Vprašanje za Simobil
Decembra – Januarja mi poteča pogodba z Smart paketom.
Zanima ali lahko to pogodbo ‘prekinem’ in zamenjam paket (v ORTO U NULO), ter seveda kupim novi mobilnik. Ali moram zaradi tega plačati kazen zaradi prekinitve pogodbe, prehoda k drugemu paketu..?
Zanima me tudi ali boste pred decembrom imeli kakšno akcijo. Namreč kupil bi Nokio C6, ki trenutno stane 150 eur :))
Hvala.
Pozdravljen Octo,
Najprej opravičilo za pozen odgovor.
Ob doplačilu in podaljšanju naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev lahko takoj po podaljšanju naročniškega razmerja kupite nov telefonski aparat ali opremo za dostopanje do Mobilnega interneta. Višina doplačila je odvisna od tega, kdaj ste sklenili Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti oziroma od števila dni, ko bi naročnik še moral biti v naročniškem razmerju. Višino doplačila lahko izračunate na naši spletni strani. Če vam do izteka veljavnosti obstoječe pogodbe manjka 150 dni ali manj, torej če vam pogodba poteče decembra ali januarja, vam doplačila ni potrebno plačati.
Če se boste odločili za menjavo paketa in se vezali z nakupom telefonskega aparata za najmanj 24 mesecev, stroškov menjave paketa ne boste imeli zaračunanih.
In še glede želene Nokie C6 🙂 Do 31.10.2010 lahko izkotistite akcijo na paketih ORTO, kjer lahko na paketu ORTO MUZIQ dobite Nokio C6 za le 120€. Na vseh paketih ORTO v času trajanja akcije podarjamo še dodatnih 200 MB prenosa podatkov, skupaj s paketom torej 300 MB in še enkratno priložnost, da lahko paket obdržite tudi po dopolnjenem 31 letu.
Upamo, da smo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Če vas zanima še kaj, pa le sporočite.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Preveril sem in mi pogodba poteče komaj 16.03.2011 😛
Torej lahko že zdaj zamenjam paket iz Smart v ORTO U NULO in kupim želen telefon?
Hvala za odgovor.
Pozdravljeni Octo,
Paket lahko v vsakem primeru zamenjate že sedaj. Če vam do izteka veljavnosti obstoječe pogodbe manjka 150 dni ali manj, pa vam pri tem ne bo potrebno plačati doplačila. Hitri izračun kaže, da bi teh 150 dni moralo biti prav v teh dneh. Svetujemo vam, da se oglasite na najbližjem prodajnem mestu Si.mobil http://www.simobil.si/sl/network.cp2?cid=66211394-8DA3-61A4-D677-94809A67F511&linkid=network, kjer vam bodo lahko povsem natančno preverili in svetovali.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
jaz mam tud vprašanje za simobil, in sicer kaj se zgodi s staro številko, če jo zamenjaš
hvala, lp
Gre v karateno za ene 6 mesecev v tem obdobju ne sme bit na razpolago nobenemu..
ok thnx, kaj pa po šestih mescih?
Pozdravljeni,
Kot vam je pravilno že odgovoril Lucepin, gre številka v tem primeru v karanteno za najmanj šest mesecev. Po tem obdobju, se jo zopet ponudi na voljo, kar pomeni, da jo lahko dobi drug uporabnik.
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če bote dobili Nokio C6-01 ter če-kdaj bo to?
LP
Pozdravljeni,
Telefon je za nas zelo zanimiv in po vsej verjetnosti bo v naši ponudbi, žal pa še nimamo informacije, točno kdaj. Napovedi novih telefonov v našo ponudbo lahko spremlajte tudi na vstopni strani naše spletne strani pod “Napovedujemo”.
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Jaz sem 7.6.2011 vzela paket xl zame in me zanima če lahko zamenjam paket na orto že zdaj? Stara sem 26. Vse bi ostalo isto, samo da bi šla v drugi paket in če lako vzamem še kaj telefon.
Pozdravljeni!..
imam paket orto v nulo in pogodba mi poteče decembra. Pravite da v času 150 dni ali manj do izteka pogodbe lahko kupim mobitel brez doplačila.
Pri izteku pogodbe naj bi imela ponudbo in sicer dve: ali vzamem bonus ali si kupim nov mobitel v določeni vrednosti in tako podaljšam naročniško razmerje za še dodatnih 24 mesecev.
Če bi želela sedaj, v času 150 dni ali manj do izteka pogodbe kupit mobitel v vrednosti 30 eurou (orto v nulo), ni potrebe da plačam doplačilo, vendar me zanima ali plačam za njega torej teh 30 eurou ali lahko izkoristim tale bonus za nakup mobitela v določeni vrednosti? ali se lahko te bonuse koristi le PO izteku pogodbe?
lp
Pozdravljeni,
150 dni pred iztekom pogodbe imate dve možnosti, kot ste pravilno navedli:
– nakup novega telefonskega aparata po ceni na paketu ali
– popust pri mesečnem računu (bonus).
Možnosti se med seboj izključujeta, kar pomeni, da se lahko odločite za vezavo z novim telefonskim aparatom, ki ga kupite po subvencionirani ceni, ali za vezavo z bonusom. Obe možnosti pa lahko brez doplačila koristite, ko vam do izteka vezave manjka 150 dni ali manj.
Če bi imeli še kakšno vprašanje pa nam le sporočite.
