ogenj in ne spominjajte jih). In ne pričakujte razumevanja. Oni delajo to kar jim zakon nalaga. Nič več in nič manj. Hoteli vam bodo narediti izvržbo na vašem bančnem računu, toda če nimate prilivov bodo ostali praznih rok. Ne sekirajte se in na vse skupaj POZABITE, tako kot bodo morali POZABITI tudi oni. Če nimate nič vam jasno ne morejo tudi nič vzeti.

New Report

Close