Vprašanje za Sončka
Sem našel eno fejst bejbo nekje.rad bi se poseksal z njo,pa kar ne najdeva skupnega jezika….al se ji ne znam približat prav,saj še sam ne vem.
Ti,kr pa itak vse veš,daj svetuj mi,kako bi jo moral,da enkrat za božjo voljo padeva dol med rjuhe ;-))
Hvala za nasvet….kletkaška psihologinja(psihiatrinja?).
Sp
A ti mene mal tralalal, tja nekam…ja delat je treba na tem, delat…saj ves, ko se pogledas in ocke govorijo svoje, zacutis, ali je kemija tu ali pa je ni…ce je, bosta slej ko prej skupaj letela, tko!!!
Če bo hotela…ti bo že namignila…drugače pa bodi njen prijatelj…je vcasih to bolje kot pa laver za eno noč…Iz prijateljstva se tudi kaj razvije…en malček se počak…pa opazuj in bos zacutil…
pa ne ti mene vec drkat klele na suh, a si ti sprevržen al sem jaz, to so vprasanja zate…sibaj tja in naredt kar ti pase,))
Dragi moj prijatelj, veš da sem tu, zate vedno , ampak kaj ko je ljubezen hudič, kot igra z ognjem, ti paše, pa zna vcasih tudi ornk za pect, ne vem, res ne vem , kako bi to tvojo fatalno žensko ujel u svojo mrežo…ampak mislim, da če je količkaj normalna in pametna, ti bo slej ko prej sama u narocje zlezla;)), pa-pa