Lep pozdrav,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Najlepša hvala za odgovor. Na simobilovem prodajnem mestu so mi pa sporočili da lahko že sedaj kupim nov mobitel brez doplačila in nameravam sicer kupiti mobitel v vrednosti 30 eurou (cena za orto v nulo), ter povedali so mi da decembra ko mi poteče pogodba, dobim šele na izbiro tile dve možnosti: ali popust pri mesečnem računu ali nakup novega telefona.
Tako da sem se odločila da kupim tale mobitel sedaj in kasneje po izteku pogodbe ko dobim na izbiro….izkoristim tisti popust pri mesečnem računu.
Čeprav glede na vaš odgovor vidim da imam že sedaj izbiro med temi dvemi možnostmi, kar verjetno pomeni da decembra je ne bo več saj jo bom že sedaj izkoristila z nakupom tega telefona. Bom naslednjič povprašala še enkrat da se prepričam.
Res je. Telefon brez doplačila po ceni ORTO U NULO lahko kupite že sedaj in se tako vežete za nadaljnih 24 mesecev. S tem koristite eno od zgoraj navedenih možnosti (nakup novega telefonskega aparata), ki sta obe na voljo 150 dni pred iztekom vezave, zato bonusa na pogovore tokrat ne boste mogli koristiti – koristite lahko eno ali drugo. Obe možnosti, nakup telefonekga aparata in bonus na pogovore, vam bosta brez doplačila zopet na voljo 150 dni pred iztekom te nove vezave, oz. z doplačilom kadarkoli v teku vezave.
Lep pozdrav,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Pozdravljeni sreška,
Ste se junija, ko ste vzeli paket XL ZAME vezali za 24 mesecev z nakupom novega telefona ali z bonusom na pogovore?
Paket lahko v vsakem primeru zamenjate že sedaj. Do 4.9.2011 je menjava paketa brezplačna za vse. Če ste vezani s telefonskim aparatom, bo potrebno vrniti razliko v ceni za aparat (razlika v ceni na paketu XL ZAME in ORTO U NILO).
Glede možnosti nakupa novega telefona: ob doplačilu in podaljšanju naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev lahko takoj po podaljšanju naročniškega razmerja kupite nov telefonski aparat ali opremo za dostopanje do Mobilnega interneta. Več o možnosti predčasnega nakupa si lahko preberete na naši spletni strani.
Če vam lahko še kako pomagamo, nam le sporočite.
Lep pozdrav,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
NE NASEDAJ SIMOBILU GOLJUFI DA JIH NI LOPOVI
revež, sam pljuvati znaš.
ne opravičujem kar delajo operaterji,vendar lahko pa se malo lepše izražate eni na forumu. če ste že skriti za nick namemom, še ne pomeni da lahko pljuvate vsepovprek
Pozdravljeni,
Imam vprašanje če je možnost zamenjati naročniški paket po 6ih mesecih vezave. S tem da ob 1. sklepanju vezave nisem vzel telefona, sem pa koristil neki bonus decembra pomoje, ki mi je podvojil količino smsov, mmsov,…
hvala za odgovor
LP
Pozdravljeni luka.smoki,
naročniški paket lahko zamenjate kadarkoli, neodvisno od aktivne vezave na vaši številki. Je pa od vezave lahko odvisno ali se bo zaračunal strošek menjave.
Da bi vam lahko podali točne podatke za vaše naročniško razmerje, nam pišite na [email protected].
Želimo vam prijeten dan
Iris Kranjc
Naročniški sektor
Pozdravljeni mene pa zanima, po kolikih mesecih lahko kupim nov aparat. Imam namrec orto u nulo. Paket je torej treba samo podaljsati spet za 2 leti in lahko dobis npr. Iphone 4s za 1€. Ker namrec imam tak paket da ze zdaj placujem skoraj 50€ vsak mesec. Lp
Pozdravljen Matej182,
če ste še vezani, se lahko ob doplačilu in podaljšanju naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev ponovno odločite za nakup novega telefonskega aparata.
Torej, če imate na številki še aktivno vezavo in se danes odločite za nakup aparata, ki znaša 1€, bo strošek novega aparata 1€ + višina doplačila.
Vabimo vas, da se zglasite v naš najbližji center, kjer boste nakup lahko opravili.
Iris Kranjc
Naročniški sektor
Zanima me če že lahko menjam telefon, vezava za 24 mesecev mi poteče 16.4.2013 , všeč so mi namreč ti praznični paketi in tudi stari telefon mi nekaj nagaja.
Pozdravljeni JJE,
nov telefonski aparat lahko ob doplačilu in podaljšanju naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev kupite dan po zadnjem podaljšanju naročniškega razmerja.
Pišite nam na [email protected] in sporočili vam bomo kolikšen bi bil v vašem primeru znesek predčasne vezave.
Lepo vas pozdravljamo.
Iris Kranjc
Naročniški sektor
Pozdravljeni.
Že od samega začetka sem pri vašem operaterju, z naročnino… Sedaj se mi zdi škoda denarja, naročnina res previsoka, ker niti ne porabim toliko, zato sem se odločila, da je ne bom več imela… Imam pa paket Orto v nulo… tisti dve leti sta mi pretekli že lani…
Zanima me, kako prekinem s Simobilom in če ob prekinitvi obdržim staro številko? Po vsej verjetnosti bom imela BOB. Bi pa imela rada še vseeno staro številko.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.